X

Γλυκά Νερά: Επίθεση αναρχικής συλλογικότητας σε εφημερίδα για τη δολοφονία της Καρολάιν [βίντεο]

Μέλη αναρχικής συλλογικότητας έγραψαν συνθήματα και μαύρισαν με σπρέι την είσοδο των γραφείων εφημερίδας λόγω δημοσιεύματός της που αφορούσε στη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Γράφει: TheToc team

Παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας Sportime έκανε η συλλογικότητα "Μασόβκα" χθες Κυριακή το απόγευμα λόγω δημοσιεύματος που αφορούσε στη δολοφονία της Καρολάιν Κουρτς, στα Γλυκά Νερά.

"Ηταν ημεδαπός"

"Οπότε την Κυριακή 27 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα γραφεία της εν λόγω εφημερίδας γράφοντας τα μαντάτα στον τοίχο τους. Ίσως να μην θέλουν να το δεχτούν, ίσως να μη θέλουν να το πιστέψουν, αλλά οφείλαμε να τους ενημερώσουμε ότι… Τελικά (σ.σ.: ο δράστης) ήταν ημεδαπός, παιδεραστής και χριστιανός" αναφέρει η συλλογικότητα σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε το βίντεο: