X

Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα περιγράφει πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα - "Δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της"

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν μετά τη νέα κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Γράφει: TheToc team

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν τα οποία προκαλούν ερωτήματα ως προς τους ισχυρισμούς του δολοφόνου της 20χρονης, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδειχνε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο με τους ισχυρισμούς του δράστη.

Διαβάστε Επίσης

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για τα κατοικίδιά τους. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

"Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκαναν εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου" ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

"Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της" ανέφερε.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε το βίντεο: