Γλυκά Νερά: H "ψυχολόγος" της Καρολάιν ήταν υποψήφια με την Κατερίνα Παπακώστα

Το επαγγελματικό προφίλ της "ψυχολόγου της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά νερά η οποία ήταν και υποψήφια με το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΤΣΗ - ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Παπακώστα, ήταν η Ελένη Μυλωνοπούλου - Τσάτση που εμφανίζεται ως ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι μια γυναίκα δραστήρια που η Ελλάδα την έχει ανάγκη", είχε τονίσει η Κατερίνα Παπακώστα για την κ. Μυλωνοπούλου, όταν την παρουσίασε στους ψηφοφόρους της. Δείτε το στιγμιότυπο στο 39:53 του παρακάτω βίντεο.

Το κόμμα Νέα Ελληνική Ορμή δεν είχε καταφέρει να εκλέξει υποψήφιο καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που έφτανε 0,22%, με αποτέλεσμα η "ψυχολόγος" να μείνει εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρά το γεγονός ότι κατάφερε να "μαζέψει" για το κόμμα της κ. Παπακώστα 197 ψήφους. Η Ελένη Μυλωνοπούλου - Τσάτση δεν κατάφερε να πείσει το εκλογικό σώμα να την ψηφίσει αν και τόσο οι ιδιότητες που δηλώνει όσο και οι απόψεις που έχει διατυπώσει σε συνεντεύξεις της θα τραβούσαν το ενδιαφέρον.

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη εμπλοκή της στα κοινά επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Τα οποία ωστόσο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και όσα δηλώνει η ίδια είναι ασαφή καθώς άλλοτε εμφανίζεται ως ψυχολόγος, άλλοτε ως μαία, σε άλλη περίπτωση ως κλινική υπνοθεραπεύτρια και σε άλλη ιδρύτρια κολεγίου ιατρικών σπουδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το κολέγιο φάντασμα"

Στο βιογραφικό σημείωμα που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της κ. Παπακώστα, η κ. Μυλωνοπούλου δηλώνει πως είναι πτυχιούχος Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πτυχιούχος Ψυχολογίας και Εγκληματολογικής έρευνας και ιδρυτής του "Medical Studies College", το οποίο όπως υποστηρίζει είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Ψυχολόγος

Βέβαια, είναι απορίας άξιο πως δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία στο διαδίκτυο για ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τόσο βαρύγδουπο όνομα. Αρκεί κανείς να κάνει μια απλή αναζήτηση για να διαπιστώσει ότι το "Medical Studies College" όχι μόνο δεν έχει ιστοσελίδα ή στοιχεία επικοινωνίας αλλά δεν εμφανίζει ούτε ένα σχετικό αποτέλεσμα στον ιστό.

Παράλληλα από την περιγραφή του αντικειμένου του "κολεγίου" δημιουργείται περαιτέρω σύγχυση. Η "εξειδίκευση σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού", δεν απαντούν ούτε στο αν εκεί μπορεί κάποιος να κάνει σπουδές για ένα από τα παραπάνω πτυχία, ούτε ποιες είναι οι ιατρικές σχολές και ποιών Πανεπιστημίων κυρίως του Εξωτερικού.

"Φέρε μας το πτυχίο της ψυχολόγου"

Από την πρώτη στιγμή που μίλησε κ. Μυλωνοπούλου για το θύμα του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, το οποία όπως φανερώνεται από τα λεγόμενά της "ψυχολόγου" κουράριζε συστηματικά, δημιουργήθηκαν εντυπώσεις. Και αυτό γιατί προέβη σε αποκαλύψεις για την Καρολάιν, τακτική που δεν παραπέμπει στην συνήθη σχέση ενός ψυχολόγου με τον πελάτη του, η οποία είναι μια σχέση εμπιστευτικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δηλώσεις και οι συχνές εμφανίσεις της, προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις ψυχολόγων οι οποίοι προφανώς παρατήρησαν τα παραπάνω με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί στο στόχαστρο του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ο οποίος αμφισβητεί ευθέως ότι είναι πτυχιούχος ψυχολόγος. Μάλιστα την καλεί να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και την αντίστοιχη άδειας άσκησης επαγγέλματος, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως "η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο".

Την ίδια στιγμή αίσθηση έχουν προκαλέσει και οι αποκαλύψεις της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, για το ίδιο πρόσωπο. Σε παλαιότερη ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωνε πως αφαιρούσε από την κ. Μυλωνοπούλου την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, οι Έλληνες Μασόνοι κάνουν λόγο για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος.

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελένη Μυλωνόπουλου - Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα - γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της". Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκο, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Οι περίεργες θεωρίες περί αντιμετώπισης καρκίνου

Σε άλλο βιογραφικό σημείωμα της φερόμενης ως ψυχολόγου που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα doctoranytime.gr, η κ. Μυλωνοπούλου είναι μεταξύ άλλων Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Για τα οφέλη της υπνοθεραπείας μάλιστα έχει μιλήσει σε συνέντευξή της που έχει αναρτηθεί στο Youtube, στην οποία διατυπώνει περίεργες θεραπείες περί αντιμετώπισης του καρκίνου.

Οι συχνές εμφανίσεις και ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αρχών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εξετάζουν τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος της εμφανιζόμενης ως ψυχολόγου και άλλοτε ως μαίας- γυναικολόγου και έτσι η κ. Μυλωνοπούλου εκτός από το στόχαστρο του ΣΕΨ μπήκε κατά πάσα πιθανότητα και στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 16 Ιουν 2021 | 07:52

Μάχη κορυφής στη Βουλή για το εργασιακό: Μετωπική Μητσοτάκη με Τσίπρα και αρχηγούς - Απόψε η ψηφοφορία

Στα οφέλη των εργαζομένων από το νομοσχέδιο και στους κανόνες που μπαίνουν στις απεργίες θα εστιάσει ο πρωθυπουργός. Την απόσυρση των ρυθμίσεων θα ζητήσει ο Τσίπρας.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 15 Ιουν 2021 | 22:36

Φονικό στη Ζάκυνθο: Αθώος δηλώνει ο φερόμενος ως δολοφόνος - Επικαλείται ως άλλοθι επαφές με υποστράτηγο της ΕΛΑΣ

Ο 39χρονος προφυλακισθείς για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, Χριστίνας Κλουτσινιώτη, επικαλείται επαφές με υποστράτηγο της ΕΛΑΣ αλλά και ότι βρισκόταν σε Κολωνάκι και Ψυχικό το επίμαχο διήμερο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 15 Ιουν 2021 | 22:30

Βολές ΝΔ κατά Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές

Να καταδικάσει την ανάρτηση Πολάκη για τα εμβόλια ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ STAR 15 Ιουν 2021 | 19:10

Γλυκά Νερά: Ξεσπά η Μυλωνοπούλου - "Δεν συστήθηκα ως ψυχολόγος - Ο Μπάμπης και η Καρολάιν ήταν αγαπημένο ζευγάρι" [Βίντεο]

Η Ελένη Μυλωνοπούλου ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συστήθηκε ως ψυχολόγος - Τι δήλωσε για όσα της καταλογίζουν, αλλά και για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 15 Ιουν 2021 | 18:19

Φονικό στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε η 27χρονη "τσιλιαδόρος" - Οδηγούσε το μαύρο Smart

Παραδόθηκε η 27χρονη φίλη ενός εκ των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ 15 Ιουν 2021 | 16:39

Οργισμένη ανάρτηση στενού συνεργάτη του Τσίπρα - Αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα, έκανε AstraZeneca

Η ανάρτηση του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Ανδριόπουλου, σε ανάρτησή του για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 15 Ιουν 2021 | 14:45

Βίτσας: Να ρωτήσουμε τους νέους γιατί δεν γράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ...και ας απαντήσουν "γιατί είσαστε μ@@@@@ς"

Ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε στην αποτυχία της "στρατολόγησης" νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 15 Ιουν 2021 | 12:50

Φίλης: Επικοινωνιακή η προσφυγή Κεραμέως κατά της ΟΛΜΕ - Έχουν εξαιρεθεί οι καθηγητές από την απεργία της ΑΔΕΔΥ

Πυρά κατά της Νίκης Κεραμέως εξαπολύει ο Νίκος Φίλης τονίζοντας ότι "προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά μιας ανύπαρκτης απεργίας της ΟΛΜΕ, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 15 Ιουν 2021 | 12:45

Χρυσόγονος: Δεν αποκλείεται να επιστρέψω στο ΚΙΝΑΛ - Τι είπε για τη σχέση του με τον Ανδρέα Λοβέρδο

Μόνο αν συντρέξουν προϋποθέσεις που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, σημείωσε ο Κώστας Χρυσόγονος για την επιστροφή του στο ΚΙΝΑΛ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ - ΠΑΝΔΗΜΙΑ 14 Ιουν 2021 | 22:08

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: "Μέσα στα τόσα ψέματα του ξέφυγε και μια αλήθεια"

Aνάμεσα στα τόσα ψέματα στα οποία μας έχει συνηθίσει ο κ.Τσίπρας, του ξέφυγε και μια αλήθεια, ότι ήρθε μία πανδημία την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός, σχολίασε η ΝΔ την συνέντευξη Τσίπρα

ΣΦΟΔΡΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ 13 Ιουν 2021 | 18:52

ΣΥΡΙΖΑ για Συνέδριο Γονιμότητας: Τείνει να εξελιχθεί σε απόλυτο φιάσκο

"Η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στις δράσεις που στηρίζει και που σύσσωμη δηλώνει πρόθυμη να συμμετέχει στις ομιλίες αυτές", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 12 Ιουν 2021 | 20:44

Ηλιόπουλος: Με εντολή Μητσοτάκη η φίμωση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Για "ξεκάθαρη προσπάθεια φίμωσης του Αλέξη Τσίπρα χθες στη Βουλή με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη", έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

12 Ιουν 2021 | 19:14

Συμεών Βαρουφάκης

Του Νίκου Φίλη δεν του άρεσε η μεταγραφή του Συμεών Κεδίκογλου. Γιατί όμως; Γιατί, με αφορμή την προσχώρηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει ότι "δεν συμφωνεί με την ιστορία των μεταγραφών";