Follow us

Γλυκά Νερά: "Πατέρας είσαι εσύ;" - Ο μοιραίος διάλογος του άγριου καβγά του πιλότου με την Καρολάιν λίγο πριν την πνίξει

Τα τελευταία λόγια θύτη και θύματος πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς
γλυκά νερα

Τον άγριο καβγά που είχε με την 20χρονη Καρολάιν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στη Μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά επικαλέστηκε ως αιτία του στυγερού εγκλήματος ο πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χθες ομολόγησε ότι έπνιξε την σύζυγό του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τρεις ώρες πριν την δολοφονία ο 33χρονος είχε υπό την επίβλεψή του την κόρη τους, τη μικρή Λυδία και έπαιζε μαζί της. Κάποια στιγμή πήγε να πέσει, εκείνος έτρεξε να την προλάβει, την έπιασε απότομα, το παιδί τρόμαξε και άρχισε να κλαίει, για να ακολουθήσει ο τσακωμός.

Διαβάστε Επίσης

Ο μοιραίος διάλογος πριν τη δολοφονία

Καρολάιν: Τι έκανες εκεί; Πως το τραβάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε

Μπάμπης: Δεν έπαθε κάτι ηρέμησε

Καρολάιν: Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου

Μπάμπης: Σταμάτα πια. Προσέχω

Καρολάιν: Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δώσε μου το παιδί

Μπάμπης: Όχι δεν στο δίνω

Καρολάιν: Δώσε μου το

Ο δράστης δήλωσε ότι μετά από αυτόν τον διάλογο, η Καρολάιν απομονώθηκε στην σοφίτα. Ο 33χρονος πιλότος πήγε μαζί με την Λυδία στην κρεβατοκάμαρα για να κοιμηθούν όλοι μαζί. Τσακώθηκαν πάλι, η 20χρονη άφησε απότομα το παιδί στο λίκνο, με αποτέλεσμα εκείνο να αρχίσει και πάλι να κλαίει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι πήρε αγκαλιά το παιδί το πήγε στο σαλόνι όπου το ηρέμησε και το κοίμισε. Πήγε ξανά στη σοφίτα όπου άρχισε να μιλά στην Καρολάιν και να της λέει έντονα πως μπορεί να το είχε χτυπήσει: "Θα το σκότωνες όπως το πέταξες" της είπε.

Σημείωσε δε στους αστυνομικούς πως η Λυδία είχε γεννηθεί πρόωρα με 1,5 κιλό βάρος και είχε κάποια προβλήματα για τα οποία χρειάστηκαν δύο χειρουργεία για να ιαθεί.

Πήγε κοντά στην Καρολάιν που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι, προκειμένου να την ηρεμήσει, όπως υποστηρίζει. Εκείνη αντέδρασε, πήγε να τον πετάξει από πάνω της, τον χτύπησε με κάποιες αγκωνιές, και τότε εκείνος έπεσε με όλο το βάρος πάνω της πιέζοντας το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα. Την πίεσε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Γλυκά Νερά

Πώς "έσπασε" ο πιλότος

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μία ομάδα αστυνομικών που χειριζόταν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Είχαν δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους με διαρκείς επικοινωνίες όλο το 24ωρο.

Στο πρώτο κομμάτι της εξέτασής του, η ομάδα χειρισμού τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να τους πει. Ξεκίνησε από την αρχή της σχέσης του με την Καρολάιν, πως εξελίχθηκε και τα προβλήματα που ανέκυψαν στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της 20χρονης.

Έδειχνε πως ήθελε να το βγάλει από μέσα του. Είχε καταλάβει τι είχε κάνει, και έμοιαζε συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του. Είχε τύψεις γιατί είπε ψέματα σε όλους και στους αστυνομικούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Περιέγραψε ότι είχαν μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη και μία 2η που έβγαλε επιλόχεια κατάθλιψη με την Καρολάιν να εμφανίζει έναν ασταθή και εκρηκτικό χαρακτήρα για ασήμαντες αφορμές. Οι αστυνομικοί έκαναν πως τον καταλαβαίνουν και περιέγραφαν και εκείνοι τα δικά τους προβλήματα με τις συζύγους τους προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο οικείοι.

Μετά από αυτό εντελώς αβίαστα και πριν του εκθέσουν τα αποτελέσματα από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων με τις χρονικές ανακολουθίες, ομολόγησε τι είχε συμβεί. Δεν ήθελε να πει ψέματα υποστήριξε αλλά ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη για να μείνει εκτός φυλακής με το παιδί του.

Σκότωσε την Καρολάιν στις 04:11 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στους αστυνομικούς και για 2 ώρες και 9 λεπτά προετοίμαζε και "σκηνοθετούσε" την… φανταστική ληστεία. Τότε σταματά το έξυπνο ρολόι να καταγράφει παλμούς της Καρολάιν.

Μετά την δολοφονία, κρέμασε το σκυλί στις σκάλες για να γίνει πιο πιστευτή η σκηνοθεσία της ληστρικής επιδρομής. Χρήματα δεν υπήρχαν στο σπίτι και απλά έφτιαξε το σενάριο της κρυψώνας στην Μονόπολη. Έβγαλε την κάρτα μνήμης από την κάμερα και την πέταξε στην τουαλέτα.

Δημιούργησε σημάδια διάρρηξης με κατσαβίδι στο ανακλυόμενο παράθυρο του ισογείου και έβγαλε όλη την κάσα πετώντας την στο εσωτερικό του σπιτιού.

Αφού ολοκλήρωσε το σχέδιο της εισβολής των φανταστικών ληστών έκανε πρόβα δεσίματος, τύλιξε το πρόσωπό του με ταινία συσκευασίας, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, για να ακούγεται πνιχτή η φωνή του και στην συνέχεια δέθηκε ξανά πρόχειρα μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Στις 21:00 χθες το βράδυ υπέγραψε την ομολογία του, ανακουφισμένος που τα είχε βγάλει από μέσα του. Μετά την υπογραφή της ομολογίας του, είχε επαφή με δύο ψυχολόγους της αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης

Τα προβληματικά σημεία της ιστορίας του

- Ποτέ κατά τη διάρκεια διάρρηξης οικίας ή ληστρικής επιδρομής οι δράστες δεν έχουν σκοτώσει σκυλί. Το ναρκώνουν, το απομακρύνουν ή το περιορίζουν.

- Από το δέσιμο στα χέρια και τα πόδια του 33χρονου, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, οι εκχυμώσεις και τα σημάδια ήταν μόλις διακρινόμενα, κάτι μη αναμενόμενο συγκριτικά με τον χρόνο που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος

- Επιλεκτική έρευνα των υποτιθέμενων ληστών σε σοφίτα και σαλόνι παρότι ο πιλότος υποστήριζε ότι πίεζαν για χρήματα ενώ εκείνος τους είχε πει που είναι.

- Προβληματική περιοχή στη έρευνα ήταν η… λιποθυμία και ο χρόνος της καθώς έδινε εύκολο άλλοθι για διάφορα πράγματα.

Δεν μπορεί να προκύψει ο ακριβής χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα, αν είναι δηλαδή πριν ή μετά από το έγκλημα, κάτι που θα έδειχνε αν ήταν προμελετημένο ή πράγματι προέκυψε στιγμιαία, αυθόρμητα κατά τη διάρκεια του καβγά τους. Ωστόσο δεν προκύπτουν στοιχεία προπαρασκευής του εγκλήματος.

Από το πρώτο στάδιο της έρευνας οι αστυνομικοί εξέταζαν την εκδοχή της ληστείας, και δεν μπορούσαν να είναι επιθετικοί με έναν άνθρωπο που δήλωνε ότι του σκότωσαν τη γυναίκα και πρέπει τώρα μόνος να αναθρέψει ένα βρέφος. Η προσέγγιση έπρεπε να ήταν με τακτική, στρατηγική, κανόνες και σεβασμό στην προσωπικότητα των εμπλεκομένων. Δεν έλεγαν ότι δεν ήταν ληστεία αλλά δεν μπορούσαν να την αποδείξουν κιόλας. Δεν υπήρχαν στοιχεία εμπλοκής του, δεν δουλεύουμε με υποψίες, δήλωσε ο διοικητής Ασφάλειας Αττικής Πέτρος Τζεφέρης.

Οι αστυνομικοί δεν ήξεραν πως ήταν δεμένος, δεν είχαν DNA ή αποτυπώματα, ακόμη και "ορφανά" που να αναδεικνύουν παρουσία άλλων προσώπων πέρα από το ζευγάρι, στη μεζονέτα.

Μάζεψαν υλικό από 80 κάμερες περιφερειακά του σπιτιού χωρίς να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις και μπορεί να έφυγαν "αόρατοι" οι δράστες που επικαλείτο.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα μέσα στο σπίτι τότε άλλαξαν ρότα στις έρευνές τους και άρχισαν να κοιτούν περισσότερο την περίπτωση του Μπάμπη. Οι χρονικές ανακολουθίες από την εξερεύνηση των ψηφιακών πειστηρίων βοήθησαν σημαντικά στην αλλαγή πλεύσης των ερευνών καθώς είχε έρθει η ώρα για μια… διαφορετική κουβέντα μαζί του.

Δεν ήταν και από τους πιο δύσκολους ανακρινόμενους αναφορικά με την "εθελούσια" ομολογία του, αναφέρουν οι αστυνομικοί, ωστόσο αυτές τις 38 ημέρες επιδείκνυε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να μη στρέψει δημοσιότητα και υποψίες πάνω του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

«ULKUCU» 22 Αυγ 2025 | 07:36

Τούρκοι μαφιόζοι: Πώς ξεσκέπασε τη δράση τους η ΕΥΠ - Η βίλα στον Ωρωπό, τα ναρκωτικά και τα ακριβά αμάξια

Οι συλληφθέντες, αποτελούν μέλη οργανώσεων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών και εξάγουν τα χρήματα μέσα σε…τσουβάλια μέσω εταιριών μεταφοράς χρημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ 17 Αυγ 2025 | 13:01

Φωτιές: Το φαινόμενο "hot-dry-windy", αμέλεια, εμπρησμοί, πυλώνες έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα

Ο αισιόδοξος απολογισμός του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης το πρωί της περασμένης Τρίτης με βάση την στατιστική των φετινών πύρινων μετώπων… "παραδόθηκε στις φλόγες" την ίδια κιόλας μέρα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:05

Αχαΐα: "Πίναμε μπύρες, κάναμε χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά": Η εξοργιστική παραδοχή του 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό

Ο 27χρονος συνεργός του 19χρονου αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι "είχε πιει τσίπουρο".

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 14 Αυγ 2025 | 07:30

Πώς ξεκίνησαν οι πυρκαγιές: Ο ύποπτος πυρομανής, οι υπόνοιες για εμπρησμούς και οι πυλώνες του ΔΕΔΔΗΕ

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες και υλικό που αναδεικνύουν τα αίτια έναρξης των τελευταίων πυρκαγιών.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 Αυγ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς οι διακινητές προσπάθησαν να κρύψουν τα 271 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο πάτωμα του κοντέινερ

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι αρχηγικά μέλη καρτέλ κοκαΐνης με έδρα το Εκουαδόρ, ήταν οι προμηθευτές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που έκρυβαν σε κρύπτη στο πάτωμα εμπορευματοκιβωτίου.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 12 Αυγ 2025 | 07:34

Μύκονος: Η τετράποδη "Κάγια" μύρισε τα ναρκωτικά που θα γέμιζαν το νησί

H "Κάγια" ανίχνευσε… 112 "φιξάκια" κοκαΐνης και 31 συσκευασίες χασίς, έτοιμες προς πώληση στους επιφανείς πελάτες των ντίλερ του νησιού.

12 Αυγ 2025 | 07:09

"Δεν έχω κουράγιο να ξανακάνω εκκίνηση, μου έχουν κοπεί τα πόδια", λέει πυρόπληκτος της Αν. Αττικής - Ξεκινούν οι αποζημιώσεις

Σύμφωνα με την καταγραφή των αρμόδιων υπηρεσιών περίπου 20 σπίτια στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής έχουν πληγεί από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Τα 4 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 08 Αυγ 2025 | 12:40

Τραγωδία στη Μήλο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν στο Σαρακήνικο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 07:40

Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης - Ερευνάται δίκτυο διακίνησης και στην Άνδρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εγκληματικές ομάδες από τις δύο καλλιέργειες, θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 07 Αυγ 2025 | 07:05

Π. Φάληρο: "Την είδα πεσμένη στο πάτωμα, νόμιζα ότι ήταν νεκρή" - Σοκάρει η απολογία της 32χρονης για τη μικρή Τζένα

Σοκάρουν όσα περιέγραψε η 32χρονη κατά την απολογία της στον ανακριτή, περιγράφοντας πώς άφησε το παιδί της στη θάλασσα στην παραλία του Π. Φαλήρου.

06 Αυγ 2025 | 07:29

Σύλληψη TikToker πρώην αστυνομικού: H ανώνυμη καταγγελία που τον έκαψε, οι ύποπτες επαφές και τα ναρκωτικά

Ο 34χρονος υπηρετούσε για χρόνια στα σύνορα του Έβρου, ενώ στο παρελθόν είχε βραβευτεί για την προσφορά του.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ 06 Αυγ 2025 | 07:18

Παλαιό Φάληρο: Μυστήριο με τα χάπια που προσπάθησε να ξεφορτωθεί η 32χρονη - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Η 32χρονη φαίνεται να αποδίδει τη δική της βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην 3χρονη Τζένα, και τις ενέργειες που προκάλεσαν τον θάνατό της, στην κακοποίηση που δεχόταν από προηγούμενους συντρόφους της.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 22:01

Μυτιλήνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή της Βρισάς και του Πολυχνίτου

Η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των τοπικών αρχών, με την καθοριστική συνδρομή 11 εναέριων μέσων που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού, είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η πυρκαγιά

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΕΙΠΕ 04 Σεπ 2025 | 20:31

Καμίνια: "Το έκανα γιατί δεν χωνεύω τους γύφτους" λέει ο 17χρονος που άρπαζε μωρά Ρομά [βίντεο]

Ο 17χρονος ομολόγησε την αρπαγή του μωρού στα Καμίνια, όπως και ενός άλλου βρέφους, τον περασμένο Μάιο στην Ομόνοια, αφήνοντάς το σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 04 Σεπ 2025 | 20:23

Πυρκαγιά σε αποθήκη ελαιτριβείου στην Ορμύλια Χαλκιδικής - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 20:13

Σοκ στον Νέο Κόσμο: Νεκρό ζευγάρι μέσα σε διαμέρισμα - Σε προχωρημένη αποσύνθεση η γυναίκα, βρέθηκε καραμπίνα

Ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα είναι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και δεν μπορεί να εντοπιστεί το τραύμα.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 04 Σεπ 2025 | 19:28

Κέρκυρα: Συνελήφθη γιατρός για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 19:17

Καστοριά: Μινκ επιτέθηκε σε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της - Της ακρωτηρίασε το χέρι [βίντεο]

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζώο εισέβαλε από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού της και έφτασε στο κρεβάτι όπου βρισκόταν η γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο χέρι

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΛΕΤΗ 04 Σεπ 2025 | 19:14

Μόλις το 54% οδηγών και συνοδηγών στην Ελλάδα φοράει ζώνη - Στο 75% η χρήση κράνους

Η Ελλάδα εξακολουθεί να κατατάσσεται πρώτη στην Ε.Ε. σε θανάτους οδηγών μοτοσικλετών - Τα στοιχεία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA)

ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 19:05

Ν. Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα - Έκλεβε GPS και βυθόμετρα από πολυτελή σκάφη στη Γαλλία

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις αρχές του 2022 και οδήγησαν στη σύλληψη μελών της εγκληματικής οργάνωσης στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-26 04 Σεπ 2025 | 18:41

Υπουργείο Παιδείας: Οι προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών - Δείτε όλα τα ονόματα

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 18.566 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

04 Σεπ 2025 | 18:00

Ημέρες Καριέρας: Επιστρέφουν στην Αθήνα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου - Περισσότερες από 140 εταιρείες σε περιμένουν

Έλα όπως είσαι στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr! Για 26η χρονιά, το μεγαλύτερο career event της Ελλάδας επιστρέφει

ΣΤΟ MEGA 04 Σεπ 2025 | 17:51

Πατήσια: Αυτή είναι η 34χρονη που πέθανε μόλις γέννησε μόνη της στο σπίτι - "Την παρακαλούσε να πάει σε γιατρό"

Η 34χρονη είχε επιλέξει να μην παρακολουθείται από γυναικολόγο κατά την εγκυμοσύνη της - Τι λένε συγγενείς και γείτονες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 17:48

Καμίνια: Συνελήφθη 17χρονος για την αρπαγή του μωρού - Είχε πάρει και το βρέφος στην Ομόνοια [βίντεο ντοκουμέντο]

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου για την αρπαγή του μωρού - Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε αρπάξει βρέφος από την Ομόνοια και το παράτησε στον Άλιμο

5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 17:42

Γιάννενα: Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Τραυματίστηκαν τρία παιδιά και δύο ενήλικες

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 17:35

Σοβαρό τροχαίο στην Ποσειδώνος: Συγκρούστηκαν φορτηγό, ΙΧ και δύο μηχανές - Κλειστή η μία λωρίδα [βίντεο]

Το ατύχημα έγινε στο δεύτερο τούνελ, με ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Νέου Φαλήρου. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 04 Σεπ 2025 | 17:34

Πρόστιμα σε πραγματικό χρόνο: Το πληροφοριακό σύστημα και οι 2.000 κάμερες που αλλάζουν τον τρόπο ελέγχου στους δρόμους

Το έργο, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 116 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και διαμόρφωση 2.000 σταθερών συστημάτων καμερών

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 16:57

Φωτιά στα Πετράλωνα Μεσσηνίας: Σηκώθηκαν 3 εναέρια

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 43 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 04 Σεπ 2025 | 16:20

Πεύκη: Οργή για άνδρα που εκπαιδεύει κυνηγόσκυλα για να σκοτώνουν γατάκια σε πάρκο - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας αφήνει ελεύθερα τα σκυλιά του για να πνίξουν αδέσποτες γάτες σε κεντρικό πάρκο της Πεύκης, μετά από δικές του προτροπές.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 15:58

Ξυπόλητος άνδρας παρενόχλησε δύο κοπέλες σε Περιστέρι και Εξάρχεια [βίντεο]

Το χαρακτηριστικό του δράστη είναι πως κυκλοφορεί ξυπόλητος ενώ εικάζεται πως μετακινείται με τα ΜΜΜ.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 04 Σεπ 2025 | 15:36
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 04 Σεπ 2025 | 15:00

Τραγωδία στα Πατήσια: Η 34χρονη είχε φοβία με τους γιατρούς - "Τη βρήκα πεσμένη με το νεογέννητο στην αγκαλιά της"

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 34χρονη πέθανε πιθανότατα από μητρορραγία - Φοβόταν τους γιατρούς και γι’ αυτό δεν την παρακολουθούσε γυναικολόγος

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 14:52

Θεσσαλονίκη: Μάχη με φωτιά σε δασική έκταση στην Πυλαία - Ήχησε το 112 - Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα

Ισχυρή επίγεια και εναέρια δύναμη κινητοποιήθηκε άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη

GREAT SEA INTERCONNECTOR 04 Σεπ 2025 | 14:44

Reuters: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι αρχίζει έρευνα για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε αργά την Τετάρτη σε δημοσιογράφους ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για "πιθανά ποινικά αδικήματα".

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:16

Φωτιά στη Λέσβο, στην περιοχή Βρίσα - Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Δήμος και εθελοντές, για να μην επεκταθεί η φωτιά στο δάσος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 13:20

Πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις στον ΒΟΑΚ: Προχωρούν οι παρεμβάσεις με βάση το μοντέλο Πάτρας-Πύργου για μείωση των τροχαίων

Στόχος των παρεμβάσεων είναι να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στα αυξημένης επικινδυνότητας τμήματα του υπάρχοντος δρόμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝ 04 Σεπ 2025 | 13:16

ΥΠΕΝ για Πολύαιγο: Αυστηρά προστατευμένος θησαυρός των Κυκλάδων - Καμία δυνατότητα για ξενοδοχεία ή σπίτια

"Αυστηρά προστατευμένος φυσικός τόπος, καμία δυνατότητα δόμησης νέων κατοικιών ή ξενοδοχείων", λέει η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την Πολύαιγο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:53

Εξελίξεις στη Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις διαδικασίες για τη διαδοχή του

Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός της Ιερά Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως ξεκινά η διαδικασία για τη διαδοχή του.

22 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 12:48

Πώς δρούσε το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Πάνω από 30.000 οχήματα εφοδιάστηκαν - Πού βρίσκονται τα επίμαχα πρατήρια

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε με απολογισμό 22 συλληφθέντες, ενώ άλλοι οκτώ αναζητούνται.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:37

Κύθηρα: Κάμπινγκ προσφέρει διαμονή με 1€ σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι [βίντεο]

Διαμονή στο συμβολικό ποσό του 1 ευρώ προσφέρει το κάμπινγκ στα Κύθηρα, σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι.

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ 04 Σεπ 2025 | 12:24

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο με τη νεκρή 25χρονη στο Κιάτο - Αμορφη μάζα το αυτοκίνητό της [εικόνες]

Το τελευταίο θύμα που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο είναι μια 25χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο στην περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Σεπ 2025 | 11:56

Η μαφία της Κρήτης είχε "συνεργάτες" και δημοσιογράφους - Τους χρησιμοποιούσαν για εκβιασμούς

Τι προκύπτει από τη δικογραφία για τη μαφία της Κρήτης και τις σχέσεις της με τοπικούς δημοσιογράφους.

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ 04 Σεπ 2025 | 11:45

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Δημήτρη που "έφυγε" από τη ζωή μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.