Τεράστιο είναι για άλλη μια φορά το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, με τους οδηγούς να οπλίζονται με τεράστια υπομονή καθώς η κίνηση στην Αθήνα είναι ανυπόφορη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Λαμία, όπου οι ουρές των οχημάτων ξεκινούν από το ύψος του Μοσχάτου και εκτείνονται ασταμάτητα μέχρι τη Λυκόβρυση και την Κηφισιά.
Η κατάσταση είναι δύσκολη και στο αντίθετο ρεύμα προς Πειραιά, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε μεγάλο μέρος της διαδρομής.
Εκτός από τον Κηφισό, έντονα προβλήματα καταγράφονται στις συνδέσεις με την Αττική Οδό, στη λεωφόρο Αθηνών, καθώς και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες όπως η Λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος της Ηλιούπολης και η περιοχή γύρω από του Ζωγράφου.
Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη στους δρόμους περιμετρικά του Συντάγματος και της Ομόνοιας.
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.