Follow us

Greek Mafia: Ελληνοουκρανός "τσιγαράς" ο ηθικός αυτουργός των δολοφονιών - Τα κινητά του Γεωργιανού και τα όπλα

Σε Ουκρανία και Γεωργία κρύβεται ο ηθικός αυτουργός εξόντωσης των μελών της Greek Mafia. Με τον πόλεμο της Ουκρανίας ένας "τρίτος πόλος" θέλησε να αναπτυχθεί στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ελλάδα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς

Στην Ουκρανία και τη Γεωργία κρύβεται ο ηθικός αυτουργός εξόντωσης των μελών της Greek Mafia, που είχαν επεκταθεί στο λαθρεμπόριο τσιγάρων συνεργαζόμενοι με τους "παραδοσιακούς" εγχώριους "τσιγαράδες".

Με τον πόλεμο της Ουκρανίας ένας "τρίτος πόλος" θέλησε να αναπτυχθεί και εκείνος στο λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Ελλάδα. Ο Ελληνοουκρανός "αρχηγός" με εντολές από έναν VOR V ZAKONE (Γεωργιανή Μαφία) ήρθε σε ρήξη με τον 55χρονο Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστό ως "Θείο Τζο", ο οποίος επεκτάθηκε και στο λαθρεμπόριο τσιγάρων σε συνεργασία με του εγχώριους λαθρέμπορους τσιγάρων.

Η δολοφονία του τον Απρίλιο του 2022 στα Σκούρτα Βοιωτίας, ήταν κομβικής σημασίας για την εξάρθρωση ενός πυρήνα εκτελεστών, που μέχρι στιγμής φέρεται να έχει διαπράξει 3 δολοφονίες, μία απόπειρα στην Πιερία, εκρήξεις και εμπρησμούς.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συνέλαβαν έναν 39χρονο Γεωργιανό, έναν 21χρονο Έλληνα, έναν 41χρονο Γεωργιανό που είναι στις φυλακές Λάρισας, ένας 26χρονος Αλβανός είναι στις φυλακές του Μαυροβουνίου, ένας 41χρονος από το Ουζμπεκιστάν έχει διαφύγει, ένας 34χρονος Ρώσος επίσης, ενώ στην Ελλάδα αναζητείται ένας 29χρονος από τη Γεωργία.

Η αλληλουχία της ρήξης ήρθε με την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, ο φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Ρουμπέτης, γνωστός ως "Ράμπο", ως αντίποινα τοποθέτησε βόμβες στα σπίτια εμπλεκόμενων, σε Αθήνα στο σπίτι του 39χρονου Γεωργιανού στις 27 Απριλίου 2023 και στη Θεσσαλονίκη στις 3 Απριλίου, στο σπίτι του Ελληνοουκρανού "τσιγαρά", που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην επεκτατική προσπάθεια του "τρίτου πόλου" στο λαθρεμπόριο τσιγάρων. Ακολούθησε η δική του δολοφονία στον Κορυδαλλό, και οι επιθέσεις σε εταιρεία καυσίμων συγγενών του Γιάννη Σκαφτούρου και "συνεργαζόμενη" αποθήκη με καπνικά προϊόντα, στον Ασπρόπυργο.

Δεν αποκλείεται ο ίδιος εκτελεστικός πυρήνας να έχει ανάμειξη και στην πρόσφατη εκτέλεση του 44χρονου "Ζαμπόν", στο Νέο Κόσμο. Η έρευνα είναι σε αρχικά στάδια, οι εικόνες προσομοιάζουν με τους συλληφθέντες. Το μοναδικό στοιχείο σύνδεσης είναι το γεγονός πως στην περίπτωση "Ράμπο" και "Ζαμπόν" οι δολοφόνοι έκαψαν τα επιχειρησιακά τους οχήματα σε κοντινή απόσταση στον Σκαραμαγκά.

Αποτυπώματα-DNA-κινητά

Σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι του "Θείου Τζο", για την διαφυγή τους, την οποία εγκατέλειψαν λόγω τεχνικού προβλήματος, βρέθηκε αποτύπωμα του 39χρονου Γεωργιανού συλληφθέντα, πάνω στην μπαταρία της, όπως επίσης και αταυτοποίητο DNA σε μονωτικές ταινίες και κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά στις 17 Μάϊου 2023, στον Ασπρόπυργο ένας πολίτης ειδοποιεί την αστυνομία για ένα ύποπτο Πεζό. Είναι κρυμμένο δίπλα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας μελών του εκτελεστικού πυρήνα, και σε οπτική επαφή από το σπίτι του 39χρονου Γεωργιανού. Στο εσωτερικό του ταυτοποιείται γενετικό υλικό του 41χρονου Γεωργιανού έγκλειστου στις φυλακές της Λάρισας, και το αταυτοποίητο DNA που είχε βρεθεί στη μοτοσυκλέτα στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Το σημαντικό στοιχείο όμως ήταν τα δύο κινητά που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, τα στίγματα των οποίων ξεκινούσαν από την Οδησσό της Ουκρανίας και έφθαναν στο σπίτι του 39χρονου Γεωργιανού. Από το στίγμα του κινητού προέκυψε η παρακολούθηση του 38χρονου "Ράμπο", στο σπίτι της πρώην συζύγου του στη Νίκαια, στο δικό του στον Κορυδαλλό, σε ποδοσφαιρικό γήπεδο του Φαλήρου, σε πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του στο Μοσχάτο.

Το συγκεκριμένο όχημα χρησιμοποιήθηκε για την παρακολούθηση του "Ράμπο", και παρότι εντοπίστηκε από την αστυνομία, οι εκτελεστές συνέχισαν το δολοφονικό τους σχέδιο, εκτελώντας τον ίδιο και τον κουνιάδο του στις 7 Ιουνίου 2023. Δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από ένα κινητό στις 27 Απριλίου 2023 δείχνουν τα πρόσωπα δύο συλληφθέντων μέσω αντικατοπτρισμού, τον χώρο, και ένα γάντι που βρέθηκε στο σπίτι του 39χρονου Γεωργιανού.

Πιερία μέσω… Κιέβου

Στις 3 Ιουλίου 2023, άγνωστοι πυροβολούν με πυροβόλο όπλο έναν 47χρονο σε περιοχή ανάμεσα στους οικισμούς του Σβορώνου και της Νεοκαισάρειας στην Πιερία. Αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσουν στην ωμοπλάτη. Το θύμα φαίνεται να "συνεργαζόταν" με εγχώριο λαθρέμπορο καπνικών προϊόντων. Ο 47χρονος, μαζί με έναν 41χρονο από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται, έναν 43χρονο Ρώσο, αποτελούσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ειδικεύονταν σε εκβιασμούς, ληστείες, ενώ σχετίζονταν με την δολοφονία του Γιώργου Μουρατίδη στις 21 Ιανουαρίου 2012 έξω από το σπίτι του στο Κίεβο Ουκρανίας.

Στην υπόθεση της απόπειρας εναντίον του 47χρονου στην Πιερία (πέθανε από ανακοπή), οι αστυνομικοί βλέπουν ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ενεργοποιείται και στον Ασπρόπυργο στο κρησφύγετο και στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που έχει παραβρεθεί και ο υποψήφιος στόχος Βασίλης Ρουμπέτης.

Διαβάστε Επίσης

Ο 41χρονος Γεωργιανός έγκλειστος των φυλακών Λάρισας, προέκυψε ότι ήταν ένας από τους δράστες της απόπειρας δολοφονίας στην Πιερία. Για 20 χρόνια κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Συνελήφθη στον Προμαχώνα όταν επιχείρησε να διαφύγει με Αρμένικη ταυτότητα, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση για διακεκριμένες κλοπές.

Ο Έλληνας και ο Αλβανός

Ο 21χρονος Έλληνας από την Θεσσαλονίκη, συμμετείχε σε συμμορία της συμπρωτεύουσας που περηφανεύονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την δράση της. Γνώριζε τον 26χρονο Αλβανό έγκλειστο των φυλακών Μαυροβουνίου, και τον 39χρονο Γεωργιανό. Συμμετείχε μαζί τους στις 10 Ιουνίου 2023 στην εισβολή τεσσάρων ατόμων σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας των γιων του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου. Με όπλα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πυρπόλησαν 7 οχήματα, κάποια από τα οποία περιείχαν μηχανήματα παρασκευής λαθραίων τσιγάρων.

Στο σπίτι του 21χρονου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένας σιγαστήρας, με τον συγκεκριμένο οπλισμό να αποτυπώνεται στα βίντεο της επίθεσης στον Ασπρόπυργο. Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2023 στον Ασπρόπυργο καθώς σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκε οπλισμός.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους μαζί με τον 39χρονο Γεωργιανό συμμετείχαν και στον εμπρησμό σε βιομηχανικής αποθήκης καπνικών προϊόντων στις 16 Ιουνίου 2023 όπου κατέστρεψαν περίπου 23 μηχανήματα που σχετίζονται με την παρασκευή καπνικών προϊόντων. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με οχήματα, ένα εκ των οποίων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, αναγκάζοντάς τους να το εγκαταλείψουν. Το όχημα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ από τις έρευνες βρέθηκαν αποτυπώματα που ανήκουν σε δύο μέλη της οργάνωσης και ανέκυψαν στοιχεία που συνδέουν ακόμα ένα μέλος με τους εμπρησμούς.

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία των μελών της οργάνωσης κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά, εκβίαση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες κλπ. Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 πιστόλια, 1 περίστροφο, πλήθος γεμιστήρων, πλήθος κινητών τηλεφώνων και σύστημα παρεμβολής σήματος κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες, για την ταυτοποίηση και σύλληψη των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης συνεχίζονται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αυτή είναι η μόνη λίστα που χρειάζεστε για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας

Ξενώνες, ξενοδοχεία, βίλες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα που μας καλούν για αποδράσεις με άρωμα φθινοπώρου ή αποκαλόκαιρου.

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ 25 Σεπ 2025 | 15:42

Βοιωτία: "Η γιαγιά ήταν στο πάτωμα, μέσα στις ακαθαρσίες, της είχε πετάξει κάτι μπισκότα..." - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγγενής της 62χρονης υποστήριξε πως από τις αρχές του 2021 χάθηκαν τα ίχνη της 90χρονης - "Από το 2021 είχε αδειάσει το σπίτι της μητέρας της"

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ 24 Σεπ 2025 | 15:39

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος αδελφοκτόνος - Δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απολογήθηκε πως θόλωσε εν μέσω έντονης συναισθηματικής διαταραχής μετά από δύο παρατηρήσεις που του έκανε το θύμα σε έντονο ύφος για ζητήματα καθαριότητας

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 09:25

Θεσσαλονίκη: Απολογείται στον ανακριτή ο 50χρονος αδελφοκτόνος - Σήμερα η κηδεία της 59χρονης

Σήμερα η κηδεία της 59χρονης γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του αδερφού της.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 22 Σεπ 2025 | 23:12

Κρητική μαφία: Καταδικάστηκε για άλλη υπόθεση ναρκωτικών ο "Πατομπούκαλος"

Ο 48χρονος, είναι ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα, για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών, ενώ πρόσφατα κατηγορήθηκε και για τη συμμετοχή του στους μηχανισμούς της πολύκροτης εγκληματικής οργάνωσης

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22 Σεπ 2025 | 09:09

Αδελφοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο της 59χρονης μέσα από το νοσοκομείο - "Έτυχε να λείπει ο αγαπημένος μου αδερφός..."

Σοκ προκαλεί η δολοφονία της 59χρονης από τον ίδιο τον αδερφό της το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21 Σεπ 2025 | 19:40

Θεσσαλονίκη: Tο προφητικό βίντεο της γυναίκας που σκότωσε ο αδερφός της - Το είχε αναρτήσει από το νοσοκομείο

Ο 50χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ώστε να απολογηθεί

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ 21 Σεπ 2025 | 16:33

Αδελφοκτονία Θεσσαλονίκη: Κλαίω εδώ πέρα…Εγώ και ο γιος μου τη στηρίζαμε - Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 50χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην πολυκατοικία παρακαλώντας τους ενοίκους να φέρονται καλά στην αδερφή του, γιατί ήταν πολύ ευάλωτη.

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 21 Σεπ 2025 | 12:55

Αδελφοκτόνος Θεσσαλονίκης: "Τώρα συνειδητοποιώ τι έχω κάνει" - "Ηταν πάντα δίπλα της", λέει οικογενειακή τους φίλη

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 50χρονος άνδρας που ομολόγησε την δολοφονία της 59χρονης αδερφής του, μέσα στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 21 Σεπ 2025 | 11:07
21 Σεπ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η στυγερή δολοφονία της 59χρονης από τον αδελφό της - Το σημείωμα που άφησε ο δράστης

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αδελφοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ 20 Σεπ 2025 | 21:56

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την αδελφή του με μια πλαστική σακούλα - Λίγο πριν την είχε συνοδεύσει στο σπίτι από το νοσοκομείο

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα δύο αδέρφια είχαν προσωπικές οικογενειακές διαφορές, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20 Σεπ 2025 | 18:42

Οικογενειακή τραγωδία: Ετεροθαλή αδέλφια δράστης και θύμα - Η 59χρονη επέστρεψε στο σπίτι της από δωδεκαήμερη νοσηλεία

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 50χρονος δολοφόνησε την αδερφή του με σακούλα

ΓΙΑ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Σεπ 2025 | 13:36

Διακόπηκε η δίκη του συζυγοκτόνου στο Μενίδι - Είχε μαχαιρώσει τη 40χρονη μητέρα στη μέση του δρόμου

Η δίκη αναμένεται να διεξαχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς σε σύντομο διάστημα συμπληρώνεται το ανώτατο όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ 15 Σεπ 2025 | 22:48

Νέες αποκαλύψεις για τη Μουρτζούκου: Σκότωνε τα βρέφη με πίεση στον θώρακα - Αποπειράθηκε να σκοτώσει κι άλλο μωρό [βίντεο]

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν μετά από πίεση στον θώρακα από την Ειρήνη Μουρτζούκου που στη συνέχεια προχώρησε σε απόφραξη των αεροφόρων οδών

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 12 Σεπ 2025 | 07:15

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο του υπόπτου τη στιγμή που διαφεύγει μετά τον πυροβολισμό

Νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο του υπόπτου για τη δολοφονία του ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αμερικανικές αρχές.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΧΑΝΙΑ 09 Σεπ 2025 | 20:31

Μαφία Κρήτης: Στη φυλακή τα δύο αδέρφια - αρχηγοί της οργάνωσης - Την Παρασκευή απολογείται ο Επίσκοπος Δορυλαίου

Προσωρινή κράτηση και των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης - Οι δηλώσεις των συνηγόρων τους

ΚΑΤΑΔΙΚΗ 08 Σεπ 2025 | 16:52

Αυστραλία: Καταδικάστηκε σε τρις ισόβια η "δολοφόνος των μανιταριών" - Είχε δηλητηριάσει τα πεθερικά της

Η 50χρονη υποστήριξε την αθωότητά της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης και δήλωσε ότι οι δηλητηριάσεις ήταν τυχαίες - Έχει 28 ημέρες για να ασκήσει έφεση στην ποινή της

ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 08 Σεπ 2025 | 08:28

Κρητική μαφία: Πιθανή η κλήση του Πάνου Καμμένου από τον ανακριτή μετά τις συνομιλίες φωτιά

Για αυτές τις συνομιλίες, που έχουν ενταχθεί στη δεύτερη δικογραφία και απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 07 Σεπ 2025 | 21:13

Κρητική μαφία: Βίντεο-ντοκουμέντο απο τη δράση της - Πώς πουλούσαν ναρκωτικά στο κέντρο των Χανίων

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν - κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και εμπόριο όπλων και πυρομαχικών -14 από τους 33 συλληφθέντες

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΛΕΝΕ 04 Σεπ 2025 | 20:05

Μαφία Κρήτης: Νέες συνομιλίες Καμμένου με τον "αρχηγό" - "Το έδωσα στο επιτελείο του Τραμπ, μη σε νοιάζει τίποτα" [βίντεο]

Σε νέους ηχογραφημένους διαλόγους ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να έχει οικειότητα με τον αρχιμαφιόζο και να τον διαβεβαιώνει ότι μεσολάβησε για την προώθηση του Μελχισεδέκ για τη θέση του Μητροπολίτη

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Σεπ 2025 | 11:56

Η μαφία της Κρήτης είχε "συνεργάτες" και δημοσιογράφους - Τους χρησιμοποιούσαν για εκβιασμούς

Τι προκύπτει από τη δικογραφία για τη μαφία της Κρήτης και τις σχέσεις της με τοπικούς δημοσιογράφους.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ 04 Σεπ 2025 | 07:00

Δήμαρχος Χανίων: "Δεν υπέκυψα ποτέ σε πιέσεις και ούτε πρόκειται" - Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη μαφία της Κρήτης

Απαντά σε δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει επικοινωνία με άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 17 04 Σεπ 2025 | 06:33

Κρητική μαφία: Η ώρα των απολογιών για τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση

Ενώπιων του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα το πρωί, οι συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στη φερόμενη "μαφία των Χανίων".

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 03 Σεπ 2025 | 22:07

Μαφία Κρήτης: Πουλούσαν κατασχεμένα ναρκωτικά μέσα από αστυνομικά τμήματα - Ο "Πατομπούκαλος" είχε εμμονή με αστυνομικό

Σε κατάθεση αναφέρεται ότι ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών έπαιρνε κοκαΐνη από φίλο του αστυνομικό, ο οποίος την έβρισκε στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε κατασχεθεί - Ο "πατομπούκαλος" είχε συμβόλαιο θανάτου για αστυνομικό

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 03 Σεπ 2025 | 18:06

Μαφία της Κρήτης: Ο αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ απαντά μετά τον σάλο - "Η επαφή μου ήταν στο πλαίσιο της Εκκλησίας"

"Ουδέποτε έλαβα καμία πολιτική ή άλλη μεσολάβηση για την εκλογή μου - Σκοτεινοί κύκλοι βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν προβλήματα"

ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ 03 Σεπ 2025 | 15:08
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 03 Σεπ 2025 | 14:16

Εξελίξεις για τη μαφία της Κρήτης: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος φέρεται να έχει εντοπίσει ίχνη κίνησης λογαριασμών και στο εξωτερικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 03 Σεπ 2025 | 11:56

Ο απίστευτος διάλογος του Πάνου Καμμένου με τον μαφιόζο της Κρήτης: "Το καθαρίζω με τους Αμερικανούς"

Ο πρώην υπουργός Αμυνας φέρεται να δηλώνει ότι μπορεί να τοποθετήσει τον Μητροπολίτη αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς

Κ. ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ 03 Σεπ 2025 | 11:27

Κρητική μαφία: Έρχονται νέες διώξεις και συλλήψεις - Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Την άσκηση ποινικών διώξεων καθώς και πιθανές συλλήψεις για τη μαφία που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη σχετικά με την δεύτερη δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος τους.

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 03 Σεπ 2025 | 10:28

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 47χρονου στον Αγιο Παντελεήμονα - 27χρονοι Ελληνες

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να ήταν αποτέλεσμα πληρωμένου συμβολαίου, ενώ διερευνάται αν η εντολή δόθηκε από γνωστό έγκλειστο στις φυλακές.

ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ 03 Σεπ 2025 | 09:43

Στράτος Τζώρτζογλου: Κουμπάρος του ο "αρχιμαφιόζος της Κρήτης" - Τον πάντρεψε με τη Μαριόλα

Αδελφικός φίλος και κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου, είναι ο ένας από τους "πρωταγωνιστές" της μαφίας της Κρήτης.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΣΑΛΟΣ 02 Σεπ 2025 | 21:47

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Κρητικής μαφίας - Ετοίμαζαν βομβιστική επίθεση σε σπίτι δικηγόρου [βίντεο]

Οι αρχές κατάφεραν να αποτρέψουν στο παρά πέντε αιματηρό χτύπημα με βόμβα, την ώρα που στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλοι αστυνομικοί

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 02 Σεπ 2025 | 20:26

"Αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς, το καθαρίζω": Ο Καμμένος έδινε εγγυήσεις στον Κρητικό μαφιόζο για την εκλογή Μητροπολίτη

"Oύτε μίλησα με τον αρχιμανδρίτη, ούτε τον βοήθησα, ούτε σήκωσα ξανά τηλέφωνο" λέει ο Πάνος Καμμένος για τη συνομιλία που κατέγραψε ο "κοριός" της ΕΛΑΣ με τον αρχηγό της μαφίας στην Κρήτη

ΜΕΣΑΖΩΝ 02 Σεπ 2025 | 18:29

Οι μαφιόζοι της Κρήτης είχαν μιλήσει και με τον Πάνο Καμμένο- Για να μεσολαβήσει για την εκλογή του δεσπότη Χανίων

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΛΑΣ υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία του ξενοδόχου με τον Πάνο Καμμένο

ΕΛΑΣ 02 Σεπ 2025 | 15:40

Μαφία Κρήτης: Πουλούσαν ναρκωτικά μέρα μεσημέρι σε πάρκα - Ντοκουμέντα από το εμπόριο όπλων

Οι μαφιόζοι της Κρήτης έφταναν στο σημείο να πουλάνε ναρκωτικά μέρα μεσημέρι, σε πάρκα και δημόσιους χώρους, παρουσία κόσμου - Νέα ντοκουμέντα και συνομιλίες

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 01 Σεπ 2025 | 21:08

Μαφία της Κρήτης: Ήθελαν καθηγητές σε καίρια πόστα, διάλεγαν δικαστές, επέβαλαν μέχρι και Μητροπολίτη της αρεσκείας τους

Ανώτερος κληρικός εκβιάστηκε για να μπει στο κύκλωμα και στη συνέχεια ζήτησε από μέλη του να επιτεθούν σε άτομα με τα οποία είχε προσωπικές διαμάχες - Οι μαφιόζοι είχαν επαφές με πρώην υπουργό

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Σεπ 2025 | 09:41

Αποκαλύψεις για τη μαφία της Κρήτης: Δύο αδέρφια επιχειρηματίες οι αρχηγοί - Μπλεγμένοι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, κληρικοί

Επιχείρηση - μαμούθ της αστυνομίας στήθηκε για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία όπως φαίνεται συμμετείχαν στρατιωτικοί, αστυνομικοί και επιχειρηματίες.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 28 Αυγ 2025 | 08:14

Βόλος: Ξεσπά η αδερφή της 36χρονης για τον γυναικοκτόνο - "Είναι ένα τέρας, εκβίαζε τα παιδιά και τη Μαριόλα"

Στις φυλακές της Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο γυναικοκτόνος του Βόλου. Τον αποδοκίμασαν οι κρατούμενοι κατά την άφιξή του.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ 24 Σεπ 2025 | 06:55

Βοιωτία: "Δεν υπάρχει Γιάννης" - Το μυστήριο με τον συνεργό της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας από την Αλβανία που είχε περιγράψει η κατηγορούμενη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Σεπ 2025 | 07:29

Από χούλιγκαν, εκτελεστικό όργανο της "νέας" Greek Mafia - Ποιος είναι ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Ο 34χρονος εποφθαλμιούσε να γίνει αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού, στη θέση του "Κοντού", ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 06:51

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI" σε 25 καταυλισμούς Ρομά: Θα έχουν ειδική στολή και εξοπλισμό - Ποια θα είναι η δράση τους

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI", τοποθετείται σε 25 καταυλισμούς, για την αποτροπή της εγκληματικότητας.

TRAFFICKING 22 Σεπ 2025 | 07:53

Υπόθεση μαστροπείας: Πώς ο 42χρονος Joker παγίδευε ευάλωτες γυναίκες - Οι αποκαλύψεις από τα θύματά του

Τέσσερα θύματα του "Joker", του 42χρονου μαστροπού, παραγωγού ερωτικών ταινιών, αποκαλύπτουν νέες πτυχές από την δράση του.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 22 Σεπ 2025 | 07:42

Μοναστηράκι: Συγκλονίζει η 53χρονη που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου - "Εχασα πολύ αίμα, χρειάστηκαν ράμματα στο κεφάλι"

Με την ανήλικη κόρη της ήταν η 53χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το Σάββατο

22 Σεπ 2025 | 07:24

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για ένα επίδομα και μια σύνταξη

Για ένα επίδομα αναπηρίας και μια σύνταξη, έθαψε τη μητέρα της σε ένα στάβλο και επί δύο χρόνια προσποιούταν ότι είναι ζωντανή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 19 Σεπ 2025 | 07:32

Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για νέα ψηφιακή απάτη από επιτήδειους σε πολίτες - "Μην δίνετε στοιχεία"

Την προσοχή των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων, εφιστά ο ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα με στόχο να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19 Σεπ 2025 | 07:02

Σύλληψη Σέρβου με βαρύ ποινικό παρελθόν: Μαφιόζος και επαγγελματίας δολοφόνος - Η απόπειρα σε βάρος δικηγόρου

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Σερβικών αρχών - Ανήκε σε οργάνωση που αποτελούσε συνεργαζόμενο παρακλάδι της διαβόητης μαφίας του Κότορ "Καβάτσκι".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Σεπ 2025 | 07:56

"Είμαι μέλος του ISIS- Ο Μοχάμεντ μου έδινε 100 ευρώ για κάθε φωτιά που έβαζα", ομολόγησε ο 32χρονος Παλαιστίνιος

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν ασταθή, περίεργο άνθρωπο και χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18 Σεπ 2025 | 06:56

Υπόθεση revenge porn: Η καταγγελία πατέρα που "ξεσκέπασε" τον 25χρονο - Παγίδευε ανήλικες μέσω social media

Οι φαινομενικά αθώες συνομιλίες στο TikTok και το Snapchat, "παγίδευαν" ανήλικα κορίτσια στον εφιάλτη της εκδικητικής πορνογραφίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 17 Σεπ 2025 | 07:26

Η άρρωστη δράση του 32χρονου εμπρηστή στο Αιγάλεω: Σεξουαλικές επιθέσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε πυρκαγιές

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε αποτυπωθεί σε βίντεο την ώρα που έβαζε μια επικίνδυνη φωτιά στο δάσος του Καρέα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 Σεπ 2025 | 13:38

Συναγερμός στον Ταύρο: Εντοπίστηκαν τρύπες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της ΑΑΔΕ [βίντεο - εικόνες]

Η μία οπή βρίσκεται σε παράθυρο πρώτου ορόφου στην πλευρά της οδού Σμύρνης, ενώ η δεύτερη από την πλευρά της Πειραιώς

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ 14 Σεπ 2025 | 12:34

Καταδρομική επίθεση σε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων στην Ομόνοια - Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

Άγνωστα άτομα αρχικά εκτόξευσαν μπογιές στους τοίχους και εν συνεχεία ανέγραψαν συνθήματα, όπως "Free Gaza" και " Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 14 Σεπ 2025 | 08:20

Μύκονος: Επίκεντρο εγκληματικής δραστηριότητας το "νησί των Ανέμων" - "Ροζ κοκαΐνη", μπράβοι, trafficking και διαρρήξεις

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι το "νησί των ανέμων", αποτέλεσε επίκεντρο κάθε λογής παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας.

59ΧΡΟΝΟΣ 12 Σεπ 2025 | 09:03

Γκύζη: "Σε έχω σαν τσάι, περίμενε λίγο και θα δεις τι θα κάνω", είπε ο πιστολέρο στον υπάλληλο καθαριότητας

Ο πιστολέρο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του οχήματος κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, έκανε παρατήρηση στους εργαζόμενους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 12 Σεπ 2025 | 07:50

Μαρτυρίες σοκ για τον "Joker": Ο 42χρονος μαστροπός υποχρέωνε κοπέλα να παίζει σε ταινίες πορνό ακόμη και έγκυος

Ο "Joker" προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, κυρίως Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες είχαν οικονομικά προβλήματα και προέρχονταν από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 12 Σεπ 2025 | 06:47

Στη φυλακή ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία που τραυμάτισε αστυνομικό σε καταδίωξη - Τι είπε στην απολογία του

Από τη θέση οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έκανε κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 11 Σεπ 2025 | 07:20

Χωρίς ελικόπτερα έμεινε η ΕΛΑΣ: Καθηλωμένα από την 1η Ιουνίου και τα πέντε που διαθέτει

Η έλλειψη των εναέριων μέσων, προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στις επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 11 Σεπ 2025 | 07:00

Σάλος με τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού για φακελάκι - "Γιατροί στο Ιπποκράτειο βγάζουν έως και 10.000 ευρώ την ημέρα"

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο, ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ο φάκελος, ο οποίος περιείχε τα 3.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ 10 Σεπ 2025 | 07:37

Καλάβρυτα: Ο ενορχηστρωτής "Τζάκσον", ο κτηνοτρόφος με τα αρχαία νομίσματα και η παγίδα με την τριπλή αγοραπωλησία

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και ο βοηθός του, πωλούσαν τις θρησκευτικές εικόνες έναντι 20.000 € τη μια, ενώ ζητούσαν 50.000 για το κάθε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ 27 Σεπ 2025 | 23:13

Βοιωτία: "Ήταν μια χαρά κοπέλα, δεν ξέρω πώς κατάντησε" - "Είχε χάσει τον αδερφό της" - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την 62χρονη

Συγγενείς και φίλοι είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως δεν ήξεραν πώς να το αποδείξουν.

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ 27 Σεπ 2025 | 21:40

Τουρκικά drones πραγματοποίησαν δύο παραβιάσεις του FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

Οι δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας τα αναγνώρισαν και τα αναχαίτισαν κατά τη διεθνή πρακτική

ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 27 Σεπ 2025 | 21:15

Αναβάθμισε το έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ: Προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε 10 περιοχές - Ήχησε το 112

Η ΕΜΥ αναβάθμισε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για 10 περιοχές

ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 27 Σεπ 2025 | 20:19

Ηλεία: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 24χρονος, με συνεπιβάτη τον 16χρονο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 27 Σεπ 2025 | 19:27

Επελαύνει η κακοκαιρία: Μήνυμα "112" για ραγδαία επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες και πλημμυρικά φαινόμενα σε 10 περιοχές

Σε επικαιροποίηση του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων προχώρησε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ 27 Σεπ 2025 | 19:01

Κάρπαθος: Νεκρός ο 55χρονος Βρετανός τουρίστας που αγνοούνταν από τον Ιούνιο

Η εξαφάνιση δηλώθηκε από την ιδιοκτήτρια του καταλύματος όπου έμενε, όταν πήγε να καθαρίσει το δωμάτιο

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 27 Σεπ 2025 | 18:25

Ρόδος: Εργαζόμενος κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από προϊστάμενό του - Τον θώπευσε μπροστά στη σύντροφό του

Ο εργαζόμενος κατήγγειλε τον προϊστάμενό του στην Επιθεώρηση Εργασίας, έπειτα από άσεμνο περιστατικό μπροστά στη σύντροφό του

ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 27 Σεπ 2025 | 17:56

Ευάγγελος Βενιζέλος: Το πρώτο πρόβλημα σήμερα είναι η ευρωπαϊκή ασφάλεια

"Το πρώτο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση ως πολιτική οντότητα είναι το υπαρξιακό"

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ 27 Σεπ 2025 | 17:48

Τέμπη: Σταματάει την απεργία πείνας ο Δ. Οικονομόπουλος που στάθηκε στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι

Σε δήλωσή της, η γιατρός, Όλγα Κοσμοπούλου, ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Οικονομόπουλος σταματά την απεργία πείνας.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 27 Σεπ 2025 | 17:35

Ηράκλειο: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΠΑΓΝΗ - 20χρονος υπό στενή παρακολούθηση - Γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του

Πραγματοποιείται ιχνηλάτηση των επαφών του 20χρονου ασθενούς στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας

ΣΤΟ MEGA 27 Σεπ 2025 | 17:33

Ξέφυγε η ευλογιά των αιγοπροβάτων, εκτινάχτηκαν τα κρούσματα - "Η τελευταία μας ευκαιρία πριν το lockdown" [βίντεο]

Για εκτίναξη κρουσμάτων ευλογιάς στα αιγοπρόβατα τους τελευταίους μήνες έκανε λόγο ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ 27 Σεπ 2025 | 17:28

Μακελειό στη γιορτή τσικουδιάς στη Μεταμόρφωση: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Δύο ομάδες 20 ατόμων, ακριβώς έξω από το χώρο της γιορτής Τσικουδιάς στη Μεταμόρφωση πιάστηκαν στα χέρια

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ 27 Σεπ 2025 | 17:19

Τρίκαλα: Αρκούδα έκανε βόλτες μέσα στην πόλη αναστατώνοντας τους κατοίκους [εικόνες]

Μια αρκούδα έκανε τη βόλτα της στα Τρίκαλα τα ξημερώματα του Σαββάτου

ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑ 27 Σεπ 2025 | 17:15

"Πάρε-δώσε" με τις αρχές από παλιά είχε ένας από τους συλληφθέντες του κυκλώματος ναρκωτικών με κέρδη 8 εκατ. ευρώ

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και οι αρχηγοί της, ηλικίας 73, 39, 36, 35 και 34 ετών