Γρηγόρης Λέων: Eνα μεγάλο ευχαριστώ στο TheTOC για την προσφορά στο ΚΥΑΔΑ

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων τίμησε με την παρουσία του το TheTOC Merrython και ευχαρίστησε διοργανωτές και δρομείς.

grigoris-lewn-ena-megalo-euxaristw-sto-thetoc-gia-tin-prosfora-sto-kuada
SHARE THIS
0
SHARES

Το TheTOC Merrython 2019 επέστρεψε και φέτος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ήταν μια μεγάλη γιορτή στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 δρομείς. 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι δρομείς που έτρεξαν στο TheTOC Merrython, βοήθησαν το σπουδαίο έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, αφού το TheTOC στηρίζει το Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσφέροντας τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα. 

 

Την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς τίμησε με την παρουσία του ο Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο οποίος δήλωσε: 

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο TheTOC για όλη αυτή την προσπάθεια, για αυτή την εξαιρετική διοργάνωση, γιατί έκανε ένα διπλό καλό. Πρώτα απ’ όλα σε όλους τους συμμετέχοντες έκανε ένα μεγάλο καλό στην υγεία τους, και αυτό το λέω ως γιατρός, γιατί είναι πολύ σημαντική η άθληση.

Και το δεύτερο καλό που έκανε που είναι πολύ πιο σημαντικό για εμάς, του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ήταν ότι μας πρόσφερε ένα σημαντικό βοήθημα, ένα βοήθημα που θα στηρίξει χιλιάδες συνανθρώπους μας κάτι το οποίο έχουμε ανάγκη. Πρέπει να σας πω ότι το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων στηρίζει κάθε μήνα περίπου 26.000 οικογένειες κι εσείς δίνετε μια σημαντική βοήθεια σε ένα κέντρο όπου τίποτα δεν πάει χαμένο.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά». 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Λέων απένειμε μετάλλια στις νικήτριες του αγώνα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook