
Με συνολικά πέντε μαχαιριές έσφαξε ο 39χρονος την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα, των Αγίων Αναργύρων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της νεκροψίας που ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος του Star ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο δράστης κατάφερε στη γυναίκα δύο χτυπήματα στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά αφού το μαχαίρι είχε φτάσει έως το κόκκαλο, αποκαλύπτοντας την αγριότητα, με την οποία δολοφονήθηκε.
Το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα κουζινομάχαιρο περίπου 28 εκατοστά, με το οποίο ο 39χρονος της επιτέθηκε μόλις βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στο φυλάκιο και στα μάτια της φρουρού.
Η 28χρονη φαίνεται πως ήταν ζευγάρι με τον 39χρονο από το 2019. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε κακοποίηση και της ασκούσε και ψυχολογική βία.
Αρκετές φορές είχαν χωρίσει, όμως κάθε φορά τα ξαναέβρισκαν. Το ίδιο έγινε και πριν από δύο μήνες. Η 28χρονη του ζήτησε να χωρίσουν και πήγε και νοίκιασε διαφορετικό σπίτι. Όμως ο 39χρονος δεν το δεχόταν.
Επιπλέον, ο 39χρονος ήταν γνώριμος των αρχών, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του φίλου της 28χρονης
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του φίλου της 28χρονης που ήταν μαζί της τη στιγμή της δολοφονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
"Ημασταν βόλτα με την Κυριακή και όταν γυρίσαμε σπίτι της, είδαμε τον δράστη να κάνει βόλτες γύρω από το σπίτι της και πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλει μήνυση. Εγώ έκατσα έξω από το γραφείο και άκουγα τις δυο γυναίκες αστυνομικούς να προσπαθούν να την πείσουν να υποβάλλει μήνυση, αλλά εκείνη τελικά δεν ήθελε. Λίγο αργότερα, βγήκε έξω από το γραφείο και τη ρώτησα αν έκανε μήνυση και μου είπε ότι δεν ήθελε να κάνει γιατί δεν τον φοβάται. Μου είπε ότι οι δύο γυναίκες αστυνομικοί της έλεγαν να υποβάλλει μήνυση αλλά εκείνη δεν ήθελε. Μου είπε ότι θα πάρει το 100 να έρθει ένα περιπολικό να την πάει σπίτι", είπε αρχικά ο φίλος της 28χρονης που ήταν μαζί της τη στιγμή της δολοφονίας.

"Βγαίνοντας από το τμήμα πήρε το 100 και η αστυνομικός της Αμεσης Δράσης τη ρωτούσε πού βρισκόταν, η Κυριακή της έλεγε τη διαδρομή που θα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι της. Τότε αυτός, ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Δεν είδα από πού βγήκε. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Σε δευτερόλεπτα η Κυριακή έπεσε κάτω και άρχισα να φωνάζω, όταν ξαφνικά είδα και αυτόν να πέφτει κάτω και έναν αστυνομικό δίπλα μου να κλωτσάει το χέρι του (δράστη) που κρατούσε το μαχαίρι".
"Δεν ξέρω από πού βγήκε, δεν κατάλαβα ότι μας ακολουθούσε", κατέληξε ο 38χρονος φίλος της Κυριακής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr