Hθοποιός σε ταξιτζή: Μισή ώρα τι κάναμε στο πάρκο α@@@@@α μου

Τι είπε στην απολογία του ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Hθοποιός σε ταξιτζή: Μισή ώρα τι κάναμε στο πάρκο α@@@@@α μου

Σκηνές... ροκ διαδραματίστηκαν στη δικαστική αίθουσα λίγο πριν ξεκινήσει η απολογία του κατηγορούμενου. Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών και των δικηγόρων για να μην έρθουν στα χέρια ο κατηγορούμενος ηθοποιός και ο νεαρός ταξιτζής αλλά και άτομα του ακροατηρίου.

«Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι άκρως ατιμωτικό, με θίγει. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι δεν είμαι εγώ...». Με τα λόγια αυτά ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι βίασε τον οδηγό ταξί απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα της μητέρας του οδηγού ταξί η οποία φώναξε: «Αν αυτός ο άνθρωπος βγει έξω η επόμενη μάνα θα κλαίει το παιδί της στο χώμα». «Μισή ώρα τι κάναμε στο πάρκο αγορίνα μου» απάντησε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στον οδηγό ταξί με την μητέρα του τελευταίου να επιχειρεί να φτύσει τον κατηγορούμενο. Ακολούθησαν φωνές, έντονες λογομαχίες αλλά και χειροκροτήματα και από τις δυο πλευρές με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να περιορίσουν τις δυο πλευρές για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Νωρίτερα, στο πλευρό του κατηγορούμενου βρέθηκαν καταθέτοντας ως μάρτυρες υπεράσπισης ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, η Μάνια Παπαδημητριου και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Όλοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να συνδέεται με την πράξη του βιασμού.

Η απολογία του ηθοποιού

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όπως είπε είναι στη φυλακή 443 ημέρες, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2018, στο πάρκο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνάντηση του με τον οδηγό και στην διαδρομή τους από το σπίτι του, στο sex shop και το ταχυφαγείο μέχρι να φτάσουν στο πάρκο και την καταγγελία ότι νάρκωσε τον οδηγό και τον βίασε. Όπως είπε ο οδηγός ταξί «γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί» και έδωσε την εξήγηση ότι τον κατήγγειλε καθώς θεώρησε ότι κινδύνευε να βρεθεί στη φυλακή λόγω εκκρεμότητας που είχε σε υπόθεση ναρκωτικών.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει από ανακριτή για υπόθεση ναρκωτικών και φτάνει σε ένα νοσοκομείο με έναν που έχει πάνω του ναρκωτικά και είναι τέζα, γι αυτό φώναζε, φοβόταν μήπως πάει φυλακή. Έβλεπε μπροστά του τα κάγκελα της φυλακής» είπε.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πεποίθηση πως το φερόμενο ως θύμα αυτοτραυματίστηκε σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τους ιατροδικαστές ενώ εκτίμησε ότι στην περίπτωση που η υπόθεση δεν είχε πάρει μεγάλη διάσταση εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ηθοποιός θα είχε προσεγγίσει την οικογένεια του για να τους αποσπάσει εκβιαστικά χρήματα.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτοτραυματίστηκε για να εξυπηρετήσει το σενάριο της ρίψης ουσιών και υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εξαιτίας των προηγούμενων υποθέσεων του με τα ναρκωτικά. Γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί» τόνισε.

«Αποκλείω να έγινε κάτι χωρίς να τη συναίνεση του»

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως μέσα στο ταξί από λάθος χύθηκε ουσία popper η οποία, όμως, ισχυρίστηκε δεν ήταν ικανή να ναρκώσει τον οδηγό. Στη συνέχεια υποστήριξε πως η πολυήμερη χρήση ναρκωτικών ήταν αυτή που τον έριξε σε βαθύ ύπνο μέσα στο ταξί από τον οποίο ξύπνησε στο Ιπποκράτειο όπου δέχτηκε την ανεξήγητη , για εκείνον, επίθεση από τον οδηγό. Είχε προηγηθεί, όπως εξήγησε, η βόλτα τους στο πάρκο αλλά και η συζήτηση τους για τις σεξουαλικές επιλογές τους η οποία, ωστόσο, ανέφερε ήταν μεταξύ ενηλίκων και δεν υπέκρυπτε πρόθεση για συνεύρεση. «Στη συζήτηση που είχαμε, με αφορμή τις αγορές μου από το sex shop, μου είπε ότι έχει σχέση με μια κοπέλα αλλά δεν κάνει διακρίσεις σε σχέση με το φύλλο. «Δεν κάνω διακρίσεις, έχω εμπειρίες και μετά δυο φύλα» είπε ο ηθοποιός πως του εκμυστηρεύτηκε ο οδηγός ταξί.

Εισαγγελέας: Αποκλείεται άλλο άτομο στο πάρκο να είχε επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεση του;

Κατηγορούμενος: Το αποκλείω... Αν έγινε κάτι έγινε με τη συναίνεση του. Αποκλείω να έγινε κάτι χωρίς να το καταλάβει...

Αναφερόμενος στη βόλτα που, όπως είπε, πήγαν στο άλσος «για να χαζολογίσουν» και για να περάσει την ώρα μέχρι να συναντηθεί με το φίλο του και εκεί έχασε για λίγο από το οπτικό του πεδίο τον οδηγό.

«Άρχισα να τον ψάχνω και μετά από πέντε λεπτά άρχισα να σκέφτομαι μήπως έφυγε μαζί με τα πράγματά μου τα οποία είχα αφήσει στο ταξί. Τον πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου και δεν το σήκωσε. Με πήρε πίσω και μου είπε ότι είναι στο ταξί. Όταν έφτασα εκείνος κάτι έφτιαχνε στο πορτ μπαγκάζ. Στο μεταξύ είχα δώσει ραντεβού με φίλο μου σε 40 λεπτά στο σταθμό Αττική. Σε εκείνο το σημείο, από την χρήση, την κόπωση και την αφαγία, δεν άντεξα και κοιμήθηκα... Ήταν σε άριστη κατάσταση». τόνισε ο κατηγορούμενος.

Πρόεδρος: Στο σημείο που χάσατε τον οδηγό στο πάρκο, πως τον χάσατε;

Κατηγορούμενος : Ήταν πίσω μου όταν περπατούσαμε. Δεν κοίταξα για ένα δυο λεπτά και μετά κατάλαβα ότι δεν ακούω τα βήματα του. Δεν τον είδα γύρω μου.

Πρόεδρος: Που ήταν στο διάστημα της απουσίας του;

Κατηγορούμενος: Δεν το γνωρίζω.

Πρόεδρος: Υπήρχε επαφή με τρίτο πρόσωπο;

Κατηγορούμενος: Λεκτική επαφή είδα. Γενικά όμως προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του οτιδήποτε ομόφυλο.

Πρόεδρος: Είπατε ότι πιθανόν να αυτοτραυματίστηκε ο οδηγός. Γιατί να μπει σε τέτοια διαδικασία; Γιατί να ρισκαρει να βγει στη δημοσιότητα

Κατηγορούμενος: Δεν το περίμενε φαντάζομαι. Ούτε εγώ. Εγώ για πολλές ημέρες νόμιζα ότι είχα μπλέξει για το 1,5 γραμμάριο. Δεν καταλάβαινα για ποιο πράγμα κατηγορούμαι.

Ο 30χρονος ηθοποιός εξήγησε πως δεν ήθελε να τον εξετάσουν όταν έφτασαν στο νοσοκομείο γιατί ντρέπονταν. «Ξύπνησα στο Ιπποκράτειο. Άνοιξα τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα που είμαι. Έβλεπα κόσμο να κοιτάζει επικριτικά, όπως κάνουμε όλοι όταν βλέπουμε ένα χρήστη σε αυτή την κατάσταση. Όταν είδα το γιατρό κατάλαβα ότι θα πρέπει να αποκοιμήθηκα στο ταξί. Ντράπηκα. Ήθελα να πω να μη με κοιτάζουν. Δεν ήθελα να εξετάστω γιατί στο παρελθόν είχα πέσει σε τοξικό κόμμα και δεν ήθελα να ενημερωθεί η οικογένεια μου» ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Μάρτυρες: Δεν υπήρξε βιασμός

Ο ιατροδικαστής που κατάθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού, αρίθμησε στην κατάθεση του σειρά αντιφάσεων και λαθών που εντόπισε στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. «Από αυτά τα ευρήματα που βρήκαν οι συνάδελφοι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί βιασμός» κατέληξε ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε ο κατηγορούμενος.

Στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε βιασμό κατέληξε και ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος ο οποίος επικαλέστηκε τα στοιχεία της δικογραφίας. Όπως ανέφερε στο ταξί δεν βρέθηκε ίχνος σπέρματος ή αίματος, που να «δείχνουν εικόνα σεξουαλικής πράξης». Από την εξέταση που έγινε στο σώμα του οδηγού ταξί, όπως κατέθεσε ο γενετιστής δεν βρέθηκε στο σώμα του dna του κατηγορουμένου. Αναφερόμενος δε στα ερωτικά βοηθήματα υποστήριξε ότι επίσης δεν βρέθηκε dna του οδηγού ταξί, παρά μόνο του ηθοποιού και άλλων ατόμων.

«Δεν γίνεται να υπήρξε 18 λεπτά επαφή κατά το κατηγορητήριο, να υπήρξε τριβή και όχι απλή επαφή και να μην έχει βρεθεί ίχνος γενετικού υλικού. Θα έπρεπε να έχουμε βρει τόνους! Αποκλείεται να έχει συμβαίνει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στο αμάξι αυτό», ανάφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Η απολογία του κατηγορούμενου θα συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου καθώς ένας από τους ενόρκους δήλωσε αδυναμία να παραμείνει στην έδρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 30 Ιουν 2020 | 16:27
ΕΠΕΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ 30 Ιουν 2020 | 11:07

Απόπειρα βιασμού 45χρονης από 35χρονο σε παραλία της Ναυπάκτου

Οι φωνές της 45χρονης τον έκαναν να ματαιώσει τα σχέδιά του και έφυγε με μηχανάκι μικρού κυβισμού..

ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ TWIITER 25 Ιουν 2020 | 15:00
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ 25 Ιουν 2020 | 13:19

Απαγωγή Μαρκέλλας- Γείτονας 33χρονης: "Είναι ανίκανη να δράσει μόνη της" - Ο ύποπτος με το τζιπ

"Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν", ανέφερε.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ 24 Ιουν 2020 | 20:50

Του φταίνε όλοι του Ερντογάν: Στο "σκαμνί" δημοσιογράφοι για τους θανάτους αξιωματικών της MIT στη Λιβύη

Mε την κατηγορία ότι αποκάλυψαν κρατικά μυστικά κατά τη δημοσιογραφική κάλυψη των θανάτων μελών των τουρκικών μυστικών πληροφοριών.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ 24 Ιουν 2020 | 17:26

Βιασμός 83χρονης στην Πρέβεζα: Προκαλεί ο 40χρονος - "Συναινετική η ερωτική επαφή, δεν υπήρχε ξυλοδαρμός" [Βίντεο]

Όπως είπε η δικηγόρος του, ο 40χρονος υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εκείνη που τον κάλεσε στο σπίτι της

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 24 Ιουν 2020 | 15:45

Βιασμός 83χρονης στην Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός-Σε κρίσιμη κατάσταση για τρίτο 24ωρο η γυναίκα

Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι κάποιος άλλος ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα - Σε κωματώδη κατάσταση παραμένει η 84χρονη γυναίκα

ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ 24 Ιουν 2020 | 14:36
ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ 24 Ιουν 2020 | 11:03

Ανατριχιάζει η ομολογία του 55χρονου που βίαζε την κόρη του - "Ηταν πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα"

"Με βίαζε επί 15 χρόνια 2 φορές την εβδομάδα", είπε η νεαρή κοπέλα.

ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΗ 10 ΕΤΩΝ 23 Ιουν 2020 | 17:32

Ρέθυμνο: Καταδικάστηκε ο 55χρονος που βίαζε την κόρη του επί 15 χρόνια - Οι προκλητικοί ισχυρισμοί για το παιδί του

Παραδέχτηκε τις πράξεις του αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της τότε 14χρονης.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 23 Ιουν 2020 | 15:21
25 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 23 Ιουν 2020 | 13:52

Δίκη για Μάνδρα - Λέκκας: Η πρωτόγνωρη βροχόπτωση και η άναρχη δόμηση ευθύνονται για την τραγωδία

Είπε πως "το φαινόμενο βροχόπτωσης είχε προσδιοριστεί δύο μέρες πριν ασαφώς και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εξειδικευτεί τοπικά".

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ 23 Ιουν 2020 | 11:33

Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν

Αδελφός του σπουδαίου ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν.