X

Η 22χρονη αδερφή του Μπεν υπόσχεται να συνεχίσει την έρευνα

Η Λεϊάννα Νίνταμ μίλησε για τις έρευνες στην Κω και αποκάλυψε πως ως την τελευταία στιγμή πίστευε ότι οι αστυνομικοί θα της έλεγαν ότι ο αδερφός της ζει.

Γράφει: TheToc team

Η αδελφή του μικρού Μπεν, η Λεϊάννα Νίνταμ αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν τη στιγμή που οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι ο Μπεν δεν βρισκεται στη ζωή.

Όπως είπε η 22χρονη, ήταν μαζί με την μητέρα και τη γιαγιά της όταν ένας από τους αστυνομικούς τους είπε τα δυσάρεστα νέα.

«Στεκόμασταν και οι τρεις δίπλα-δίπλα, στην αρχή πιστέψαμε ότι θα μας πει ότι τον βρήκαν, αλλά τα νέα δεν ήταν ευχάριστα» δήλωσε η αδελφή του μικρού Μπεν και πρόσθεσε «μας πληροφόρησαν ότι ένας μάρτυρας τους είπε ότι ο Μπεν έφυγε από τη ζωή την ημέρα της εξαφάνισης του».

«Δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυα μας, τρέμαμε και οι τρεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρός. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ γιατί για εμένα δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις» ανέφερε η Λεϊάννα Νίνταμ.

Η ίδια τονίζει ότι η αστυνομία δεν έχει καταφέρει αν βρει πλήρη στοιχεία που αν αποδικνύουν τον θάνατο του Μπεν και υπόσχεται να αγωνιστεί μέχρι την τελευταία ανάσα της ζωής της για να μάθει ακριβώς τι συνέβη με τον αδερφό της.