
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα, μετά από την ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου είναι ραγδαίες και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 25χρονη ομολόγησε χθες, 9 Ιουλίου, ότι εκείνη είναι που σκότωσε την αδελφή της, τα δυο δικά της μωρά, αλλά και το μωρό της φίλης της Κατερίνας.
Το συγκεκριμένο θέμα -όπως είναι φυσικό- αποτελεί πρώτη είδηση από χθες στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.
Με την υπόθεση ασχολήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουλίου και στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", με την Ανθή Βούλγαρη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
"Μας κάνει εντύπωση που η φυσική μητέρα του παιδιού… έχεις το παιδί σου νεκρό, δεν μπορείς να μην ουρλιάζεις πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ή όταν σου ανακοινώνουν ότι το παιδί χάθηκε κάθε ελπίδα. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά!", ξεκίνησε να λέει η Ανθή Βούλγαρη, όταν ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος, διευθυντής Γενικής Ιατρικής Γ. Ν. Αμαλιάδας, μετέφερε πως όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη, κανείς δεν έκλαψε.
"Έκλεισα τα μάτια του και του είπα: "τι έγινε αντράκο μου; Σε πείραξε κανένας;”… Δεν περίμενα απάντηση από ένα νεκρό παιδί. Αλλά το είπα…" είπε στην περιγραφή του ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος κάνοντας την παρουσιάστρια να λυγίσει.
"Με συγκινεί η στάση του κυρίου Δημητρόπουλου γιατί αν είχαν ενδιαφερθεί όλοι έτσι, ίσως να μην ήμασταν εδώ σήμερα. Πραγματικά μπράβο σας" σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη με δάκρυα στα μάτια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr