Τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του μικρού Παναγιωτάκη βγήκαν και αποδίδουν τον θάνατο του παιδιού σε παθολογικά αίτια, με την Ειρήνη Μουρτζούκου, το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση με τα 5 νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, να έχει, εντωμεταξύ, βρει δουλειά.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εκπομπή του MEGA "LIVE NEWS", την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα συνεχίζονται, η Ειρήνη Μουρτζούκου, το πρόσωπο που είχε βρεθεί μπροστά σε όλους τους θανάτους, φαίνεται πως προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινότητα της και έτσι έχει αποκτήσει νέα εργασία.
"Η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκεται στην Αμαλιάδα και έχει πιάσει μία εργασία. Εκεί διαμένει με ένα φίλο της, ο οποίος την υποστηρίζει μέχρι να μπορέσει να ορθοποδήσει. Οικονομικά δεν είναι καθόλου καλά και γι' αυτό έχει και μία υποστήριξη αυτή την περίοδο. Φαίνεται ικανοποιημένη και πως έχει δικαιωθεί σε κάποιο βαθμό. Αυτό που υποστηρίζει είναι πως αυτό που γίνεται εναντίον της αγγίζει τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης", τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν.
Δείτε το βίντεο: