Η εξομολόγηση του υπ.Π. Κουρουμπλή στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης

Με την ιδιότητα του πατέρα έφτασε ο υπ. Υγείας Π.Κουρουμπλής με λίγα λουλούδια στο χέρι στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης . Τι εξομολογήθηκε

i-eksomologisi-tou-upp-kouroumpli-sto-simeio-pou-brethike-nekros-o-baggelis
SHARE THIS
0
SHARES

Με μια ευχή «να μην ξανασυμβούν γεγονότα που πονάνε όλους» και μια εξομολόγηση συνόδευσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, τα λίγα τριαντάφυλλα που άφησε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

«Ένιωσα την ανάγκη ως πατέρας δύο παιδιών, που είναι στην ηλικία περίπου του Βαγγέλη, αφού βρέθηκα στα Γιάννενα, να καταθέσω δύο λουλούδια στο τόπο όπου βρέθηκε η σορός του. Σαν πατέρας και όχι ως πολιτικός θέλω να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που μας πονάνε όλους» είπε.

Και εξομολογήθηκε « εζησα σε Ίδρυμα - έζησα 6 χρόνια, τα εφηβικά μου χρόνια, σε τρία διαφορετικά ιδρύματα κλειστής φροντίδας, και δυστυχώς έχω εμπειρίες από την κλειστή ζωή των ιδρυμάτων. Θέλω σε αυτή την περίοδο, που η ζωή, ο Θεός, η τύχη, η συγκυρία, η προσπάθεια, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι σε ένα κρίσιμο υπουργείο, θέλω να συμβάλω από τη μεριά μου τουλάχιστον να περιοριστούν φαινόμενα που μας κάνουν να πονάμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook