Η γιαγιά που λήστεψαν ανήλικοι: Σπάσανε τα δόντια μου, αιμορραγούσα

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η ηλικιωμένη στην οποία επιτέθηκαν ανήλικοι στη Λακωνία, περιέγραψε τις στιγμές και τον τρόμο που βίωσε.

i-giagia-pou-listepsan-anilikoi-spasane-ta-dontia-mou-aimorragousa
SHARE THIS
0
SHARES

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η ηλικιωμένη στην οποία επιτέθηκαν ανήλικοι στη Λακωνία, περιέγραψε τις στιγμές και τον τρόμο που βίωσε. Τα παιδιά συνελήφθησαν, αλλά αφέθησαν ελεύθερα λόγω ηλικίας, ενώ στους γονείς επιβλήθηκε ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω πού βρήκα τη δύναμη, που σπάσανε τα δόντια μου, αιμορραγούσα, η μέση μου, τα γόνατά μου και ζω ακόμα παιδί μου. Να μην το ξαναπεράσει άλλη γυναίκα αυτό που έπαθα", ανέφερε εμφανώς σοκαρισμένη η 82χρονη Δ. Χίου.

Λίγες ώρες μετά αναγνώρισε τους δύο από τους τρεις δράστες στο αστυνομικό τμήμα. O ένας μάλιστα της ζήτησε συγγνώμη. Νωρίτερα της είχαν πει τα κάλαντα.

«Στην αστυνομία ήρθανε, τα γνώρισα και μου ζήτησε ο ένας συγγνώμη. Τι συγγνώμη του λέω, τι συγγνώμη ζητάς; Πρέπει να με σκοτώσεις από το σπίτι μου; Είναι στο δρόμο άνθρωποι και μου φυλάνε το χέρι και μου λένε την ευχή σου. Και αυτοί να με σκοτώνουνε; Πού έχουμε φτάσει;» είπε η λικιωμένη γυναίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook