
Από τη νύχτα της Δευτέρας αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκειά της οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ρίχτηκαν στη μάχη για την παροχή βοήθειας και για απεγκλωβισμούς πολιτών από την Αττική Οδό. Τα τεράστια προβλήματα ήταν αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας "Ελπίς" αλλά και των λάθος χειρισμών της εταιρείας της Αττικής Οδού.
Χτες ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον αυτοκινητόδρομο οι οποίες δείχνουν άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) να βοηθούν τους εγκλωβισμένους οδηγούς και τα οχήματά τους.
![Η κακοκαιρία "Ελπίς" ως... στρατιωτική άσκηση: Στη μάχη των απεγκλωβισμών οι Ένοπλες Δυνάμεις [βίντεο - εικόνες]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/04/043246999b464ed4abd3a4d8bf9ed6a3.png?v=1&maxwidth=650&)
Σήμερα, το ΓΕΕΘΑ δημοσίευσε νέο οπτικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, από τη συνδρομή του στρατού στην προσπάθεια να στηριχθούν οι εγκλωβισμένοι πολίτες.



Σε ένα βίντεο φαίνεται βαρύ όχημα του στρατού ενώ επιχειρεί για να απελευθερώσει τον δρόμο από το χιόνι.
Σε άλλο βίντεο στρατιώτες μοιράζουν τρόφιμα και νερό σε εγκλωβισμένους οδηγούς.



Αποκαλυπτικές του φαινομένου είναι και οι φωτογραφίες του ΓΕΕΘΑ.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr