Η κατάθεση της 17χρονης μαθήτριας που μπλέχτηκε στο κύκλωμα πορνείας

Προβληματισμό προκαλεί η κατάθεση της μαθήτριας θύμα του κυκλώματος μαστροπείας. «Την Παρασκευή επέστρεφα στην... γιατί τη Δευτέρα είχα σχολείο», είπε

i-katathesi-tis-17xronis-mathitrias-pou-mplextike-sto-kuklwma-porneias
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αίσθηση προκαλεί η κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας,  μία από τις δεκάδες κοπέλες που εκδίδονταν για λογαριασμό του μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας και σωματεμπορίας που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Την Παρασκευή επέστρεφα στην... γιατί τη Δευτέρα είχα σχολείο.», είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" η κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, δείχνει τον τρόπο που κινούνταν το κύκλωμα. Αρχικά την προσέγγισε ένας φίλος της, προτείνοντάς της να συμμετάσχει σε ένα βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ: «Σε μία από αυτές τις συναντήσεις μας μου πρότεινε να παίξω στο καινούριο βίντεο κλιπ του.... και από όσο ξέρω είναι λίγο περίεργα. Ρώτησα περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Ο... μου είπε πως το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ θα γυριζόταν σε κότερο και οι κοπέλες που θα συμμετείχαν θα φορούσαν μαγιό. Εγώ δέχτηκα να συμμετάσχω».

Μετά το βίντεο κλιπ που γύρισαν πήγαν σε ένα γυμναστήριο. Εκεί ο «φίλος» της ανήλικης της είπε να μεταβούν σε ένα σπίτι φίλου του, από τον οποίο θα παραλάμβανε χρήματα. Εκεί έγινε η πρόταση εκ μέρους τρίτου ατόμου, να εργαστεί για λογαριασμό του στην ιστοσελίδα που διέθετε και να συνευρίσκεται έναντι πληρωμής. Της εξήγησε πως «για μένα δουλεύουν 30 γυναίκες» και πως «όποτε θες σταματάς».

«Το σπίτι ήταν πολύ εντυπωσιακό. Είχε τζακούζι, τζάκι με φύλλα χρυσού, ακριβά αντικείμενα και έπιπλα. Φαινόταν πως ο συγκεκριμένος κάνει καλή ζωή. Θα ήθελα πολύ να μείνω εκεί. Τον Ιανουάριο του 2019  ανέβηκαν οι φωτογραφίες μου  στην ιστοσελίδα και ξεκίνησα να εργάζομαι ως συνοδός. Μου ανέφερε πως στις φωτογραφίες δεν θα φαίνεται το πρόσωπό μου. Θα μπορούσα να επιλέξω τις ώρες και τις ημέρες και θα είχαν και τον δικό μου οδηγό, ο οποίος θα με πήγαινε στα ερωτικά ραντεβού που θα πραγματοποιούσα και πως θα με περίμενε από κάτω. Από ότι κατάλαβα η κάθε κοπέλα είχε έναν οδηγό. Είχαν για οδηγό έναν άνδρα με το όνομα.... Ο .... είναι περίπου 38 ετών», είπε χαρακτηριστικά η «Στέφι» στους αστυνομικούς.

Στους αστυνομικούς η ανήλικη είπε ότι έπαιρνε 130 ευρώ, από τα οποία κράταγε τα 60 και τα υπόλοιπα θα τα έδινε στον οδηγό.

«Εργάστηκα συνολικά πέντε μέρες και έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Σταμάτησα να δουλεύω γιατί δεν ήθελα και δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον..., λέγοντάς του ότι θέλω να σταματήσω να εργάζομαι διότι είχα αγώνες χορού. Ο ... μου απάντησε πως θα μπορούσαμε να το φτιάξουμε να συνεχίσω να δουλεύω αλλά εγώ του είπα πως δεν μπορώ γιατί δεν προλαβαίνω. Μου έστειλε ξανά μήνυμα στο Instagram αλλά εγώ δεν του απάντησα», πρόσθεσε η ανήλικη κοπέλα.

Τέλος, ανέφερε πως «σε μία από τις συναντήσεις μας ο.... με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και εγώ του είπα πως είμαι 17 και πως κλείνω τα 18 σε ένα μήνα, αυτός δεν μου ζήτησε κάποια ταυτότητα αλλά ούτε και εγώ έχω βγάλει μέχρι τώρα. Του είπα ψέματα πως το Δεκέμβριο του 2018 θα κλείσω τα 18. Συγκεκριμένα είχα πει πως είχα ξεκινήσει ένα χρόνο νωρίτερα να πηγαίνω νήπια.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook