Η ΚΝΕ καταγγέλει επίθεση σε φοιτήτρια μέσα στις εστίες της Αθήνας

Καταγγελία από την ΚΝΕ για επίθεση που δέχθηκε φοιτήτρια και μέλος της Νεολαίας μέσα στις φοιτητικές εστίες από "φασιστοειδές".

i-kne-kataggelei-epithesi-se-foititria-mesa-stis-esties-tis-athinas
SHARE THIS
0
SHARES

Καταγγελία από την ΚΝΕ για επίθεση που δέχθηκε φοιτήτρια και μέλος της Νεολαίας μέσα στις φοιτητικές εστίες από "φασιστοειδές". 

Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει:

«Την Κυριακή 28 Γενάρη φοιτήτρια - στέλεχος της ΚΝΕ δέχτηκε βίαιη επίθεση από “άγνωστο” φασιστοειδές μέσα στη φοιτητική Εστία του ΕΚΠΑ. Την ίδια μέρα έξω από το δωμάτιο της φοιτήτριας επίσης “άγνωστα” φασιστοειδή είχαν γράψει εμετικά αντικομμουνιστικά συνθήματα και συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις δεν τρομάζουν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Αυτό καλά θα κάνει να το ξέρει ο συγκεκριμένος -και κάθε- φασίστας. Το γεγονός ότι δρουν στα σκοτάδια δείχνει τη δειλία τους.

Οι φοιτητές και σπουδαστές, οι εστιακοί να πετάξουν τους φασίστες έξω από τις σχολές και τις Εστίες. Μέσα από τους Συλλόγους τους να υψώσουν τείχος στα τσιράκια των αφεντικών και των εφοπλιστών, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν. Να διεκδικήσουν τις σπουδές και τη ζωή που έχουν ανάγκη, απαιτώντας φωτισμό σε όλους τους χώρους, σταθερό και μόνιμο προσωπικό στην ευθύνη του πανεπιστημίου για όλες τις ανάγκες λειτουργίας, συντήρησης και φύλαξης των Εστιών, υποδομές και αύξηση της χρηματοδότησης για τις Εστίες.

Φωτό: Ευρωκίνηση

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook