
Σχέσεις και με δημοσιογράφους της Κρήτης είχαν τα μέλη της συμμορίας της Κρήτης που βρίσκεται πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όπως φαίνεται από τον φάκελο που διαβιβάστηκε από την ΕΛΑΣ στη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι τα δυο αδέλφια ξενοδόχοι που θεωρούνται οι εγκέφαλοι του κυκλώματος, είχαν στενές σχέσεις με τουλάχιστον δυο γνωστούς δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, αφού κάνουν συχνές αναφορές στα ονόματά τους στις υποκλαπείσες συνομιλίες τους από τον κοριό της Αστυνομίας.
Οι δημοσιογράφοι θα χρησιμοποιούνταν για να εκβιαστεί επιχειρηματίας και να του αποσπάσουν χρήματα.

Δεν είναι όμως η μόνη υπόθεση.
Υπάρχουν αναφορές για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας, ώστε να αναγκαστεί η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων να προχωρήσεις σε μετεγκατάσταση ψυχιατρικής δομής από δυο διαφορετικές περιοχές των Χανίων στην περιοχή του Σταυρού, και συγκριμένα στο ξενοδοχείο τους, αντι μηναίου μισθώματος ύψους 25 χιλιάδων ευρώ και δίχως τη διενέργεια διαγωνισμού.
Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών και θα κληθούν να καταθέσουν σύντομα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr