Στη ΓΑΔΑ διαβιβάστηκε από τον Εισαγγελέα η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έπεσε από τα εσωτερικά σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία και έχασε τη ζωή της.
Όπως είπε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης η δικογραφία βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και Προστασίας Ιδιοκτησίας προκειμένου να γίνει προανάκριση. Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή "Πάμε Δανάη", είπε ότι ήδη ξεκίνησαν να καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της εταιρείας σκηνοθετών και στενός φίλος της ηθοποιού και ο Νίκος Σταγόπουλος, πρώην σύντροφός της.
Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου έχει ζητήσει να ανοίξουν λογαριασμοί και να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να βρεθεί ποιοι ήταν σε κοντινή απόσταση εκείνο το βράδυ, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει αυτόκλητος μάρτυρας που τον κάλεσε και του είπε ότι έχει κάποια στοιχεία τα οποία θα καταθέσει στις Αρχές.
Ο κ. Χατζημιχάλης υποστήριξε ότι υπάρχουν ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου της ηθοποιού, υπογραμμίζοντας ότι στο σπίτι της σταρ του ελληνικού κινηματογγράφου δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα ούτε κοσμήματα.
"Τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν ότι εκείνο το βράδυ κάποιος έσπρωξε και χτύπησε τη Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν ήταν μόνη της εκείνο το βράδυ, από ό,τι φαίνεται. Τη βρήκε η Γεωργιανή αλλά είχε προηγηθεί κάποια άλλη "επίσκεψη" κάποιων ατόμων, όπως φαίνεται. Η αστυνομία δεν πήρε αποτυπώματα, δεν έκανε άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών να δει τι συνέβη. Πιστεύω ότι τώρα θα γίνουν όλα αυτά" σημείωσε.

"Ο νέος μάρτυρας δεν ήταν γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου. Γνωρίζει κάποια άτομα, πρόσωπα και πράγματα, που του έδωσαν τις πληροφορίες που έχει. Αφαιρέθηκαν σημαντικά πράγματα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για κάτι πιο οργανωμένο" πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr