Η νέα ζωή του σκύλου που βρέθηκε σε φούρνο στο Μάτι- Δείτε τον

Το σκυλί που οι εικόνες του έκαναν τον γύρο του κόσμου βρήκε καινούριο σπιτικό και πολλή αγάπη.

i-nea-zwi-tou-skulou-pou-brethike-se-fourno-sto-mati--deite-ton
SHARE THIS
0
SHARES

Κατάφερε να κρυφτεί στο μπάρμπεκιου του σπιτιού της οδού Μυρσίνης και οι φλόγες που έκαψαν το Μάτι και σκόρπισαν τον θάνατο, κυριολεκτικά πέρασαν από πάνω του, αφήνοντάς τον σοκαρισμένο, καψαλισμένο κα ταλαιπωρημένο. Ο μικρός σκύλος ράτσας Maltese δεν στάθηκε απλά τυχερός που σώθηκε, αλλά κατέληξε σε αγκαλιά ανθρώπου που τον ήθελε πολύ.

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου, που τράβηξε το βίντεο της διάσωσης του σκύλου στις 15 Ιουλίου, αναφέρει, σύμφωνα με το zoosos: «Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα... Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο».

Δείτε το βίντεο της διάσωσης:

 
Τώρα πια το Maltese σκυλάκι λέγεται "Λουκουμάκης", αφού τον φρόντισαν, τον κούρεψαν, τον περιέθαλψαν και του έβαλαν μικροτσίπ.  Μέσω του προγράμματος υιοθεσιών της ΜΚΟ «Dog’s Voice», το σκυλάκι υιοθετήθηκε και βρήκε ένα νέο σπιτικό. Ο Λουκουμάκης παίζει ξανά και χώνεται στις αγκαλιές των μελών της νέας οικογένειάς του.
Δείτε τη μεταμόρφωσή του:
 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook