Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών είναι πραγματικότητα

H σωστή διαχείριση απαιτεί εξειδικευμένους επιστήμονες και νοσηλευτικά ιδρύματα με μεγάλη ιστορία

i-oloklirwmeni-antimetwpisi-ogkologikwn-asthenwn-einai-pragmatikotita
SHARE THIS
0
SHARES

Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, το μεγαλύτερο Ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα έγκρισης Gold Seal of Approval από τον Οργανισμό Joint Commission International για την ποιότητα  στις υπηρεσίες υγείας & ασφάλεια ασθενών.

Στο ΥΓΕΙΑ, ο κάθε ασθενής νιώθει σιγουριά ότι βρίσκεται σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, όπου εφαρμόζονται σαφείς και αποτελεσματικές διαδικασίες και διεθνή πρότυπα λειτουργίας και ποιότητας. Συνδυάζοντας την εξατομικευμένη φροντίδα με την τεχνολογία αιχμής, το ΥΓΕΙΑ, εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές ιατρικές υπηρεσίες στη διαχείριση των ογκολογικών ασθενών παρέχοντας ταυτόχρονα, συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη του ασθενή και της οικογένειάς του.
 

Στις Παθολογικές - Ογκολογικές Κλινικές του ΥΓΕΙΑ, γίνεται διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση καθώς και παρηγορητική-ανακουφιστική αντιμετώπιση όλων των κακοηθών νεοπλασιών όπως τα καρκινώματα, σαρκώματα, λεμφώματα κλπ. Για τη διάγνωση χρησιμοποιούνται εξετάσεις που διενεργούνται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, όπως Αξονικές και Μαγνητικές τομογραφίες, ΡΕΤ και σπινθηρογράφημα.

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν χημειοθεραπείες, ορμονοθεραπείες, ανοσοθεραπείες και στοχευμένες θεραπείες, είτε σε νοσηλευόμενους είτε στην κλινική μιας ημέρας. Σε ειδικές περιπτώσεις, και με τη σύμφωνη γνώμη του ασθενούς, ακολουθούνται ερευνητικά πρωτόκολλα σε συνεργασία με άλλα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού χρησιμοποιώντας νέα πρωτοποριακά φάρμακα.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Ογκολογικό Συμβούλιο του ΥΓΕΙΑ γίνεται εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης του κάθε ασθενή, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ίαση.

Το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΥΓΕΙΑ, το οποίο είναι Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς λόγω του μοναδικού και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού που διαθέτει, καθώς και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει για τη θεραπεία του καρκίνου, αποτελεί το πιο σύγχρονο και καλύτερα εξοπλισμένο κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη.

Επιπλέον, το Τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου Gamma Knife είναι το μοναδικό που λειτουργεί στην Ελλάδα με το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα Gamma Knife Perfexion. Η στενή συνεργασία εξειδικευμένης ομάδας ογκολόγων με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, αποτελεί ένα μοναδικό πλεονέκτημα, ώστε οι ασθενείς να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας.

 

Επιπλέον:

  • Οι Ογκολογικές Κλινικές του ΥΓΕΙΑ προσφέρουν, ολοκληρωμένη παρακολούθηση και υποστήριξη του ογκολογικού ασθενή. Είναι εξειδικευμένες στη διάγνωση, σταδιοποίηση, θεραπεία, παρακολούθηση και υποστήριξη ασθενών με καρκίνο. Ενώ, χορηγούνται όλες οι νεότερες στοχευμένες θεραπείες σε συγκεκριμένες μορφές καρκίνου.
  • Στο Ιατρείο Γενετικής Συμβουλευτικής, παρέχεται διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση του ογκολογικού ασθενή.
  • Στο Κέντρο Βραχυθεραπείας προστάτη, αντιμετωπίζεται με σύγχρονες μεθόδους ο καρκίνος στο ουρογεννητικό σύστημα.
  • Το Παθολογοανατομικό και Κυτταρολογικό εργαστήριο, εξειδικεύεται στη διάγνωση και το μοριακό έλεγχο των όγκων.
  • Παρέχονται Υπηρεσίες Ψυχικής Υποστήριξης για τους ασθενείς και τους οικείους τους.

 

Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία

Γραμμικοί επιταχυντές VERSA & AXESSE και οι πλέον εξελιγμένες τεχνικές ακτινοθεραπείας (IMRT, VMAT, IGRT, SRT/SRS).

 

Ακτινοχειρουργική Εγκεφάλου Gamma Knife

 

H πιο ακριβής και ασφαλής ακτινοχειρουργική θερα­πεία βλαβών εγκεφάλου παγκοσμίως, με το πρωτοπο­ριακό & μοναδικό στην Ελλάδα Leksell Gamma Knife Perfexion.


Ογκολογική Απεικόνιση

 

Σύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα: Αξονικός  Τομογράφος 128 σειρών ανιχνευτών, M.R.I. 3Τ,  PET/ CT, SPECT/CT, Ψηφιακά Ακτινολογικά και  Ακτινοσκοπικά μηχανήματα, Ψηφιακός Μαστογράφος καθώς και τελευταίας γενιάς μηχανήματα Υπερήχων.

 

Ογκολογική Χειρουργική

 

Δυνατότητα εξειδικευμένων χειρουργικών επεμβάσεων σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

 

Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής

 

Χρήση ραδιοϊσοτόπων στην αντιμετώπιση επώδυνων οστικών μεταστάσεων καθώς και για τη θεραπεία ηπα­τικών μεταστάσεων σε επιλεγμένους ασθενείς. Χρήση ραδιενεργών ουσιών για τη διάγνωση, παρακολούθηση και ανταπόκριση στη θεραπεία (PET-CT SCAN).

Μονάδα Ημερήσιας Θεραπείας

Σύγχρονη μονάδα Χημειοθεραπείας 28 θέσεων με σύστημα ενδοπαρακολούθησης  και εξειδικευμένο προσωπικό.

 

Ρομποτική Χειρουργική

 

Da Vinci S: Επανάσταση στη λαπαροσκοπική χειρουργι­κή. Ρομποτικά καθοδηγούμενο Μικροσκόπιο PENTERO.

 

www.hygeia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook