
Ο γνωστός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση που τον έκανε να μην κοιμάται τα βράδια και τη σχέση με τη σύζυγο και τις κόρες του.
Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στο MEGA για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε στην υπόθεση χαρακτηρίζοντάς την "μεγάλο ηθικό φορτίο".
"Η δημοσιότητα με την υπόθεση Πισπιρίγκου ήταν κάτι κουραστικό και δύσκολο και είχε πάρα πολύ μεγάλο ηθικό φορτίο. Δεν μπορεί ο νομικός να είναι ένα πρόσωπο που εισβάλει σε έναν χώρο κλωτσώντας τις πόρτες, επέδειξα σεβασμό", ανέφερε αρχικά.
"Η πιο δυσάρεστη υπόθεση (σσ. που είχε στην καριέρα του) ήταν μια ανθρωποκτονία. Πίστεψα τον κατηγορούμενο και όταν βγήκαμε από το δικαστήριο παραδέχθηκε ότι τελικά το είχε κάνει. Εκμυστηρεύομαι τα πάντα στην σύζυγό μου, ό,τι δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά το συζητάμε μεταξύ μας. Όλες οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όποιος το αγνοήσει βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων", συμπλήρωσε.
Για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς αλλά και για τις συμβουλές στις κόρες του, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως, "στα πανεπιστημιακά χρόνια δούλεψα ως μουσικός παράγωγος και παρουσίαζα μια εκπομπή ψυχαγωγική. Έχω 2 κόρες, η συμβουλή μου ήταν να μην ακολουθήσουν το επάγγελμα του δικηγόρου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr