
Απολογείται ενώπιων της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την υπόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Πολλά είναι και τα αναπάντητα ερωτήματα, στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές, αναφορικά και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ιριδας.
Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει σήμερα στην εκπομπή της νέα στοιχεία για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας και τα όσα έλεγε η 33χρονη για τους θανάτους των παιδιών της.
Η δημοσιογράφος του Alpha αναφέρθηκε στη διάσταση απόψεων που είδαμε ότι υπάρχει ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. "Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πίστευε και δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι αυτή την ώρα ότι η σύζυγός του είναι αυτή που σκότωσε τα παιδιά του. Προφανώς, ο άνθρωπος αυτός πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι κάτι άλλο έχει συμβεί, δε μπορούσε να το διανοηθεί ενδεχομένως. Άρα, από εδώ και πέρα θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Περιμένουμε να στραφεί εναντίον της γυναίκας του, να είναι δηλαδή πολιτική αγωγή στο δικαστήριο που θα έρθει. Δε νομίζω να τον ξαναδούμε ποτέ να της κρατάει το χέρι και να είναι στο πλευρό της".
Όπως είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, οι Αρχές έχουν πειστεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αφαιρέσει τις ζωές και της Μαλένας και της Ίριδας. "Μένει πλέον να ερευνηθεί ο μηχανισμός θανάτου, τώρα θα πρέπει οι Αρχές να βρουν με ποιον τρόπο το έκανε, αν αφαίρεσε τη ζωή τους. Η εκτίμηση και οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι είναι αυτή που σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά της και μένει να τεκμηριωθεί".
Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως σήμερα μέσα από την εκπομπή της θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με συνεργάτες της. Πρόκειται για μία συνομιλία, στην οποία μιλά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και για τα πολυζητημένα πανάκια.
"Σήμερα, θα ακούσουμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και θα την ακούσουμε να δίνει απαντήσεις για τα πανάκια. Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια. Η γυναίκα αυτή είχε αποδείξει ότι είναι σατανικά χειριστική. Ο τρόπος που έστησε τον θάνατο των παιδιών της, οι χειρισμοί που έκανε, πώς επέλεξε να τους δημιουργεί πρώτα κρίσεις, να οδηγούνται τα παιδιά στο νοσοκομείο, ο θάνατος να είναι εντός του νοσοκομείου, πώς η κεταμίνη είναι ουσία που υπάρχει μέσα στο νοσοκομείο, πώς σήμερα θα πάει και θα ισχυριστεί μέσω των δικηγόρων της να αποδείξουν οι γιατροί ότι εκείνη έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αφού μέσα στα νοσοκομεία υπάρχει η κεταμίνη".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr