Η ψυχή του Merrython ήταν ο κόσμος του. Ολες οι στιγμές και οι δηλώσεις

Τι συνέβη πίσω από τα φλας στη μεγάλη δρομική γιορτή του TheTOC Merrython;Ποιες οι κορυφαίες στιγμές του αγώνα; Τι μας είπαν οι μικροί και μεγάλοι πρωταγωνιστές του;

|
SHARE THIS
0
SHARES

 Τρέξαμε και κάναμε τη ζωή μας καλύτερη...

 Σε μεγάλη δρομική γιορτή εξελίχθηκε το 2ο TheTOC Merrython που συγκέντρωσε περισσότερες από 1.200 συμμετοχές.

 Δείτε πολλά και διαφορετικά στιγμιότυπα - πίσω και μπροστά από τα φλας - από τον γιορτινό αγώνα δρόμου αλληλεγγύης αλλά και δηλώσεις όσων αποτέλεσαν την ψυχή του: τους δρομείς, αλλά και τους πολίτες που στήριξαν την πρωτοβουλία του TheTOC. 

  Δεν ήταν μόνο οι μαραθωνοδρόμοι. Δεν ήταν μόνο οι αθλητές. Δεν ήταν μόνο οι καλλιτέχνες. Ηταν κόσμος κάθε ηλικίας που έδωσε σαρωτικό παρών στον αγώνα. Κι όλοι έτρεξαν για να στηρίξουν το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων και των προσφύγων που ζουν στην πόλη.

   Κάτω από το λαμπρό Αθηναϊκό ήλιο όσοι συμμετείχαν στον γιορτινό αγώνα δρόμου έτρεξαν σε μια διαδρομή 5 και 10 χιλιομέτρων για καλό σκοπό.

Από τις εκπλήξεις του αγώνα δρόμου, η 11χρονη Μόνικα Κομνηνού που ... κατατρόπωσε όλες τις γυναίκες και βγήκε πρώτη στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Το σήμα εκκίνησης δόθηκε στις 9.30 το πρωί αφού οι συμμετέχοντες είχαν συγκεντρωθεί και ζεσταθεί στον προαύλιο χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Η εκκίνηση δόθηκε στην οδό Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών με κατεύθυνση προς την οδό Ακάμαντος και στην συνέχεια στις οδούς Στησικλέους, Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Μουσών, Γαριβάλδι. Η διαδρομή πέρασε από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ολοκληρώθηκε και πάλι στην Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών.

Η μουσική του Εν Λευκώ συνόδευσε τη διοργάνωση που είχε χορηγούς, μεταξύ άλλων τους: Wind, Puma, Gant, Ομιλος Υγεία, και Ασφάλειες Μινέττα.Υποστηρικτές ήταν οι: Contrex, Κορπή, Amstel Free, Powerade ION, Λε Πόγκα, Semeli, Μακεδονικός χαλβάς, Gran Cereale, Barilla, American Eagle, Oakley, Village, abc, ideasprint, physiomedia, europrise, glovo. Χορηγοί επικοινωνίας: En Lefko 87,7 και Αθήνα 9,84. 

  Ευχαριστούμε τους χορηγούς, τους υποστηρικτές μας, και όσους όσους έκαναν εφικτή αυτή τη μεγάλη γιορτινή στιγμή αλληλεγγύης. Δίνουμε ραντεβού για το ToCMerrython το 2016.
 
Μοντάζ: Γιάννης Αρχιμανδρίτης
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook