
Σε αποκλειστικό βίντεο ιδιοκτήτη γνωστής καφετέριας στη Σκιάθο, έχει καταγραφεί η στιγμή που η 61χρονη Αγγλίδα τουρίστρια βρέθηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε, εξαιτίας των αερίων της τουρμπίνας αεροσκάφους. Το βίντεο δημοσιεύει το Skiathoslife.gr.
Η 61χρονη διακρίνεται να βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στη θάλασσα κάποια μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους.
Η ίδια φαίνεται να διασκεδάζει στην αρχή, μετά όμως προσπαθεί να αποφύγει το κύμα αερίων, που δημιουργείται κατά την απογείωση του αεροσκάφους και μάλιστα σηκώνει και τα χέρια. Όμως, εκτινάσσεται στη θάλασσα και τραυματίζεται καθώς θα υποστεί τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που την οδήγησαν στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας πέφτει στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.
Μεγάλη ανησυχία μετά τα ατυχήματα στο αεροδρόμιο
Πριν μερικές ημέρες, στις 19 Ιουνίου συγκεκριμένα, ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο.
Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.
![Η στιγμή που η 61χρονη τουρίστρια στη Σκιάθο εκτινάσσεται από τα αέρια του αεροσκάφους και τραυματίζεται [βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/8f/8f0186bb2a5841a6a5727204257f9760.png?v=1&maxwidth=650&)
Τι λέει για τα περιστατικά ο δήμαρχος Σκιάθου
Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς τουριστών και ντόπιων, o δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, υπογράμμισε μιλώντας στο GRTimes, πως στο εν λόγω σημείο υπάρχει επαρκής σήμανση που πρέπει να τηρείται από όλους.
"Έχουμε ειδοποιήσει την αρμόδια εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο μετά τα ατυχήματα, όμως ο χώρος έχει επαρκή σήμανση προειδοποίησης, ακόμη και φωτεινό σηματοδότη. Ορισμένοι ωστόσο, επιλέγουν να υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους και παραμένουν στο σημείο. Μοιάζει όμως είναι σαν επιχειρούμε να περάσουμε το φανάρι με κόκκινο", αναφέρει ο δήμαρχος Σκιάθου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr