«Η σωστή επιλογή ασφάλισης του σπιτιού» αποτελεί μέλημα κάθε πολίτη

Η σωστή επιλογή ασφάλισης της κατοικίας μας και η απλή και εύκολη διαδικασία για το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι απόφαση υπεύθυνη και σημαντική δια βίου.

i-swsti-epilogi-asfalisis-tou-spitiou-apotelei-melima-kathe-politi
SHARE THIS
0
SHARES

Η κατοικία, το σπίτι, το σπιτικό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον Έλληνα πολίτη. Αποτελεί το «στέγαστρο» των στιγμών της ζωής του και της οικογένειας του.

Ως εκ τούτου οφείλει να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά για αυτήν και δικαιούται να ψάχνει και να επιλέγει την πλέον ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης. Ως γνωστόν παραμονεύουν και απειλούν την κατοικία του καθενός διάφοροι κίνδυνοι σε σχέση με τη φύση και οι οποίοι βέβαια είναι αναπόφευκτοι.

Ο κάθε πολίτης οφείλει να προστατεύσει την κατοικία του από την πιθανότητα καταστροφών λόγω σεισμού επενδύοντας σε μια ασφάλεια σπιτιού με σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η 6η πιο σεισμογενής χώρα στον κόσμο. Μόλις πρόσφατα η Χαλκίδα Ευβοίας βίωσε σεισμό 5,3 Ρίχτερ ο οποίος έγινε αισθητός και σε Λιβαδειά, Αττική, Κόρινθο, Αχαΐα, Μαγνησία. Έντονη σεισμική δραστηριότητα έχει παρατηρηθεί τελευταία και στην ευρύτερη περιοχή του Κρητικού καθώς και του Ιονικού Πελάγους. Η Πολιτεία συνήθως αποζημιώνει τους πληγέντες μόνο από ισχυρούς σεισμούς και αυτές οι αποζημιώσεις είναι πολύ μικρές σε σχέση με το μέγεθος των ζημιών.

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο σεισμογενής, αλλά υποφέρει και από πλημμύρες με σημαντικές καταστροφές στα σπίτια των πολιτών.  Κάτοικοι περιοχών που ζουν κοντά σε πρώην ρέματα και ποτάμια και όχι μόνο, ζουν με μεγάλη αγωνία, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Ακόμη ένας κίνδυνος που παραμονεύει στη χώρα μας είναι οι φωτιές που αφήνουν πίσω τους στρέμματα από καμένες δασικές εκτάσεις.

Στην Ελλάδα το στεγαστικό δάνειο συνοδεύεται από υποχρεωτική ασφάλιση του σπιτιού σύμφωνα με τη δανειακή σύμβαση.  Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο συμβασιούχος ότι μπορεί να ασφαλίσει την κατοικία του σε οποιοδήποτε φορέα που παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα.

Μπορούμε να λάβουμε υπόψιν τις εναλλακτικές για την πιο σωστή, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση για την ασφάλιση και την κάλυψη για κάθε κίνδυνο που αφορά το σπίτι μας. Αξίζει το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας και να περιλαμβάνει όλες εκείνες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες.

Και εκτός από την επιλογή του πιο οικονομικού προγράμματος ασφάλισης κατοικίας οφείλουμε να στοχεύσουμε στην πιο απλή κι εύκολη διαδικασία ασφάλισης η οποία θα μας εξοικονομήσει χρόνο στη συμφωνία και την αγορά του  συμβολαίου.

Το μόνο που απαιτείται είναι κάποια σωστά βήματα για να νιώθουμε ασφαλείς πριν και μετά την ασφάλιση του σπιτιού μας αλλά και κατά τη διάρκεια του.

Με βάση αυτές τις παραμέτρους ως προς την επιλογή, η Anytime μέσα από τα προγράμματα «home» προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν χρηματοδοτήσει την αγορά της κατοικίας τους (ή οποιουδήποτε άλλου ακινήτου) με στεγαστικό δάνειο να εξασφαλίσουν ασφάλεια με χαμηλότερο κόστος.

Όλα τα προγράμματα Anytime Home προσφέρουν ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα και την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής μέσω μιας ιδιαίτερα απλής και γρήγορης διαδικασίας.

Τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν την απόλυτα αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η τράπεζα και καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους, που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να διασφαλίσουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.

Το όφελος για τον ασφαλιζόμενο διαφαίνεται διπλό με την επιλογή συμβολαίου Anytime καθ' ότι μειώνεται αισθητά  το κόστος ασφάλισης και  ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η σφραγίδα και η εγγύηση της INTERAΜΕRICAN.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το νόημα της σωστής ασφάλισης του σπιτιού μας εξαρτάται από τη σωστή μας επιλογή.


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook