Η WIND χορηγός και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο 32ος Μαραθώνιος Αθήνας, με χορηγό και πάλι τη WIND, συγκέντρωσε 35.000 συμμετοχές δωρίζοντας σημαντικά ποσά για την «Κιβωτό του Κόσμου» και το ίδρυμα «Ελίζα».

i-wind-xorigos-kai-fetos-ston-marathwnio-tis-athinas
SHARE THIS
0
SHARES

Χιλιάδες δρομείς, ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι, βρέθηκαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών κι αυτή τη χρονιά.

Ο 32ος Μαραθώνιος Αθήνας, με χορηγό και πάλι την WIND, κατάφερε να συγκεντρώσει 35.000 συμμετέχοντες, επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ αλλά και έναν σπουδαίο σκοπό αφού συνεργάζεται με την «Κιβωτό του Κόσμου» και το «Ελίζα».

Για κάθε δρομέα που πέρασε την αψίδα της WIND, λίγο πριν τον τερματισμό, η εταιρεία δώρισε ένα ευρώ υπέρ του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου» και υπέρ του Ιδρύματος για κακοποιημένα παιδιά, «Ελίζα». Ακόμα, δώρισε το ποσό των 10 ευρώ για κάθε δρομέα, από τους 1.530, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση με τη φανέλα της WIND Running Team.

Η WIND είναι ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης από το 2011, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες Δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων (WIND Running Team) και τηλεπικοινωνιακός πάροχος του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), που διοργανώνει κάθε χρόνο τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Η συμμετοχή και φέτος ήταν μεγάλη, δίνοντας για ακόμα μια φορά το ηχηρό μήνυμα της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης μέσω ενός σημαντικού αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος με μεγάλη κοινωνική αξία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook