ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Σαρώνει τα μετάλλια στις στις κορυφαίες διοργανώσεις Μαγειρικής

Νέα τμήματα για τον Φεβρουάριο και με επιδότηση διδάκτρων 40%

iek-alfa-sarwnei-ta-metallia-stis-stis-korufaies-diorganwseis-mageirikis
SHARE THIS
0
SHARES

Η επαγγελματική σταδιοδρομία ως «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Chef» ή «Τεχνικός Αρτοποιός- Ζαχαροπλάστης» ξεκινά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ που δίνει κάθε χρόνο δυναμικό «παρών» στις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο του Επισιτισμού και Τουρισμού και σαρώνει τα μετάλλια στους διαγωνισμούς Μαγειρικής,.

ΕΞΠΟΤΡΟΦ -Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Greek Chef»

Η πρωταγωνιστική παρουσία των σπουδαστών chef του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της 1ης θέσης στη συλλογή μεταλλίων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef» το 2017 με 28 μετάλλια,  ενώ και φέτος συνέλεξαν επίσης 28 μετάλλια, πετυχαίνοντας πάλι την πρωτιά μεταξύ όλων των ΙΕΚ και σχολών Μαγειρικής της Περιφέρειας Αττικής.

 

GREEK TOURISM ΕXPO: Το διεθνές ραντεβού για τον ελληνικό Tουρισμό

Χρυσός Χορηγός και Αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης ήταν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και στην Greek Tourism Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 40 χωρών, 150 hosted buyers και διεθνών food bloggers. Οι πολυβραβευμένοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ απέσπασαν και σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση 40 μετάλλια, σε διάφορες κατηγορίες του διαγωνισμού Μαγειρικής.

DETROP 2017: 10ος Διαγωνισμός Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης

Το Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχει να επιδείξει όμως, μεγάλο αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων και στην Βόρειο Ελλάδα, με πιο πρόσφατα τα μετάλλια που απέσπασε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, τον οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2017. Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησαν τη 2η θέση, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Best School of the Year» και μεταξύ των κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, οι chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σημείωσαν ποσοστό επιτυχίας (σε αριθμό μεταλλίων και διακρίσεων) της τάξης του 80%, φέρνοντας στη σχολή τους 9 μετάλλια σε ατομικές κατηγορίες, 2 σε ομαδικές και 6 επαίνους!

Αν θέλετε να ανήκετε στην ομάδα των top επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, κάντε ένα click στο www.iekalfa.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Φεβρουαρίου 2018:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • www.iek-alfa.gr

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook