X

Ιεράπετρα: Σοκάρει το θύμα ξυλοδαρμού και απόπειρας βιασμού - "Είχε μίσος, με χτυπούσε, πάλεψα πάρα πολύ. Ηταν φρικτό"

Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 6 μήνες ο 33χρονος Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη

Γράφει: TheToc team

Σε 10,6 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει, αφού πρώτα ξυλοκόπησε, την 50χρονη αγρότισσα στην Ιεράπετρα.

Το θύμα της επίθεσης, Κατερίνα Περάκη, μίλησε στο Mega για τα όσα εφιαλτικά βίωσε.

"Όπως κάθε βράδυ, σχολώντας από τη δουλειά μου πήγα στο σπίτι να κάνω το μπάνιο μου και να ξεκουραστώ. Όπως ήμουν στο μπάνιο, άκουσα θόρυβο και χτυπήματα στην πόρτα. Ντύθηκα γρήγορα, δεν είχα φοβηθεί και πολύ γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Άνοιξα την πόρτα, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, γιατί μου πέταξε μία σκόνη στο πρόσωπο. Αρχίσαμε κατευθείαν να παλεύουμε. Με χτυπούσε τόσο πολύ στο κεφάλι και στο πρόσωπο που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πάλεψα πάρα πολύ για να σωθώ, ένα 20λεπτο τουλάχιστον. Είχε μίσος και με χτυπούσε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μου έσκισε τα ρούχα μου. Ήταν φρικτό".

Διαβάστε Επίσης

"Κατά την ακροαματική διαδικασία ο δράστης άλλαξε την κατάθεσή του. Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός, αλλά κάποιος άλλος ο δράστης κι ότι το θύμα έχει μπερδευτεί. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η εντολέας μου είναι ”η Δικαιοσύνη θα μας ακούσει, φθάνει να στραφούμε σε αυτήν”. Θαύμαζα την υποστήριξη του συζύγου της και την ψυχραιμία του", είπε η δικηγόρος του θύματος, Κατερίνα Παναγιωτάκη.

Nα σημειωθεί πως ο 33χρονος Πακιστανός εργάτης γης καταδικάστηκε ομόφωνα με 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ο 33χρονος το σούρουπο της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022, στο Κεντρί της Ιεράπετρας, ξυλοκόπησε με ιδιαίτερη αγριότητα και αποπειράθηκε να βιάσει, την 50χρονη αγρότισσα, Κατερίνα Περάκη, στο θερμοκήπιο της οποίας εργαζόταν περιστασιακά.

Ο 33χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορούνταν για απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η ποινή που του επιβλήθηκε σωρευτικά δεν θα έχει αναστέλλουσα δύναμη εφόσον ο συνήγορος του καταθέσει έφεση κι έτσι θα επιστρέψει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης