
Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η ενέργεια ενός 59χρονου πυροσβέστη ο οποίος σκότωσε στην Ηγουμενίτσα έναν 49χρονο άντρα και παράλληλα τραυμάτισε τη σύζυγό του που ήταν στο αυτοκίνητο με το θύμα.
Όπως αναφέρει το epiruspost, το έγκλημα έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο πυροσβέστης έφτασε έξω από το γυμναστήριο της Ηγουμενίσας, εκεί όπου λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν συναντηθεί η σύζυγό της με τον 48χρονο.
Φεύγοντας από το σπίτι κι ακολουθώντας πιθανότατα την σύζυγό του, είχε πάρει μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα που διατηρούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού πρώτα λογομάχησε, πυροβόλησε δύο φορές τον 48χρονο, μία στα πόδια και μία στον θώρακα και ακολούθησε ένας τρίτος πυροβολισμός εναντίον της συζύγου του την οποία τραυμάτισε στα πόδια. Ο δράστης στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος μέχρι την στιγμή που έφτασαν τα περιπολικά.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr