Ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις

Καλός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται σήμερα, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και ομίχλη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.

iliofaneia-kai-topikes-nefwseis
SHARE THIS
0
SHARES

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη την χώρα σήμερα, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές
ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικού νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Nησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook