Ηλιούπολη: "Ρολόι" δούλευε το κύκλωμα που έκανε κόλαση τη ζωή της 19χρονης - Τηλεφωνικά κέντρα και σοφέρ για τα ραντεβού

Το σκοτεινό παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη και το ροζ κύκλωμα που εκμεταλλευόταν γυναίκες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ιστοσελίδες ερωτικών ραντεβού, προφίλ με ψεύτικα στοιχεία, ροζ βίντεο και ταινίες ακόμα και για νόμιμες εταιρείες, προκαθορισμένα και ελεγχόμενα σημεία ερωτικών συνευρέσεων επί πληρωμή, τηλεφωνικά κέντρα για ραντεβού, οδηγοί για μετακινήσεις και …προστασία.

Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα trafficking, κρυβόταν πίσω από τον εφιάλτη που ζούσε η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, που βρισκόταν "δέσμια" για περισσότερο από ένα μήνα στις βίαιες προτροπές και υποδείξεις του 39χρονου αστυνομικού, που την εξέδιδε με τίμημα μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Ο προφυλακισμένος πρώην ειδικός φρουρός, αναζητούσε για περίπου 10 χρόνια γυναίκες για σεξουαλική εκμετάλλευση, ρωτώντας κάθε άτομο που γνώριζε αν "έχουν κάποια γνωστή που θα την ενδιέφερε…". Στο "πρακτορείο συνοδών", που είχε δημιουργήσει, δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον 7 ακόμα γυναίκες, με τις αρχές να εξετάζουν αν και αυτές βρίσκονται σε αντίστοιχη "ομηρία".

Μετά τη σύλληψη του 39χρονου και τη "χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων, τρία ακόμα θύματα του κυκλώματος επικοινώνησαν με τη δικηγόρο της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μόνο όμως η πρώην σύζυγος του αστυνομικού έχει προχωρήσει σε καταγγελίες.

Διαβάστε Επίσης

"Ροζ ταινίες" και σωματεμπορία για μια δεκαετία

"Μας ρωτούσε να του βρούμε κοπέλες γιατί συνεργαζόταν με στούντιο και έψαχνε γυναίκες συνοδούς", αποκαλύπτει στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής", ο σκηνοθέτης ενός από τα μουσικά video clip στα οποία πρωταγωνίστησε ο 39χρονος αστυνομικός μερικά χρόνια πριν. Η δράση του φαίνεται να εκκινεί περίπου μια δεκαετία πίσω. "Μας είπε ότι έφτιαχνε ερασιτεχνικά ροζ βίντεο όταν τον γνωρίσαμε πριν 10 χρόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνδρας που βιντεοσκόπησε τον 39χρονο ως …κομπάρσο σε μουσικό βίντεο.

Ένα από τα πρώτα θύματα του αστυνομικού, φαίνεται ότι ήταν η πρώην σύζυγός του, η οποία προχώρησε σε αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της 9χρονης κόρης της, στις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται ο 39χρονος. "Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια", ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου.

Άλλες δύο γυναίκες, που φαίνεται ότι είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος trafficking, έχουν εκφράσει στη δικηγόρο της 19χρονης από την Ηλιούπολη, την πρόθεσή τους να μιλήσουν στις αρχές, δεν έχουν μέχρι στιγμής όμως προχωρήσει λόγω φόβου σε κάποια καταγγελία.

Η 19χρονη είχε αποκαλύψει τουλάχιστον 5 γυναίκες που δραστηριοποιούνταν στο διαδικτυακό πρακτορείο συνοδών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "στο σπίτι του Δ. έρχονταν σε διάφορες ώρες και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο site, η Νάταλι, η Τασούλα, η Αννα, η Τζούλια, η Λούσι, όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμα τους".

Ηλιούπολη

Trafficking με …συμβόλαιο

Για τουλάχιστον 1 μήνα ο 39χρονος εξέδιδε με απειλές και βία την 19χρονη σε σχεδόν καθημερινή βάση για το ποσό των 160 ευρώ, χρήματα τα οποία συνήθως κρατούσε όλα ο ίδιος. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν του αρκούσε και μεσολάβησε ακόμα και στο να υπογράψει η νεαρή κοπέλα συμβόλαιο με την πορνογραφική εταιρεία Sirina. Με μπλουζάκι αυτής της εταιρείας μάλιστα είχε εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του.

Η ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της το γεγονός, αναφέροντας ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. "Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία "Sirina Entertainment" με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης

Τατουάζ ...μίσους

Ένα "κωδικοποιημένο" τατουάζ στο αριστερό στήθος του 39χρονου, κρύβει ένα σύνθημα μίσους κατά …αστυνομικών. Πρόκειται για τον αριθμό 1312, τατουάζ που έχουν συνήθως άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το παράδοξο αυτό κρυμμένο σύμβολο έρχεται να προστεθεί σε 13 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα, γεμάτα με πειθαρχικούς ελέγχους και ….διαθεσιμότητες.

Το 2010, μια φωτογραφία στο Facebook, στην οποία φαινόταν μαζί με την πρώην γυναίκα του μπροστά από ένα τραπέζι με όπλα, χρήματα και ναρκωτικές ουσίες, τον είχε θέσει σε διαθεσιμότητα. Η υπόθεση μάλιστα είχε γίνει θέμα συζήτησης σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Πραγματογνώμονες αποφάνθηκαν ότι επρόκειτο για προϊόν μοντάζ και ο αστυνομικός επέστρεψε τελικά στη θέση του.

Περίπου 6 χρόνια αργότερα, ελέγχθηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στην Θεσσαλονίκη, με κατηγορίες για παράνομη συμμετοχή σε ασφάλεια αθλητικών ομάδων, ενώ το 2019 βρέθηκε ξανά στο "μάτι του κυκλώνα", αυτή τη φορά για απειλές κατά της ζωής συναδέλφου. "Πίστεψε με, μια σφαίρα θα φας στο κεφάλι", είχε στείλει με sms στον αστυνομικό φρουρό, υποπτευόμενος ότι διατηρούσε σχέση με την πρώην γυναίκα του.

Με αφορμή αυτές τις απειλές τον Ιούνιο, ο 39χρονος είχε τεθεί σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης. Πρόσωπα από το παρελθόν του αστυνομικού κάνουν λόγο για άτομο που "γνώριζε πολύ καλά το νόμο αλλά και το πως να "πέφτει στα μαλακά” μετά από τα συχνά πειθαρχικά του παραπτώματα". Οι αρχές δεν αποκλείουν ο 39χρονος να γλύτωνε χωρίς συνέπειες με την "βοήθεια" συναδέλφων του, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στις παράνομες δραστηριότητες του να υπήρχε και συνεργός αστυνομικός.

Διαβάστε Επίσης

Ψεύτικα προφίλ, τηλεφωνήτριες και οδηγοί

"Ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία …. βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου", ανέφερε η 19χρονη σε κατάθεση της στις αρχές, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η ιστοσελίδα εύρεσης ερωτικών συνοδών. Ο αστυνομικός φαίνεται ότι πρόλαβε να "ειδοποιήσει" τους …συνεργάτες του για τη σύλληψη του και η σελίδα κατέβηκε από το διαδίκτυο, όμως οι αρχές μπόρεσαν να εντοπίσουν τα "ίχνη" της παράνομης δραστηριότητας του κυκλώματος, καθώς ροζ βίντεο και φωτογραφίες της 19χρονης, υπήρχαν και σε άλλες ιστοσελίδες αντίστοιχου περιεχομένου.

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης του παράνομου πρακτορείου, είναι το γεγονός ότι υπήρχαν τηλεφωνήτριες που έκλειναν τα ραντεβού, ενώ όλες οι γυναίκες που είχαν προφίλ στην σελίδα, είχαν διαγράψει προφίλ και φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα το κύκλωμα είχε φροντίσει να έχει και οδηγό για να μεταφέρει τις γυναίκες στα ραντεβού με τους πελάτες τα οποία γίνονταν σε προκαθορισμένες τοποθεσίες. "Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ", περιγράφει χαρακτηριστικά στις αρχές η 19χρονη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

«ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ» 16 Ιουλ 2021 | 20:10

Ηλιούπολη: "Έκανα τον βλάκα, για να μην τη χτυπήσω" υποστηρίζει ο πατέρας της 19χρονης

Οσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος και ήδη προφυλακισμένος για βιασμό πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη

ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 16 Ιουλ 2021 | 17:13

Ηλιούπολη: Προφυλακίστηκε και ο πρώην φίλος της 19χρονης που εξέδιδε ο αστυνομικός- Ο 3ος του κυκλώματος

Προφυλακίστηκε και ο πρώην φίλος της 19χρονης που κρατούσε φυλακισμένη και κακοποιούσε ο αστυνομικός

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ 16 Ιουλ 2021 | 15:02

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΤΩΣΗ ΙΧ 16 Ιουλ 2021 | 14:05

Χίος: Αστυνομικός έπεσε στη θάλασσα και έσωσε 19χρονη που πνιγόταν

Ο υπαρχιφύλακας μόλις διαπίστωσε ότι η 19χρονη καλούσε σε βοήθεια ευρισκόμενη μέσα στο λιμάνι της Χίου, βούτηξε στη θάλασσα και την ανέσυρε με ασφάλεια.

ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 16 Ιουλ 2021 | 00:00

Ηλιούπολη: Νέα κατάθεση γυναίκας "καίει" τον αστυνομικό - "Με πίεζε για να εκδίδομαι"

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται "δεμένη", με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα - "φωτιά" σε βάρος του αστυνομικού από την Ηλιούπολη.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 15 Ιουλ 2021 | 16:41

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού προαγωγού, ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα-φυλακή με την 19χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός-προαγωγός.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 15 Ιουλ 2021 | 13:48

Ηλιούπολη - "Βόμβα" από τη δικηγόρο της 19χρονης: Πιθανόν να συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας

Η δικηγόρος της 19χρονης από την Ηλιούπολη αποκαλύπτει πως υπάρχουν πληροφορίες και για άλλους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο κύκλωμα μαστροπείας

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 14 Ιουλ 2021 | 23:51

Ηλιούπολη: Προκαλεί ο αστυνομικός που "τα ρίχνει" όλα στην 19χρονη - "Εκδιδόταν από τα 16 της, εγώ ήθελα να σταματήσει"

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη ήταν χρήστης ουσιών καθώς επίσης και ότι ήταν δική της απόφαση να εκδίδεται και μάλιστα από τα 16 της χρόνια.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 14 Ιουλ 2021 | 18:58

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Το τηλεφώνημα του αστυνομικού πριν συλληφθεί και η περίεργη εξαφάνιση του λάπτοπ

Οι αστυνομικοί πριν συλλάβουν τον συνάδελφό τους φέρονται να του επέτρεψαν να κάνει ένα τηλεφώνημα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ 14 Ιουλ 2021 | 16:49

Αλέξης Τσίπρας για τη 19χρονη στην Ηλιούπολη: Είναι ο αστυνομικός μέλος της Νέας Δημοκρατίας;

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικοποιεί την υπόθεση της 19χρονης που εξέδιδε ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη και ζητά να μάθει αν ο αστυνομικός είναι μέλος της ΝΔ

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 Ιουλ 2021 | 14:29

Ηλιούπολη: Η 19χρονη είχε αναγκαστεί να υπογράψει συμβόλαιο για ταινίες πορνό - Ανακοίνωση της Sirina

Η 19χρονη καταγγέλλει πως ο αστυνομικός την είχε εξαναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK 14 Ιουλ 2021 | 13:37

Δημήτρης Μπουγιούκος: Αυτός είναι ο αστυνομικός μαστροπός - Πορνό, όπλα και... πατριωτικά μηνύματα [εικόνες]

Το προφίλ του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε, χτυπούσε και βίαζε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.