Στην φυλακή οδηγείται ο 44χρόνος καθηγητής σε σχολείο των Νοτίων προαστίων, μετά την απολογία του για την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, που απαγγέλθηκε εναντίον του μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριας του.
Ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να ισχυρίστηκε πως η σχέση του με την μαθήτρια του έγινε πιο στενή από τον περασμένο Φεβρουάριο, όποτε το κορίτσι είχε κλείσει τα 15 χρόνια του και ότι νωρίτερα η σχέση τους ήταν αποκλειστικά δασκάλου-μαθητή. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη, έγινε μόνο μία φορά και να δήλωσε μετάνοια.
Ο καθηγητής στην απολογία του η οποία κράτησε 3 ώρες, εξέφρασε στην δικαστική λειτουργό την συντριβή του για το κακό που, όπως φέρεται να είπε, έκανε σε δύο οικογένειες, την δική του και της μαθήτριας και δήλωσε πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την υπόθεση. O 44χρονος καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών, συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από καταγγελία της μητέρας της 15χρονης.
Ο 44χρονος, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο καθηγητής είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.