X

Ημαθία: 36χρονος έκρυβε ναρωτικές ουσίες σε μνήμα συγγενικού του προσώπου [βίντεο]

Μετέτρεψε το μνήμα συγγενικού του προσώπου σε κρύπτη ναρκωτικών, τοποθετώντας ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε αποθηκευτικό χώρο

Γράφει: TheToc team

Μία ασυνήθιστη κρυψώνα φέρεται να επέλεξε 36χρονος για να φυλάει ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε έρευνα της Αστυνομίας, μετέτρεψε το μνήμα συγγενικού του προσώπου σε κρύπτη ναρκωτικών, τοποθετώντας ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε αποθηκευτικό χώρο (του μνήματος).

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας πραγματοποίησαν, χθες το απόγευμα, έρευνα στα κοιμητήρια, που βρίσκονται σε οικισμό του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου εντόπισαν στο παραπάνω σημείο 38,18 γραμμάρια της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Τα ναρκωτικά και οι ζυγαριές κατασχέθηκαν, ενώ ο 36χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε Επίσης