X

Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης στάβλου που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Οι δύο μαθήτριες, 15 και 13 ετών, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης.

Γράφει: TheToc team

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης στάβλου με άλογα στην Ημαθία, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο 59χρονος, μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου στη Νάουσα, πήρε αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα.

Στις καταγγελίες ότι θώπευσε δύο ανήλικες μαθήτριες Γυμνασίου ενώ αυτές πραγματοποιούσαν ιππασία στη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο τους, ο κατηγορούμενος διατείνεται ότι είναι αθώος.

Διαβάστε Επίσης

Την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του σχολείου και ακολούθησε η σύλληψη του 59χρονου. Οι δύο μαθήτριες, 15 και 13 ετών, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, ενώ καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς τους.