Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι έγινε η συνέντευξη - Δέκα ώρες κινηματογράφησης για κάθε τηλεοπτικό λεπτό

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το παρασκήνιο πίσω από τη συγκλονιστική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που μεταδόθηκε μέσω της εκπομπής του στον Alpha "Πρωταγωνιστές", αποκάλυψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συνέντευξη, αναφέροντας πως τα γυρίσματα κράτησαν για μήνες. "Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης", αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου "Ιωάννα".

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν ένιωθα γυναίκα, ούτε καν άνθρωπος" λέει για την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας για τα εφιαλτικά βράδια που βίωσε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με βιτριόλι, αποκάλυψε ότι έφτασε να κάνει σκέψεις αυτοκτονίας.

"Με πολύ πόνο, απελπισία, προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλος λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή του αυτό με θύμωνε. Μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη, ότι τώρα καταλαβαίνω πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Για κάποια δευτερόλεπτα βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα ότι σου φαίνεται λυτρωτικό".

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη...

Περιγράφοντας τη στιγμή που έβγαλε τις γάζες και είδε για πρώτη φορά το πρόσωπό της σε καθρέφτη μέσα στο νοσοκομείο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε: "Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ".

Διαβάστε Επίσης

"Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης", είπε η νεαρή γυναίκα.

"Μετά την επίθεση δεν ένιωθα όχι γυναίκα, δεν ένιωθα καν άνθρωπος"

"Έκανα τουλάχιστον ένα χρόνο για να επιτρέψω σε κάποιον να με ακουμπήσει. Ακόμα και τις φίλες μου που ήθελαν να με αγκαλιάσουν, να νιώσουν την υφή των μοσχευμάτων - φοβόμουν πολλοί. Μετά την επίθεση δεν ένιωθα, όχι γυναίκα, δεν ένιωθα άνθρωπος. Ένιωθα πως δεν είχα καν ανθρώπινη μορφή. Οπότε ήταν πολύ μακριά για εμένα εκείνο το βήμα, να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον", είπε στη συνέχεια της συνέντευξής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

"Πώς να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι συνεχώς πως η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί ή να τον τρομάζει; Όταν δεν έχεις μαλλιά, δεν έχεις αυτί, δεν έχεις φρύδια…", πρόσθεσε.

"Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Κοιτάζω και λέω 'είσαι όμορφη'. Για εμένα η λέξη 'όμορφη' δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πως νιώθω και την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου. Κι έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση", τόνισε η Ιωάννα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

«ΚΛΙΜΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ» 11 Μαϊ 2024 | 20:40

Συνέντευξη Ερντογάν πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Τι λέει για υφαλοκρηπίδα και θαλάσσια πάρκα -Το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Ερντογάν στην "Καθημερινή" - Ποια θεωρεί τη χειρότερη και ποια την καλύτερη στιγμή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις - Πώς θα φιλοξενήσει τον Κ. Μητσοτάκη

10 Μαϊ 2024 | 14:27

Χρίστος Δήμας: ο Υφυπουργός Πολιτισμού μιλά για τη "Δημιουργική Ελλάδα", το Ακροπόλ και τα όσα αλλάζει το νομοσχέδιο για τον σύγχρονο πολιτισμό

Στην πρώτη του εφ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού μιλά για την πρόκληση του να αυξήσουμε την εξωστρέφεια του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού

ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ 02 Μαϊ 2024 | 18:06

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρακτήρισε τρομερά κοστοβόρα τη διαδικασία της αποκατάστασης και εξήγησε πώς καλύφθηκαν τα έξοδα των χειρουργείων της.

30 Απρ 2024 | 17:17

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης και το zero food waste

Λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 25 Απρ 2024 | 13:36

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η κομψή εμφάνιση με 3 piece suit και nude γόβες στο Ευρωκοινοβούλιο

Το κοστούμι τριών τεμαχίων σε απόχρωση του γαλάζιου και οι ψηλοτάκουνες nude γόβες που συνδύασε άψογα με το cropped παντελόνι της.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 19 Απρ 2024 | 13:19

Μαρινάκης: Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη προφυλάχθηκαν τα σύνορα αποτελεσματικά - "Εμείς δεν υποσχεθήκαμε ποτέ θαύματα"

"Να θυμίσουμε ότι επί των ημερών του Κ. Μητσοτάκη προφυλάχθηκαν τα σύνορα αποτελεσματικά χωρίς κορώνες πατριωτισμού", σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 16 Μαϊ 2024 | 12:08

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών - Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Ποια ήταν η Χανιώτισσα - γηραιότερη γυναίκα της που πέθανε σε ηλικία 119 ετών.

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 16 Μαϊ 2024 | 11:43

Ξάνθη: 90χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο

Ο 90χρονος μοτοσικλετιστής στην Ξάνθη έχασε τη ζωή του την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 16 Μαϊ 2024 | 11:08

Προειδοποίηση Μαρουσάκη για την επέλαση της αφρικανικής σκόνης: Θα κρατήσει ως την επόμενη εβδομάδα, έρχονται 39άρια

Η αστάθεια θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα καθώς αναμένονται βροχές σε αρκετά τμήματα της χώρας λίγες ώρες πριν την επέλαση του κύματος ζέστης που βρίσκεται προ των πυλών.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 16 Μαϊ 2024 | 10:59

Μάρτυρας της γυναικοκτονίας στο Μενίδι: "Κλείσε την πόρτα, σκότωσαν την κοπέλα - Φώναζε βοήθεια" [βίντεο]

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το έγκλημα στο Μενίδι, με θύμα μία 40χρονη γυναίκα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 16 Μαϊ 2024 | 10:47

Άρειος Πάγος: Η πρώτη τοποθέτηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Τα έγγραφα που επικαλείται

Μετά την προσφυγή ιδιώτη κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ο Άρειος Πάγος τοποθετήθηκε στο ζήτημα.

ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 10:35

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε ότι τη βίασε ο εν διαστάσει σύζυγος της – Την απειλούσε μια μέρα νωρίτερα

Τρίτη την απειλούσε και Τετάρτη εισέβαλε στο σπίτι της και την κακοποίησε

"ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ" 16 Μαϊ 2024 | 10:14

O Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον μετά το εγκεφαλικό αλλά δεν μιλάει, λέει η σύντροφός του

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μίλησε για την περιπέτεια υγείας που περνά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.