Τραυματισμένος εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στα χωριά Δικόρυφο και Κήπους Ζαγορίου Ιωαννίνων, από άνδρες της Πυροσβεστικής, ένας 70χρονος Αυστριακός.
Για άγνωστο λόγο, ο τουρίστας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε πράνες.
Ο 70χρονος μαζί με ομάδα 12 Αυστριακών έκαναν μηχανοκίνητη εξόρμηση στην περιοχή του Ζαγορίου. Μόλις συνέβη το ατύχημα, γύρω στις 18:00, οι φίλοι του ζήτησαν βοήθεια.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν 27 άνδρες από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, την 5η ΕΜΑΚ και την 5η ΕΜΟΔΕ παράλληλα συνδράμουν η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.
Λίγο πριν τις 20:00 προσέγγισαν τον Αυστριακό, πυροσβέστες και γιατρός του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
