
Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μικρός Άγγελος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έχοντας κακοποιηθεί άγρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Ηράκλειο.
Στο φως έρχονται οι διάλογοι μεταξύ του ζευγαριού, όπως αυτούς τους μεταφέρουν η αδερφή του 44χρονου και η πρώην σύζυγός του.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η αδερφή του ο 44χρονος έχει πέσει θύμα πλεκτάνης της 24χρονης μητέρας.
Μιλώντας στο STAR υποστήριξε πως ο αδελφός της, τής είχε πει πως η 24χρονη κακοποιούσε το παιδί της και μάλιστα της είχε πει να φύγει από το σπίτι του.

"Το αγαπούσε το παιδί, δεν το είχε χτυπήσει ποτέ"
Σύμφωνα με την αδελφή του κατηγορούμενου, εκείνη τον απειλούσε πως άμα την διώξει, θα του έκανε κακό και θα τον έμπλεκε με το παιδί της. Μετά από αυτές τις απειλές μάλιστα ο 44χρονος άρχισε να βιντεοσκοπεί τα σημάδια στο παιδί, ώστε, όπως έλεγε στην αδελφή του να μην μπλέξει.
Ωστόσο, ποτέ δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία για την κακοποίηση του παιδιού.
Η αδελφή του υποστήριξε, επίσης, ότι αγαπούσε τον τρίχρονο σαν δικό του παιδί και δε θα του έκανε ποτέ κάτι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης που είχε μαζί του, εκείνος παρατήρησε ότι το παιδί είχε μελανιές και τη ρώτησε αν το είχε χτυπήσει. Η 24χρονη, σύμφωνα με την αδελφή του 44χρονου είπε πως ο μικρός όπου τον ακουμπούσε μελάνιαζε, όμως εκείνος τότε της είχε πει "Τι κάνεις; Πας να με μπλέξεις;"

Διαψεύδει την κακοποίηση η πρώην σύζυγος του 44χρονου
Στο ίδιο πνεύμα και η πρώην σύντροφος του 44χρονου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή διέψευσε πως του έχει κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.
"Δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ, ούτε εμένα, ούτε το παιδί μας. Εγώ ήξερα από την 24χρονη ότι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού είχε πεθάνει. Μου είχε πει πως η μητέρα της έβγαινε με έναν 30χρονο και δεν την ήθελε στο σπίτι της με το παιδί και πως ο πατέρας της έπινε. Ο 44χρονος το είχε σαν παιδί του. Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε με βιντεοκλήση και κατέβηκε εκείνη την ώρα η 24χρονη με τον μικρό. Ο 44χρονος είδε ότι το παιδί είχε μώλωπες και της είπε "το παιδί είναι μπλε, μήπως το πλάκωσες;”. Εκείνη το αρνήθηκε κι εγώ της είπα πως αν μελανιάζει έτσι το παιδί ξαφνικά πρέπει να το πάει στον γιατρό", είπε η γυναίκα.

"Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό στο ίδιο της το αίμα" - Πυρά από τον βιολογικό πατέρα
Ο βιολογικός πατέρας όπως είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", είχε να δει το παιδί του από κοντά από τον Δεκέμβριο του 2024 και πως τελευταία φορά είχε κάνει βιντεοκλήση με την πρώην του και είχε δει το παιδί.
"Δε μου φάνηκε ότι κάποιος τον κακοποιούσε. Ήταν χαρούμενος, γελαστός, μου έλεγε να πάω να τον δω. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό στο παιδί μου, πώς το έκανε στο αίμα της", είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο είχε σχέση με την 24χρονη για τέσσερα χρόνια και έμεινε έγκυος. Όμως, όπως είπε, δεν ήταν σταθερή στη σχέση τους και συχνά τον εγκατέλειπε και μετά επέστρεφε.

Πρόσθεσε ακόμα πως δεν είχε προλάβει να αναγνωρίσει τον γιο του και πως αν γνώριζε ότι η πρώην σύντροφός του κακοποιούσε το παιδί τους, δε θα τον άφηνε μαζί της.
"Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι να βγει σώο το παιδί και μετά όλα θα φτιάξουν", είπε ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr