![Ιωάννινα: Στην κατάψυξη -Πάγωσε το ποτάμι στο Ζαγόρι [εικόνα]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_232280/iwannina-stin-katapsuksi--pagwse-to-potami-sto-zagori-eikona_2.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Πολικές θερμοκρασίες σημειώνονται σε πολλές περιοχές τις Ηπείρου παρά την ηλιοφάνεια.
Στο πέτρινο γεφύρι του Κόκκορη στο Ζαγόρι πάγωσε το ποτάμι, ενώ όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος σε όλη την περιοχή ο υδράργυρος έκανε βουτιά κάτω από το 0 και έφτασε τα ξημερώματα ακόμη και στους -12 βαθμούς. Σε όλο το οδικό δίκτυο του Ζαγορίου έχουν γίνει ρίψεις αλατιού για την ασφάλεια των πολιτών.
Στα Γιάννενα τα ξημερώματα το θερμόμετρο έδειχνε -8 βαθμούς στο Μέτσοβο-4 και στην παραλιακή Πρέβεζα -2. Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν βγει αλατιέρες σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο για την ασφάλεια των οδηγών.
![Ιωάννινα: Στην κατάψυξη -Πάγωσε το ποτάμι στο Ζαγόρι [εικόνα]](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_232280/upl5e16f0a44873b.jpg)
Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr