Επανέρχεται σιγά-σιγά... το καλοκαίρι, μετά από την κακοκαιρία και τις καταιγίδες των τελευταίων ημερών σε πολλές περιοχές της χώρας.
Από την Παρασκευή, η θερμοκρασία ανεβαίνει, με την πιο θερμή ημέρα, να είναι η ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι χάρτες με την πρόγνωση του καιρού από την Παρασκευή 26 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουνίου:
Ο καιρός το Σάββατο:
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός το Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην Ήπειρο
και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.
![Καιρός για παραλία το σαββατοκύριακο - Θα χτυπήσει 35άρια ο υδράργυρος [βίντεο-χάρτες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/7e/7e2fb2f833584b71821f096aca8e9f75.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ο καιρός την Κυριακή:
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr