Follow us

Στα λευκά τα ορεινά της Αττικής: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός, πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το υπόλοιπο της ημέρας στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν Κυκλάδες, ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

Στα λευκά ντύθηκαν τα βόρεια της Αττικής όπως η Πάρνηθα, η Πεντέλη, τα Δερβενοχώρια, η Ιπποκράτειος Πολιτεία και τα Βίλια, ενώ -για ακόμα μία φορά- στο μάτι της κακοκαιρίας Elena βρέθηκε και η Εύβοια.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το υπόλοιπο της ημέρας στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν Κυκλάδες, ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Στα λευκά τα ορεινά της Αττικής: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός, πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες

Το έστρωσε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ήδη χιόνισε στα βόρεια της Αττικής, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ενώ στα λευκά ντύθηκαν τα πρώτα χωριά στην Εύβοια αλλά και τα ορεινά της Λέσβου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, λίγο πριν τις 10:30, "το "κλείσιμο" του καιρού θα είναι πρόσκαιρο, καθώς τώρα περνά η ψυχρή μάζα, όπου το κύριο μέρος της βρίσκεται ανατολικότερα της Αττικής, μέσα στο Αιγαίο. Ο καιρός θα ανοίξει και πάλι.".

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

Στην Αττική παραμένει σε ισχύ η διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ ενώ άνοιξε η περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το ύψος του "414" μέχρι τον Άγιο Πέτρο.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί αποφασίστηκε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών-Λαμίας που είχε αποφασιστεί χθες το βράδυ λόγω της κακοκαιρίας. Παρόμοια απόφαση ελήφθη και από την τροχαία Θεσσαλονίκης.

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

Σε αυξημένη ετοιμότητα έχει τεθεί και ο κρατικός μηχανισμός, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει η "Έλενα".

Οι κάτοικοι της έλαβαν χθες το απόγευμα μήνυμα από το 112 για να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ενώ σε επιφυλακή είναι οι αρχές λόγω της επιδείνωσης του καιρού.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

Από χθες το βράδυ είναι σε ισχύ ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής.

Ειδικότερα, υπενθυμίζεται ότι, πέραν του οδικού δικτύου της Αττικής, υποχρέωση εφοδιασμού με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα ισχύει μέχρι τώρα για:

  • τη Στερεά Ελλάδα, στο σύνολο του οδικού δικτύου Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας,

  • τη Θεσσαλία, στο σύνολο του οδικού δικτύου Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας,

  • τη Δυτική Μακεδονία, στο σύνολο του οδικού δικτύου Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας,

  • την Κεντρική Μακεδονία, στο σύνολο του οδικού δικτύου Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πέλλας, καθώς και για το ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο της Πιερίας.

χιονι

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν. Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται στους πολίτες και ιδιαίτερα στους οδηγούς, οι οποίοι διαμένουν ή πρόκειται να κινηθούν προς περιοχές όπου αναμένεται να επεκταθούν/ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ σε κάθε περίπτωση να ενημερώνονται για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των ρυθμιστών.

χιονια

Στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου (28/12) έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τα φορτηγά ανώ των 3,5 τόνων στην Αττική, σοτυς οδικούς άξονες της νέας οδικής οδού Αθηνών-Λαμίας και της παλιάς εθνικής οδού Ελευσίνας Θηβών, τα οποία κινούνται πλέον κανονικά, στο οδικό δίκτυο.

Προβλήματα υπάρχουν στον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας, ενώ κανονικά γίνονται τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.


ΕΜΥ: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες / μέρες

Αρχικά, για σήμερα, στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα γρήγορα στα βόρεια ηπειρωτικά και βαθμιαία στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού, της Εύβοιας, των νησιών του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου, των βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές μέχρι τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, τις πρωινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στις περισσότερες περιοχές. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 06 με 08 βαθμούς, στα κεντρικά και τα ανατολικά ηπειρωτικά τους 09 με 11, στο Αιγαίο τους 11 με 13 και μόνο στη δυτική χώρα, την νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει κατά τόπους τους 14 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών ή χιονόνερου καθώς και ασθενών χιονοπτώσεων σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή

Στην ανατολικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το Αιγαίο, όπου στα νοτιοανατολικά έως και τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 08 με 11 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα Δωδεκάνησα τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-12-2024

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα ανατολικά (κυρίως στο Αιγαίο) θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Βροχές αναμένονται στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα (όπου στα ορεινά θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις) και στις Κυκλάδες έως και τις πρωινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, όμως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Θα φτάσει στα βόρεια τους 09 με 11 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο τους 12 με 14 και στη δυτική χώρα τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31-12-2024

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, όμως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΧΙΟΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-01-2025 (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά βόρειοι πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά. Στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 02-01-2025

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Διαβάστε Επίσης

Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων

Σε 24ωρη επιφυλακή θα βρίσκεται για σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2024, ο Δήμος Αθηναίων λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα:

Η διεπιστημονική ομάδα του street work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) επιβλέπει όλο το 24ωρο τους δρόμους της πόλης καθώς και τα άλση και τα δασύλλια, προσφέροντας γεύματα, ροφήματα και κουβέρτες στους άστεγους συμπολίτες μας και τους ενημερώνει για τις ανοιχτές δομές στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν και να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.

Το Υπνωτήριο και το Κέντρο Ημέρας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Αχαρνών & Λιοσίων), παραμένουν ανοιχτά για να υποδεχθούν όποιον έχει ανάγκη.

Επίσης για τη διαχείριση ιδιαίτερων περιστατικών, ο Δήμος Αθηναίων, συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ, αλλά και άλλες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Από χθες το βράδυ στις 20.00 παραμένει ανοιχτή και η Λέσχη Φιλίας στον Αγ. Ελευθέριο (Αχαρνών 372, 210 2012334). Ο χώρος είναι θερμαινόμενος και παρέχονται πρωινό, πλήρες γεύμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ροφήματα.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρακαλούμε καλέστε την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ 04 Σεπ 2025 | 06:50

Καιρός: Μικρή πτώση του υδράργυρου, βροχές και έντονες καταιγίδες - Η πρόγνωση ανά περιοχή

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους έντονες, αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα σε κάποιες περιοχές.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 03 Σεπ 2025 | 11:06

Μαρουσάκης: Ζώνη καταιγίδων για αρκετές ώρες στη χώρα - Οι περιοχές που θα χτυπήσουν

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 03 Σεπ 2025 | 07:20

Καιρός: 37αρια σήμερα και άνεμοι έως 6 μποφόρ - Πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ ανά περιοχή για σήμερα, Τετάρτη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Σεπ 2025 | 15:16

Πρόγνωση Τσατραφύλλια: Πιο ζεστό το φετινό φθινόπωρο - Λιγότερες βροχοπτώσεις και κακοκαιρίες

Οι θάλασσες αναμένεται να παραμείνουν θερμότερες από τα φυσιολογικά επίπεδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha, Γιώργο Τσατραφύλλια

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 02 Σεπ 2025 | 09:36

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Καλοκαιρινός ο Σεπτέμβριος με υψηλές θερμοκρασίες - Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Με καλοκαιρινή θερμοκρασίες θα συνεχίσει ο Σεπτέμβριος με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σταδιακά και να φτάνει έως και τους 36 βαθμούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 02 Σεπ 2025 | 07:03

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και μποφόρ - Πού θα φτάσει ο υδράργυρος 36 βαθμούς

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 32 με 34 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 01 Σεπ 2025 | 17:44

Καιρός: Καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο, αλλά στο βάθος... μπόρες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη και Γιαννόπουλου

Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες μπαίνει ο Σεπτέμβριος, όμως μια διαταραχή από τα Βαλκάνια θα ανατρέψει το σκηνικό μέσα στην εβδομάδα

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 01 Σεπ 2025 | 07:14

Καιρός: Με ζέστη μπαίνει ο Σεπτέμβριος - Στους 35 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Το καλοκαίρι τελείωσε όμως ο καιρός παραμένει ζεστός και σήμερα Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ΕΜΥ.

ΚΑΙΡΟΣ 31 Αυγ 2025 | 08:14

Κακοκαιρία εξπρές σάρωσε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία: Πάνω από 20.000 κεραυνοί, πλημμύρες και προβλήματα

Έντονη κεραυνική δραστηριότητα και προβλήματα λόγω χαλαζοπτώσεων σε Κέρκυρα, Ήπειρο και Παξούς

ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ 31 Αυγ 2025 | 06:16

Καιρός: Συνεχίζεται η αστάθεια με ισχυρές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις προβλέπονται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στις περιοχές της Κέρκυρας, των Παξών και της Ηπείρου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ 30 Αυγ 2025 | 19:33

Αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις: Προβλήματα σε Κέρκυρα, Κοζάνη, Ιωάννινα

Χωριά χωρίς ρεύμα στη βόρεια Κέρκυρα - Πτώσεις δέντρων στην Κοζάνη - Ακυρώθηκε συναυλία των Βίσση και Ρέμου στα Ιωάννινα εξαιτίας των ανέμων

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 30 Αυγ 2025 | 13:30

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Ποιες περιοχές της χώρας θα πληγούν από ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις προειδοποιεί η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 30 Αυγ 2025 | 06:20

Πρόγνωση Τσατραφύλλια: Πρώτα καταιγίδες και μετά 40άρια - Χαλάει ο καιρός σήμερα, έρχεται ξανά ζέστη

Άστατος αναμένεται σήμερα ο καιρός, πού θα σημειωθούν καταιγίδες - Αύξηση της θερμοκρασίας με 40άρια "βλέπει" τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Τσατραφύλλιας

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 28 Αυγ 2025 | 11:49

Μαρουσάκης: Ερχεται λίβας το Σαββατοκύριακο - Υψηλές θερμοκρασίες και μετά...επικίνδυνες καταιγίδες [χάρτες]

Για επικίνδυνες καταιγίδες και έντονη ζέστη που θα επηρεάσουν τη χώρα τα επόμενα 24ωρα, κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 28 Αυγ 2025 | 08:32

Πρόγνωση Τσατραφύλλια: Καύσωνας εξπρές με 40άρια την επόμενη εβδομάδα – Ισχυροί άνεμοι και υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές

Νέο κύμα καύσωνα βρίσκεται προ των πυλών, μετά τις ήπιες θερμοκρασίες και τους σφοδρούς ανέμους των τελευταίων ημερών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 28 Αυγ 2025 | 07:10
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 26 Αυγ 2025 | 07:33

Καιρός: Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς και ισχυροί βοριάδες - Πού θα εκδηλωθούν βροχές

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε ορισμένες περιοχές τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 25 Αυγ 2025 | 06:45

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς βοριάδες ξεκινά η εβδομάδα - Με νέο κύμα ζέστης μας αποχαιρετά ο Αύγουστος

Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ισχυρούς βοριάδες ξεκινά η εβδομάδα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 24 Αυγ 2025 | 06:20

Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα - Καύσωνα φέρνει ο Σεπτέμβρης

Σήμερα, Κυριακή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Πέφτει η θερμοκρασία.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 23 Αυγ 2025 | 06:34

Καιρός: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα, επιστρέφει η ζέστη προς το τέλος του μήνα

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει το μεσημέρι τους 33 στα δυτικά και βόρεια, και 36 βαθμούς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 22 Αυγ 2025 | 06:54

Καιρός: Εξπρές κύμα ζέστης σήμερα με 40άρια, αφρικανική σκόνη και θυελλώδεις ανέμους- Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 22 Αυγούστου, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο. Πού θα βρέξει.

ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΛΙΓΟ 21 Αυγ 2025 | 12:01

Ξαφνική αλλαγή του καιρού: Ερχεται μίνι καύσωνας με 42αρια – Οι περιοχές που θα δουν το θερμόμετρο στα ύψη

Έρχεται μίνι καύσωνας με 42άρια ο οποίος δεν θα κρατήσει πολύ. Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 21 Αυγ 2025 | 06:36

Καιρός: Μετά τις βροχές έρχονται τα τελευταία 40άρια του καλοκαιριού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Απότομη θα είναι η αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα, καθώς από τις βροχές και τις καταιγίδες της Τρίτης, αναμένονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες από την Πέμπτη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 20 Αυγ 2025 | 06:27

Αστατος ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Τα φαινόμενα θα πλήξουν και την Αττική

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία αμετάβλητη θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 19 Αυγ 2025 | 20:05

Καιρός: Σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές και στην Αττική – Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 19 Αυγ 2025 | 06:46

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 18 Αυγ 2025 | 06:20

Καιρός: Επιδείνωση σήμερα με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα, πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Η αστάθεια που δημιουργείται αναμένεται να φέρει βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 17 Αυγ 2025 | 07:44

Επιμένουν τα μελτέμια - Εντείνεται η μεσημεριανή αστάθεια - Πού προβλέπονται τοπικές καταιγίδες

Δεν υποχωρούν τα μελτέμια, ενώ θα σημειωθούν καταιγίδες σε Ήπειρο και Μακεδονία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ 15 Αυγ 2025 | 06:10

Πρόγνωση καιρού: Υποχωρούν η θερμοκρασία και οι άνεμοι ανήμερα της Παναγίας - Πού αναμένονται βροχές το τριήμερο

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και στο βορειοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 14 Αυγ 2025 | 06:35

Ο καιρός σήμερα: Εξασθενούν οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία - Παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τη Κρήτη κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων στην Κρήτη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 13 Αυγ 2025 | 07:31

Καιρός: Επιμένουν οι ισχυροί άνεμοι - Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε 10 περιφέρειες

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι τα 7 μποφόρ.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 11 Αυγ 2025 | 14:53

Meteo: Θερμότερος του κανονικού ο ερχόμενος Σεπτέμβριος - Tι δείχνουν 400 μακροπρόθεσμες προγνώσεις

Μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τη μέση θερμοκρασία του Σεπτεμβρίου 2025

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΣ 11 Αυγ 2025 | 07:38

Καιρός τύπου Hot–Dry–Windy: Δυνατά μελτέμια και θερμοκρασία στους 41 βαθμούς - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 7 περιφέρειες

Ισχυροί άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις επόμενες δύο μέρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10 Αυγ 2025 | 20:25

Καιρός: Βοριάδες και καύσωνας στο Αιγαίο μέχρι την Τρίτη - Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Στην Αθήνα οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν γύρω στους 33-34 βαθμούς, δημιουργώντας μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για τον Δεκαπενταύγουστο.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ 10 Αυγ 2025 | 12:07

Προειδοποίηση για επικίνδυνο τετραήμερο Hot–Dry–Windy: Πιθανόν να ξεπεράσει τους 41°C ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Ο καιρός τύπου Hot–Dry–Windy θα συνεχιστεί και το τετραήμερο από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10 Αυγ 2025 | 06:01

Παρατεταμένο μελτέμι με ισχυρές εντάσεις και διάρκεια - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Το μελτέμι θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με εντάσεις 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο, φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ στο Ιόνιο.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09 Αυγ 2025 | 19:52

"Έρχονται πάλι 40αρια": Η ανάρτηση Τσατραφύλλια για την επιστροφή του καύσωνα - Πού θα "χτυπήσει"

Κατά τον μετεωρολόγο του Alpha οι θερμοκρασίες αυτές θα ταλαιπωρήσουν τις περιοχές αυτές μέχρι την προσεχή Τετάρτη

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 09 Αυγ 2025 | 07:54

"Εμπρηστικό κοκτέιλ" βοριάδων και ζέστης το Σάββατο: Σε συναγερμό η Αττική - Ακραίος κίνδυνος σε τέσσερις περιφέρειες

Η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ αναφέρει πως και το Σάββατο οι άνεμοι θα αγγίξουν τα 9 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 38 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 07 Αυγ 2025 | 06:55

Καιρός: Eρχεται τριήμερο ζέστης και ισχυρών βοριάδων - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 6 Περιφέρειες σήμερα

Ζέστη και μελτέμια αναμένεται να είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού το ερχόμενο τριήμερο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα "κοκτέιλ" που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Αυγ 2025 | 21:50

Καιρός: Έρχεται τριήμερο με έντονους βοριάδες και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιών

Από αύριο ενισχύονται οι βοριάδες που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ αλλά και στο Ιόνιο, όπου θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 22:01

Μυτιλήνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή της Βρισάς και του Πολυχνίτου

Η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των τοπικών αρχών, με την καθοριστική συνδρομή 11 εναέριων μέσων που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού, είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η πυρκαγιά