Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την παραλιακή ζώνη στην Πρέβεζα, η οποία χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο.
Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός 29χρονου, ο οποίος αγνοείται στον Αμβρακικό κόλπο, με τη συμμετοχή και ενός ελικοπτέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 0 29χρονος μαζί με έναν φίλο του είχαν βγεi για βόλτα με βάρκα. Τους έπιασε μπουρίνι στη θάλασσα με συνέπεια ο 29χρονος να πέσει στη θάλασσα. Ο φίλος του προσπάθησε να τον σώσει, όμως δεν τα κατάφερε με συνέπεια ο 29χρονος να παρασυρθεί από τα κύματα. Ο φίλος του βρέθηκε σώος από τους λιμενικούς πάνω στη βάρκα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζημιές προκλήθηκαν στο Κανάλι και στα καταστήματα στην παραλιακή. Ομπρέλες και ξαπλώστρες "εξαφανίστηκαν” και μετακινήθηκαν από τον αέρα δεκάδες μέτρα μακριά. "Δεν έμεινε τίποτε” σχολιάζει κάτοικος της περιοχής.
Ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές και σε σπίτια και στέγες, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το PrevezaNews.
Πτώσεις δέντρων στην Εθνική Οδό και διακοπές ρεύματος
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή του Φαναρίου, με διακοπές ρεύματος να είναι συνεχής. Την ίδια ώρα πολλές είναι οι πτώσεις δέντρων σε όλο το οδικό δίκτυο, εθνικό και επαρχιακό.
Σε πολλά σημεία, λόγω αυτών των καταστάσεων η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία ενώ διεκόπη η κίνηση οχημάτων από τον Ζέφυρο προς τον Αρχάγγελο. Πτώσεις δέντρων έχουν αναφερθεί επίσης στη Σαμψούντα και στα Φλάμπουρα.
Πηγή: PrevezaNews
Φωτογραφίες: AtPreveza