X

Κακοκαιρία Bora στη Ρόδο: Ήχησε το 112 - Εντολή εκκένωσης από υπόγεια και ισόγεια στην Ιάλυσο - Υπερχείλισε ρέμα

Η κακοκαιρία Bora προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή Ιάλυσος στη Ρόδο

Γράφει: TheToc team

Η κακοκαιρία Bora μαίνεται το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα "112" στους κατοίκους στην Ιάλυσο να εκκενώσουν υπόγεια και ισόγεια στην περιοχή, λόγω πλημμυρικών φαινομένων εξαιτίας υπερχείλισης ρέματος. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η στάθμη του νερού έχει ανέβει πάρα πολύ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Dimokratiki.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι στην περιοχή για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Το μήνυμα "112" για την περιοχή ζητά από τους κατοίκους να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους για τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων.

Επίσης να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών. Η στάθμη του νερού έχει ανεβεί στους δρόμους πάρα πολύ και ήδη έχει καλύψει τις ρόδες από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ακόμη έχει σβήαει ο δημοτικός φωτισμός στην περιοχή.

Δείτε το μήνυμα 112:

Διαβάστε Επίσης