
Οι κάτοικοι στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τη Βόρεια Εύβοια πέρασαν άλλη μία εφιαλτική νύχτα (27η προς 28η Σεπτεμβρίου), με τη στάθμη των υδάτων σε πολλές περιοχές να έχει ξεπεράσει τα όρια συναγερμού, μετά το "σφυροκόπημα" της κακοκαιρίας Elias. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει και παρατηρούνται εικόνες καταστροφής.
Το νεότερο μήνυμα της υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας απευθύνεται προς τους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας και τούς προειδοποιεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
"Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαμά, παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Σοφαδίτη. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών", επισημάνθηκε στο μήνυμα.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) September 28, 2023
📌 #Καρδίτσα
🆘 Αν βρίσκεστε στην περιοχή του #Παλαμά παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω υπερχείλισης του ποταμού #Σοφαδίτη
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/G6mF2c28qW@pyrosvestiki@hellenicpolice
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr