Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία "Ελπίδα" στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία από χθες υπολειτουργούν, ενώ ορισμένα εξ αυτών έχουν τραβήξει "χειρόφρενο".
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ηλεκτρικός, μετρό και τραμ κινούνται ως εξής:
ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Ειρήνη και αντίστροφα.
ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Οι συρμοί κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές. Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
ΤΡΑΜ: Στη Γραμμή 6 "Σύνταγμα – Πικροδάφνη" τερματικός σταθμός είναι η στάση Φιξ και στη Γραμμή 7 "Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος" τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλ. Δημαρχείο, λόγω πτώσης δέντρων στη σιδηροτροχιά και την εναέρια γραμμή.
Ακινητοποιημένα λεωφορεία και τρόλεϊ
Στην τελευταία του ενημέρωση, ο ΟΑΣΑ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, εξακολουθεί μέχρι στιγμής να μην επιτρέπει την ασφαλή για εργαζόμενους και επιβάτες, εκτέλεση δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Προαστιακός και τρένα
Δεδομένων των καιρικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λειτουργεί ως εξής:
Καταργούνται οι αμαξοστοιχίες IC 50 & 52 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), οι αμαξοστοιχίες IC 51 & 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) καθώς και οι 884-885 (Αθήνα – Καλαμπάκα / Καλαμπάκα – Αθήνα).
Ο Προαστιακός λειτούργησε μετά τις 12 το μεσημέρι (Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο, Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αθήνα – Χαλκίδα).
Το υπόλοιπο δίκτυο της Πελοποννήσου (Προαστιακός Πατρών, Κατάκολο – Ολυμπία, Διακοπτό – Καλάβρυτα) και βορείως του Παλαιοφαρσάλου (Λάρισα – Θεσσαλονίκη, Καλαμπάκα – Λάρισα – Βόλος, Έδεσσα – Φλώρινα, Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Δράμα) θα λειτουργήσει κανονικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr