
Προβλήματα και στα μέσα μεταφοράς προκαλεί η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει την Αττική από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με την κακοκαιρία "Ελπίς" να δείχνει κυριολεκτικά τα "δόντια" της.
Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωνε αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.
Επιπλέον, το Τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας.
Προβλήματα υπάρχουν και στα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό (ηλεκτρικός), λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κίνηση διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη, ενώ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά.
Αναστέλλονται δρομολόγια του προαστιακού λόγω του χιονιά
Αλλαγές και στα δρομολόγια του Προαστιακού ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας "Ελπίς", που σφυροκοπά τη χώρα.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των καιρικών φαινομένων αναστέλλονται μεταξύ άλλων για σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Κορωπί - Κάντζα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: "Ακυρώνονται για σήμερα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1546,1551,1554,1559 στο τμήμα AΘHNA - XAΛKIΔA και τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2230, 2231, 2238, 2239, 2246, 2247 στο τμήμα AEPOΔPOMIO - A. ΛIOΣIA".
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των χιονοπτώσεων έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr