Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από την κακοκαιρία "Ιανός" που θα πλήξουν περισσότερο τη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις, χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα μείνουν για την Πέμπτη, Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Κεφαλονιά - Κυλλήνη και Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας "Levante Ferries" "για τα δρομολόγια των επόμενων ημερών θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας".
"Εκλεισε η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης"
Κλειστή είναι η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχει προκαλέσει στην περιοχή του Ιονίου η κακοκαιρία "Ιανός".
Οι άνεμοι ανοιχτά της Ζακύνθου φθάνουν έως και τα 8-9 μποφόρ, γεγονός που καθιστά αδύνατο τον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια Ζακύνθου και Κυλλήνης.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το meteo.gr, ιδιαίτερα βροχοφόρα φαίνεται να είναι η ατμοσφαιρική διαταραχή που συνδέεται με την κακοκαιρία "Ιανός". Εξειδικευμένοι αλγόριθμοι, βασισμένοι σε δεδομένα μετεωρολογικών δορυφόρων δίνουν τις πρώτες εκτιμήσεις για την ολική βροχόπτωση του συστήματος, στις θαλάσσιες περιοχές που κινήθηκε κατά το διήμερο 14-15/09.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr