Follow us

Κακοκαιρία Elias: Ζωντάνεψε ο εφιάλτης στη Θεσσαλία - Μήνυμα 112 στον Παλαμά, εκκενώνονται χωριά σε Λάρισα, Φάρσαλα και Φθιώτιδα

Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 σε Καρδίτσα, Λάρισα, Φάρσαλα και Φθιώτιδα - Εκκενώνονται χωριά υπό τον φόβο πλημμυρικών φαινομένων

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

H κακοκαιρία Elias "σφυροκοπά" τις πολύπαθες από τον Daniel περιοχές.

Mήνυμα 112 έλαβαν οι κάτοικοι του οικισμού Αμπελώνα του δήμου Παλαμά ώστε να απομακρυνθούν προς την Ιτέα λόγω των ακραίων φαινομένων.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, με νέο 112 κλήθηκαν οι κάτοικοι του Παλαμά να είναι σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: "Αν βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαμά παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών".

Σε ετοιμότητα κάλεσε τους κατοίκους, με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Παλαμά στην Καρδίτσα. Ήδη έχουν εκκενωθεί τα χωριά Μεταμόρφωση και Βλοχός, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά ” οι κάτοικοι πρέπει να απομακρυνθούν από Υπόγειους χώρους και Σπίτια που είναι Επικίνδυνα, καθώς ανεβαίνουν τα νερά σε όλους τους ποταμούς που διαρρέουν την περιοχή. Να είναι σε ετοιμότητα για απομάκρυνση από Ισόγειους χώρους. Να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Να επιδεικνύεται ψυχραιμία. -Να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών, Αστυνομίας, Τροχαίας, Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας, Δήμου. -​Να ακολουθούν τις οδηγίες του προειδοποιητικού μηνύματος "112", εφόσον αποσταλεί. -​Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, επικοινωνείτε με τις αρμόδιες Υπηρεσίες: Αστυνομία στο "100", Πυροσβεστική στο "199", ΕΚΑΒ στο "166", αριθμός επείγουσας ανάγκης "112", Πρόεδροι Κοινοτήτων και γραφεία Δήμου – Αντιδημάρχων. -​Να είναι σε επιφυλακή ώστε ΑΝ χρειαστεί να μετακινηθούν άμεσα σε γειτονικά τους ψηλότερα σπίτια ή και στα σημεία που έχουν οριστεί σε κάθε οικισμό.”

Εκκένωση χωριών σε Λάρισα και Φθιώτιδα

Στον δήμο Kιλελέρ, σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε το φράγμα του Γκουσμπασανιώτη και απειλεί τα χωριά Χάλκη και Πλατύκαμπος ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο Πλατυκάμπου-Χάλκης.

Από το απόγευμα της Τετάρτης υπάρχουν νέες διακοπές ηλεκτροδότησης σε χωριά κοντά στην πόλη . Χωρίς ρεύμα είναι το χωριό Νέο Περιβόλι του δήμου Κιλελέρ, ο οικισμός Αναγέννηση της τοπικής κοινότητας Μελίας στον δήμο Κιλελέρ και η Δήμητρα του δήμου Αγιάς.

Αργά το βράδυ, μηνύματα από το 112 καλούσαν σε εκκένωση τους κατοίκους των χωριών Αρμένι, Νίκη και Κάμπος της Λάρισας.

Εκκένωση αποφασίστηκε και για τα χωριά Ανωχώρι, Κατωχώρι, Βασιλή, Υπέρεια, Μικρό Ευύδριο, Μεγάλο Ευύδριο, Πυργάκια, Πολυνέρι και Σταυρός στα Φάρσαλα.

Μήνυμα από το 112 εστάλη στις περιοχές Πετρίλια και Σοφιάδα στη Φθιώτιδα ζητώντας από τους κατοίκους να απομακρυνθούν λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

"Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Πετρίλια και #Σοφιάδα απομακρυνθείτε προς #Νέο_Μοναστήρι λόγω πλημμυρικών φαινομένων", αναφέρει το μήνυμα από το 112.

Δύσκολες ώρες στη Φθιώτιδα

Ο ποταμός Σπερχειός άρχισε να ξεχειλίζει στην περιοχή Φραντζή και να εκτονώνεται, προς το παρόν, πλημμυρίζοντας μία μεγάλη επιφάνεια από αγροτικές εκτάσεις.

Ήδη η Αστυνομία πριν λίγο έκλεισε την κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί από τη Λαμία προς τον Φραντζή, ενώ πλέον άνθρωποι και μηχανήματα περιμένουν τις εξελίξεις. Σε δύο κρίσιμα σημεία ο Σπερχειός είναι σε οριακή κατάσταση. Οι κάτοικοι στο χωριό Κόμμα είναι έτοιμοι να το εγκαταλείψουν όταν δοθεί το πράσινο φως από τις αρχές.

"Είμαστε σε απόλυτη επιφυλακή στη Φθιώτιδα με την ελπίδα ότι θα αποφύγουμε τα χειρότερα" υπογράμμισε ο περιφερειάρχης που νωρίς το πρωί μετείχε σε σύσκεψη όπου ελήφθησαν και οι τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις για τη Φθιώτιδα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο - Πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη

Πλημμυρικά φαινόμενα πλέον και πάλι στον Βόλο και τα προάστιά του από την σφοδρή καταιγίδα που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Νέο μήνυμα του 112, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αφού εστάλη στις 19.10, αναφέρει ότι "με απόφαση της ΕΛΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων" με αποτέλεσμα να διακοπούν και οι αστικές συγκοινωνίες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας προς κάθε προορισμό.

Ηδη έχει διακοπεί η κίνηση και στον δρόμο Μηλίνας-Τρικερίου στο Νότιο Πήλιο όπως και στην ευρύτερη περιοχή της παρακάρλιας περιοχής από το Ριζόμυλο προς τα Κανάλια, ενώ μέσα στην πόλη του Βόλου έχει ανέβει και πάλι επικίνδυνα η στάθμη στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, ενώ πλημμυρισμένες είναι οι περιοχές Παλαιό Λιμεναρχείο, η Παπαδιαμάντη στο κέντρο από το Δημαρχείο μέχρι και τον κόμβο Αθηνών, η 2ας Νοεμβρίου και ο Αγιος Παντελεήμονας, ενώ άμεσος κίνδυνος υπάρχει και στο Νέο Δέλτα και το ίδρυμα 'Ασπρες Πεταλούδες όπου απειλεί ο χείμαρρος Ξηριάς.

Στον παραλιακό δρόμο Βόλου-Αγριάς διακόπτεται περιοδικά η κυκλοφορία στις στροφές της Γορίτσας όπου έπεσαν βράχια και πέτρες από το βουνό, ενώ στα Λεχώνια και τα Πλατανίδια η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη από τις τεράστιες ποσότητες νερού που κατεβαίνουν από το Πήλιο .

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον Δήμο Φαρσάλων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω δυσμενών καιρικών φαινόμενων, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: (α) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας (χ.θ. 8+000) έως τα Φάρσαλα. (β) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Φαρσάλων –Βόλου, από τα Φάρσαλα έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. (γ) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων. Εξαιρούνται: α. Τα οχήματα Οδικής Βοήθειας. β. Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία. Σε πλήρη ετοιμότητα η πυροσβεστική-Στη βόρεια Εύβοια το πρόβλημα από την κακοκαιρία.

Κακοκαιρία Elias: Ζωντάνεψε ο εφιάλτης στη Θεσσαλία - Μήνυμα 112 στον Παλαμά, εκκενώνονται χωριά σε Λάρισα, Φάρσαλα και Φθιώτιδα

Διαβάστε Επίσης

Στα όρια ο Σπερχειός-Προετοιμάζεται εκκένωση του χωριού Κόμμα

Σε οριακό επίπεδο πλέον βρίσκεται ο Σπερχειός ποταμός με τις αρχές, Δήμο Λαμίας και Περιφέρεια Στερεάς να εξετάζουν το ενδεχόμενο άμεσης εκκένωσης του χωριού Κόμμα.

Όλοι τους βρίσκονται στο κοινοτικό γραφείο, ελέγχουν συνεχώς τα αναχώματα, έτσι ώστε όταν φτάσουν σε οριακό επίπεδο, να δώσουν την εντολή εκκένωσης.

Αρκετές από τις οικογένειες του χωριού έχουν ήδη απομακρυνθεί, είτε μένουν σε ξενοδοχεία που εξασφαλίστηκαν από το δήμο, είτε σε συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ υπάρχουν κάτοικοι που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους νοιώθοντας ασφαλείς που οι κατοικίες τους έχουν κάποιο ύψος από το έδαφος.

Πριν λίγο εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας, ειδοποιούσαν τους κατοίκους του χωριού να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς άρχισε και πάλι η βροχόπτωση. Αυτή ώρα δεν βρέχει μόνο στην περιοχή της Λαμίας, αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Φθιώτιδα, με συνέπεια τα νερά που αναμένονται να φτάσουν, μετά από λίγη ώρα, είναι πολλά και κανείς πλέον δεν είναι βέβαιος αν θα αντέξουν τα αναχώματα του ποταμού.

Από το απόγευμα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς προσπαθούν να ενισχύσουν το ανάχωμα, σε κρίσιμα σημεία, ρίχνοντας υλικό εξορύξεων που μεταφέρουν με μεγάλα φορτηγά.

Στην περιοχή βρίσκονται χωματουργικά μηχανήματα αλλά και βαν μεταφοράς προσωπικού για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των κατοίκων όταν κριθεί ότι πρέπει να εκκενωθεί το χωριό.

κακοκαιρια

Ζημιές από τον Elias στη Β. Εύβοια

Δεν έχει προλάβει να μετρήσει τις πληγές της η Εύβοια, καθώς οι ζημιές από την κακοκαιρία συνεχίζονται, διευρύνονται και καλύπτουν πλέον ολόκληρες περιοχές.

Η Εύβοια δοκιμάζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Έχει κομμένο τον κεντρικό οδικό άξονα από τη Νότιο προς τη Βόρεια Εύβοια λόγω κατολίσθησης στην περιοχή Δερβένι με τα μηχανήματα να εργάζονται πυρετωδώς για να απομακρύνουν τα μπάζα όμως στην περιοχή έχει κυριολεκτικά συγκεντρωθεί ένα ολόκληρο βουνό. Επίσης πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρες περιοχές, αλλά και χωρίς νερό, ενώ η κυκλοφορία ακόμη και μέσα στα χωριά είναι πλέον επικίνδυνη. Σε Πευκί, Ροβιές και Μαντούδι ο Β. Κικίλιας - Στο Πευκί επιχειρούν οι πυροσβέστες της 1ης ΕΜΟΔΕ

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρέθηκαν στην Εύβοια με 28 οχήματα 50 πυροσβέστες και δύο ομάδες της ΕΜΟΔΕ όπως επίσης και μία ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με τον απαραίτητο εξοπλισμό και 1 άρμα δεν προλαβαίνουν πλέον τις εκκλήσεις που γίνονται, από αρκετές περιοχές, είτε για να σώσουν ανθρώπους και να τους απεγκλωβίσουν από διάφορα σημεία, είτε να παρέμβουν για την άντληση των υδάτων. Έτσι αποφασίστηκε η ενίσχυση των δυνάμεων με ειδικές ομάδες από τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους στο Σωτήριο Λάρισας για απομάκρυνση από την περιοχή

Στην Βόρειο Εύβοια, στο Πευκί, την Ιστιαία και τις Ροβιές έχει μεταβεί ακτοπλοϊκά από την Γλύφα και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας για να συντονίσει από κοντά την παρέμβαση των δυνάμεων.

Τα φαινόμενα παραμένουν έντονα στην Ιστιαία και το Πευκί, όπου έχουν σημειωθεί κατολισθητικά φαινόμενα, μικρής κλίμακας, ενώ οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που ξαφνικά βρέθηκαν εγκλωβισμένοι από τα νερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μετεωρολογικός σταθμός στην Ιστιαία έχει καταγράψει ότι έπεσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες 210 κυβικά μέτρα νερού ανά στρέμμα.

Στις Ροβιές οι κάτοικοι μιλούν για ολοκληρωτική καταστροφή καθώς μέσα στο χωριό πέρασαν 4 χείμαρροι που απλώθηκαν σε ολόκληρο το χωριό προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Ο μετεωρολογικός σταθμός στη Λίμνη της Εύβοιας από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έχει καταγράψει ότι έχουν πέσει πάνω από 230 κυβικά μέτρα νερού σε κάθε στρέμμα στην ευρύτερη περιοχή.

Στο Μαντούδι η κατάσταση είναι εφιαλτική καθώς το νερό ξεπερνά ακόμη και το ένα μέτρο. Η βροχόπτωση που συνεχίζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες θεωρείται πρωτόγνωρη για την περιοχή ενώ οι χείμαρροι που φτάνουν εκεί κουβαλούν από τα βουνά φερτά υλικά και τα εναποθέτουν σε διάφορα σημεία.

Στα Ψαχνά φουσκώνουν οι χείμαρροι και όλοι κάνουν το σταυρό τους να αντέξουν την μεγάλη πίεση που δέχονται.

"Το φαινόμενο είναι έντονο από άκρη σε άκρη σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας" υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη "η Βόρειος Εύβοια δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά. Τα φαινόμενα είναι ακατάπαυστα έντονα" όπως χαρακτηριστικά σημειώνει. Μάλιστα ο ίδιος για να φτάσει στη Β. Εύβοια αναγκάστηκε να περάσει από την Αρκίτσα στην Αιδηψό μιας και είναι κομμένη η συγκοινωνία στην περιοχή Δερβένι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Σύντομα όλοι θα μιλούν για μια Καμηλοπάρδαλη στα Εξάρχεια: Ποιο είναι το νέο cool wine bar της γειτονιάς

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ 26 Σεπ 2025 | 20:28

Μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Έως και 2 ώρες οι καθυστερήσεις στις πτήσεις

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να περιορίσουν κατά 25% τη χωρητικότητα στη διαχείριση της κυκλοφορίας στον εναέριο χώρο, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" - Προβλήματα και στο "Μακεδονία"

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 Σεπ 2025 | 19:42

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Εγδυσε τη σύντροφό του και την έδειρε μέσα στην εθνική οδό μπροστά στους γονείς του

Ολα έγιναν μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν επίσης οι ηλικιωμένοι γονείς του άνδρα

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΩΝ 26 Σεπ 2025 | 19:33

Τα πρώτα ευρήματα για τον θάνατο του 5χρονου παιδιού στη Φωκίδα - Απομακρύνεται η περίπτωση της μηνιγγίτιδας

Θα ακολουθήσουν εξειδικευμένες ιστολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 19:32

Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ στην Κηφισιά - Απεγκλωβίστηκε σοαβαρά τραυματισμένη γυναίκα [βίντεο]

Το τροχαίο ατύχημα έγινε πολύ κοντά στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων, στη συμβολή της Αγίων Αναργύρων με την Ατλαντίδων, όπου συχνά καταγράφονται τέτοια περιστατικά λόγω παραβίασης του STOP.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 19:13

Αυλώνα: Συνελήφθησαν ο διευθυντής του βρεφονηπιακού σταθμού και η σύζυγός του - Τα μαλλιά του 2χρονου ξεριζώθηκαν με τη βία

Ο διευθυντής και η σύζυγός του υποστήριξαν ότι το παιδάκι πιάστηκε από τα μαλλιά για να μην πέσει και χτυπήσει - Η μαρτυρία της δασκάλας και η διαπίστωση του ιατροδικαστή

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEGA 26 Σεπ 2025 | 18:58

Μαρίσσα Λαιμού: Από σήψη προήλθε ο θάνατός της, σύμφωνα με Βρετανό ιατροδικαστή - Το σενάριο για στρεπτόκοκκο Β' [βίντεο]

Ο Βρετανός ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο θάνατος της 30χρονης επήλθε μετά από σήψη, η οποία προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο έντομο ήταν αυτό που την τσίμπησε.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 18:46

"Μας κοροϊδεύουν" - Η αντίδραση του Πάνου Ρούτσι για την έγκριση του αιτήματος εκταφής του γιου του - Συνεχίζει την απεργία πείνας

Ο Πάνος Ρούτσι δεν θα κάνει κάποια δήλωση για την ώρα και θα συνεχίσει την απεργία πείνας εφόσον η εκταφή δεν συνδεθεί με τις τοξικολογικές εξετάσεις - "Κάποιοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια" λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 26 Σεπ 2025 | 18:07

Β. Γιακουμάκης - Συγκινητικές στιγμές στο Σελλί Ρεθύμνου: Η αδερφή του παντρεύτηκε στον ναό που χτίστηκε στη μνήμη του

Ήταν το 2015, όταν το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, θα γινόταν συνώνυμο με τη λέξη "bullying"

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 26 Σεπ 2025 | 17:11

Άνω Πατήσια: Σύλληψη διαρρήκτη μπροστά στην κάμερα - Aκινητοποιήθηκε από πολίτες και ρεπόρτερ [Βίντεο]

Διαρρήκτης "μπούκαρε" σε σπίτι μπροστά σε τηλεοπτικό συνεργείο στα Άνω Πατήσια

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 16:17

Τροχαίο στη Μεσογείων: Λεωοφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ - Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων [βίντεο - εικόνες]

Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το ύψος του Ο.Α. 410, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:54

Απίστευτο σκηνικό στη Ν. Φιλαδέλφεια: Έπαιξαν ξύλο για την προτεραιότητα στο φανάρι - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν ενώ περίμεναν στο κόκκινο και στη συνέχεια συμφώνησαν να σταματήσουν λίγο πιο κάτω για να... λύσουν τις διαφορές τους

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 26 Σεπ 2025 | 15:53

Αυλώνας: "Του έλειπαν μαλλιά και είχε σημάδι στο χείλος" - Καταγγελία μητέρας για κακομεταχείριση 3χρονου σε ιδιωτικό σχολείο

Μητέρα καταγγέλλει τραυματισμό του 3χρονου παιδιού της σε ιδιωτικό σχολείο στον Αυλώνα. Διφορούμενες μαρτυρίες και ιατροδικαστική εξέταση σε εξέλιξη.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 26 Σεπ 2025 | 15:47
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 26 Σεπ 2025 | 15:30

Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις - Τι συμβαίνει με τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο επιβεβαιώνει τα προβλήματα, χωρίς να δίνει εκτίμηση για την επαναφορά της κανονικής ροής των πτήσεων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 15:13

Καραμπόλα με οκτώ οχήματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πατησίων [βίντεο]

Η καραμπόλα συνέβη στο ρεύμα προς Πατησίων, στο ύψος της οδού Μπούσγου, στο Πεδίο του Άρεως - Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 15:02

Ηγουμενίτσα: Βίντεο δείχνει πώς έγινε το τροχαίο - Ούρλιαζε η μητέρα του 11χρονου - "Το παιδί μου!"

Σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει πώς έγινε η τραγωδία με θύμα τον 11χρονο Μάξιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:54

Τι πρέπει να κάνουμε για την κακοκαιρία που έρχεται με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής η κακοκαιρία θα φέρει έντονα φαινόμενα από αργά το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Σεπ 2025 | 14:35

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων - Δύο ελαφρά τραυματίες - Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα [εικόνες - βίντεο]

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα - Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ένας άνδρας και μία γυναίκα

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 14:30

"Καμπανάκι" Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία: 100 τόνοι νερό ανά στρέμμα σε 6 περιοχές, ποσότητα που πέφτει σε 2-3 μήνες

Η προειδοποίηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την επικείμενη κακοκαιρία μετά τα στοιχεία που δίνουν τα μοντέλα πρόγνωσης

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 26 Σεπ 2025 | 13:32

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό Ορος - Επιχειρούν 40 πυροσβέστες και 4 εναέρια [εικόνες]

Στο σημείο έχουν σπεύσει 40 πυροσβέστες 10 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 12:50

Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κάνουν εντυπωσιακή έφοδο σε σπίτι 62χρονου - Επειδή εκοβε ξύλα παράνομα [βίντεο]

Μεγάλη επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε οικία 62χρονου στη Βόλβη Θεσσαλονίκης. Έκοβε ξύλα από το δάσος και τα πουλούσε.

ΘΡΗΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 12:31

Νέα τραγωδία στην οικογένεια του εικονολήπτη Γιώργου Παυλάκη: Πέθανε ο πατέρας του, μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Ο 77χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, μετά την κηδεία του γιου του.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ 30-40 ΛΕΠΤΩΝ 26 Σεπ 2025 | 12:17

Aegean: Καθυστερήσεις σε πτήσεις στο "Ελ. Βενιζέλος" λόγω περιορισμού των αφίξεων από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την Aegean, σημειώνονται καθυστερήσεις στις πτήσεις της τάξεως των 30-40 λεπτών κατά τις πρωινές ώρες, οι οποίες κλιμακώνονται στη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 26 Σεπ 2025 | 12:13

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου σε 8 περιοχές

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα "χτυπήσουν" το Σαββατοκύριακο.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254 26 Σεπ 2025 | 12:08
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ 26 Σεπ 2025 | 11:39

Αγριο ξύλο σε σχολείο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με οίδημα ένας 12χρονος

Τα δύο αγόρια, συμμαθητές στην Α τάξη σε σχολείο του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης, μέχρι πρότινος έκαναν παρέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 11:34

Αρειος Πάγος για Τέμπη: Τα αιτήματα εκταφής μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν

Σύντομα αναμένονται απαντήσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τα αιτήματα εκταφής και ταυτοποίησης σορών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ 26 Σεπ 2025 | 10:44

Θρήνος στην Κίσαμο Χανίων για το 4χρονο παιδί – Πώς συνέβη η τραγωδία με το αγροτικό

Ο θάνατος του 4χρονου αγοριού που παρασύρθηκε χθες από όχημα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ" 26 Σεπ 2025 | 10:41
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Ερχεται έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για την κακοκαιρία - Προειδοποίηση Κολυδά για έντονα φαινόμενα

Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο από σήμερα, αφού αναμένεται πτώση του υδράργυρου και θυελλώδεις άνεμοι - Προειδοποίηση μετεωρολόγων για επικίνδυνα φαινόμενα.

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ 26 Σεπ 2025 | 09:25

Κυψέλη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με ξύλα σε 17χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο - Τρεις συλλήψεις

Το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από τη μητέρα του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:00

Σαν σήμερα: 25 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" - 81 νεκροί μέσα σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Ήταν το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000 όταν το "Εξπρές Σαμίνα" έμελλε να γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:44

Η συγκίνηση του Νταλάρα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Είναι το βαρύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ"

"Θα θέλαμε σήμερα, εκ μέρους του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Νταλάρα, τον ερμηνευτή που χάρισε φωνή στα "τραγούδια μας", στους αγώνες και τα όνειρα του λαού μας".

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 26 Σεπ 2025 | 07:05

Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία από σήμερα - Ισχυρές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, και να εκδηλώνονται ανά περιοχές βροχές και καταιγίδες.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 26 Σεπ 2025 | 06:47

Αργος Ορεστικό: Σε σοβαρή κατάσταση δύο φίλοι μετά από τροχαίο με μηχανή - Δεν φορούσαν κράνη

Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ 26 Σεπ 2025 | 06:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25 Σεπ 2025 | 23:35

Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: "Η εκταφή που ζητά ο Ρούτσι δεν θα καθυστερήσει τη δίκη - Να εξεταστεί το συντομότερο"

Η Συντονιστική Επιτροπή θεωρεί ότι τυχόν απόφαση για εκταφή της σορού δεν θα επιφέρει καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, δεδομένου ότι η σχετική δίκη, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν την Άνοιξη του 2026

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ 25 Σεπ 2025 | 23:00

Μετακομίζει η Μεγάλη του Γένους Σχολή: Θα γίνουν έργα ενίσχυσης της στατικότητας του κτιρίου της

Ιδρύθηκε μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, από τον Πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο το 1454, ως συνέχεια της Οικουμενικής Πατριαρχικής Σχολής που ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ 25 Σεπ 2025 | 22:46

Ηγουμενίτσα: Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του 11χρονου - Οδηγός είχε παρασύρει τη θεία του ενώ θήλαζε

"Ξαφνικά είδα μπροστά μου το παιδί. Πετάχτηκε με το πατίνι", είπε η 58χρονη οδηγός που παρέσυρε τον 11χρονο

ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 22:08
ΚΡΗΤΗ 25 Σεπ 2025 | 21:25

Τραγωδία στα Χανιά: Κατέληξε το 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Κίσσαμο Χανίων

25 Σεπ 2025 | 20:53

Αιματηρό επεισόδιο στη Μεσαρά: Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν μαχαιρωμένα σε χωράφι - Σοβαρά τραυματίας ο ένας

Δύο αδέλφια, κάτοικοι της περιοχής 29 και 32 ετών, βρέθηκαν αιμόφυρτα έπειτα από επίθεση με μαχαίρια σε χωράφι στη Μεσαρά

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 25 Σεπ 2025 | 20:02

Βοιωτία: Απούσα από τα ΚΕΠ η 62χρονη - Από τις 245 μέρες του 2025, δούλεψε τις 51 - Πήρε αναρρωτική 108 ημέρες και άδεια 22

Η 62χρονη γυναίκα πήρε συνεχόμενη αναρρωτική από 4/3 έως 20/6, σύνολο 108 ημέρες δηλαδή, με χαρτί από ιδιωτική κλινική.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 20:00

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε αίτημα εκταφής για την κόρη της Μάρθη

Σύμφωνα με την Μαρία Καρυστιανού, στον φάκελο με τις εξετάσεις DNA θανόντων, λείπουν οι εξετάσεις της κόρης της.

ΝΕΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" 25 Σεπ 2025 | 19:33

Πάρις Ρούπος: Κατεβάζει τους τόνους η Pizza Fan - "Η τέχνη δεν στοχοποιείται και δεν τιθασεύεται" απαντά ο κωμικός

"Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για την καλή πίτσα" αναφέρει η Pizza Fan - "Στο ίντερνετ μπορεί να βρίσκουν εύκολο έδαφος οι σύγχρονοι δωσίλογοι και φασίστες" τονίζει ο Ρούπος, που θα κινηθεί νομικά

ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 25 Σεπ 2025 | 19:04

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς έξω από ξενοδοχείο στην Πάτρα: Καρέ – καρέ η επίθεση - Την κλώτσαγε και τη χτυπούσε στο κεφάλι

Η επίθεση σημειώθηκε σε πάρκινγκ ξενοδοχείου της Πάτρας. Με τον κατηγορούμενο να έχει στήσει καρτέρι θανάτου και να της επιτίθεται

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ 25 Σεπ 2025 | 18:36

Η προηγούμενη φορά που ο Πάρις Ρούπος προκάλεσε σάλο: "Όλοι έχουν τη μισή Κύπρο" - Η απολογία και οι "απειλές"

Πριν περίπου 3 χρόνια, ο κωμικός είχε προκαλέσει ξανά αντιδράσεις με αφορμή κάποιες ατάκες που είχε χρησιμοποιήσει σε παράστασή του και αφορούσαν στην διχοτόμηση και την κατοχή στην Κύπρο

ΤΙ ΕΙΠΕ 25 Σεπ 2025 | 18:36

Φυλακές Κασσάνδρας: Η ΕΛΑΣ ψάχνει τον 27χρονο δραπέτη αλλά τον... εντόπισε ο Ευαγγελάτος - "Επρεπε να φύγω"

Η εκπομπή "Live News" του Mega κατάφερε και τον εντόπισε πριν την Αστυνομία

ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 25 Σεπ 2025 | 18:35

Ημέρα Περιβάλλοντος VINCI στην Ολυμπία Οδό

Η Ημέρα Περιβάλλοντος VINCI γιορτάστηκε φέτος στις 22/09 σε όλα τα έργα του Ομίλου παγκοσμίως δίνοντας ισχυρή υπενθύμιση σε όλους μας για την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΩΣ ΤΙ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25 Σεπ 2025 | 18:35

Στην Αλόννησο για το "AMoS Film Festival" ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Το πρώτο φεστιβάλ με επίκεντρο τη θάλασσα

Το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου με θεματικό άξονα τη θάλασσα, ξεκινά 9-12 Οκτωβρίου στην Αλόννησο, την καρδιά του μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου της Ελλάδας

ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ-ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ 25 Σεπ 2025 | 17:57
ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ 25 Σεπ 2025 | 17:54

Βοιωτία: Ο γιος της 62χρονης λέει ότι είχε να δει τη γιαγιά του σχεδόν 5 χρόνια - Το ψέμα της μάνας του για τον ίδιο

Η 62χρονη έλεγε ψευδώς πως ο γιος της ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και πως του έχει στείλει χρήματα για απεξαρτήσεις

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 17:54

Καλαμάτα: Φωτιά σε καλαμιώνες στην περιοχή Αριοχωρίου [βίντεο]

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 25 Σεπ 2025 | 17:43

Πάρις Ρούπος: Η πρώτη δήλωση μετά τον σάλο και την απόλυση - "Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του Μπογδάνου"

"Παρερμήνευσαν ή μάλλον διαστρέβλωσαν ένα αστείο που έκανα για την ελληνική σημαία. Στην ουσία, δεν έλεγα κάτι για τη σημαία, έλεγα γι' αυτούς που κρύβονται πίσω από τη σημαία" απαντά ο Πάρις Ρούπος

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 25 Σεπ 2025 | 17:39
ΣΤΗΝ ΕΡΤ 25 Σεπ 2025 | 17:33

Πάρνηθα: Βίντεο ντοκουμέντο - Εκρήξεις σε κολόνα, πώς μπορεί να προκληθεί μια φωτιά

Το βίντεο συνοδεύεται από χαρακτηριστικούς ήχους μικροεκρήξεων - Λίγες μέρες μετά προκλήθηκε πυρκαγιά στην περιοχή

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 25 Σεπ 2025 | 17:31

Τραγωδία με 20χρονο ναυτικό στον Πειραιά: Μία ημέρα η εκπαίδευσή του - Ποιος είχε τον έλεγχο της μοιραίας πόρτας

Ο νεαρός φέρεται να είχε λάβει μόλις μία ημέρα εκπαίδευση, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ).

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 25 Σεπ 2025 | 16:59

Ρόδος: Στη φυλακή 52χρονος εκπαιδευτικός που διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη - Είχε έρθει στα χέρια με τον πατέρα της

Η 14χρονη είπε στην αστυνομία ότι όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της

11 ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 16:54

Τέμπη: Κατατέθηκε συμπληρωματικό υπόμνημα και για την εκταφή της σορού του Ντένις Ρούτσι - Υπογράφουν συγγενείς θυμάτων

Στο αίτημα το οποίο αποτελεί συνέχεια του υπομνήματος που κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, υπάρχει και το αίτημα εκταφής της σορού του Ντένις Ρούτσι

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 25 Σεπ 2025 | 16:08

Ηγουμενίτσα: Πώς έγινε η τραγωδία με τον 11χρονο - "Πετάχτηκε ξαφνικά", υποστήριξε η οδηγός

Η οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της - Συγκλονιστικό τροχαίο και πριν 5 χρόνια στην οικογένεια

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ 30 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 25 Σεπ 2025 | 15:54

Φωτιά ξέσπασε έξω από τα Φάρσαλα - Κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ξέσπασε φωτιά έξω από τα Φάρσαλα.

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ 25 Σεπ 2025 | 15:42

Βοιωτία: "Η γιαγιά ήταν στο πάτωμα, μέσα στις ακαθαρσίες, της είχε πετάξει κάτι μπισκότα..." - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγγενής της 62χρονης υποστήριξε πως από τις αρχές του 2021 χάθηκαν τα ίχνη της 90χρονης - "Από το 2021 είχε αδειάσει το σπίτι της μητέρας της"

LIVE Η ΚΙΝΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 15:40

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό: Ακινητοποιημένο φορτηγό στην έξοδο της Λαμίας

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία η οποία έκλεισε για τουλάχιστον μισή ώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

25 Σεπ 2025 | 15:32

Μια μοναδική super προσφορά του ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Δες πρώτος τις αγαπημένες σου σειρές πριν παιχτούν στην τηλεόραση, με τον κωδικό που θα βρεις αποκλειστικά στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ 25 Σεπ 2025 | 15:24

Στήριξη στον Πάνο Ρούτσι από τους οδηγούς ταξί της Αττικής - "Οι δρόμοι ανήκουν σε αυτούς που αγωνίζονται" [εικόνες - βίντεο]

Τα ταξί συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΣΑΤΑ και κινήθηκαν προς το Σύνταγμα, συνάντησαν τον Πάνο Ρούτσι.

ΤΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ 25 Σεπ 2025 | 15:24
ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ 25 Σεπ 2025 | 14:58

Ανθρώπινο έμβρυο σε φορμόλη: Τι εξήγηση έδωσε ο 77χρονος αρχαιοκάπηλος για το ανατριχιαστικό εύρημα στο σπίτι του

Στο διαμέρισμα του 77χρονου, εκτός από το ανθρώπινο έμβρυο, βρέθηκαν και δεκάδες αρχαιότητες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 25 Σεπ 2025 | 14:20

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρός ο 11χρονος μαθητής που παρασύρθηκε από 58χρονη οδηγό

το παιδί, επιστρέφοντας στο σπίτι του από το σχολείο, επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και λίγο αργότερα να καταλήξει

ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 25 Σεπ 2025 | 13:57

Ηράκλειο: Γυμνός άντρας έτρεχε στον δρόμο κρατώντας μαχαίρι - Εκσφενδόνιζε φρούτα από καρότσα αγροτικού

Σε έξαλλη κατάσταση ο γυμνός άνδρας εκσφενδόνιζε φρούτα στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης

ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ 25 Σεπ 2025 | 13:47
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 25 Σεπ 2025 | 13:16

Ηγουμενίτσα: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση 11χρονου την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο

Ο 11χρονος μαθητής προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ηγουμενίτσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:59

Λέρος: Τούρκος μεγιστάνας δεν ξέχασε το νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή μετά από ατύχημα - Έκανε δωρεά 115.000 ευρώ

Ο Τούρκος μεγιστάνας Ali Sabancι, ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines, πριν 2 χρόνια είχε σοβαρό ατύχημα με σκάφος στη Λέρο.

ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:56

Το νέο Gov.gr Wallet: Oι αλλαγές με τον Προσωπικό Αριθμό και ο βοηθός μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του Gov.gr Wallet, που για πρώτη φορά ενσωματώνει βασικές λειτουργίες του gov.gr και σημαντικές νέες δυνατότητες.

ΙΣΟΒΙΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:50

Ρόδος: Ο 25χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο με αθλητή

Το τροχαίο, αν και μικρότερης βαρύτητας, θεωρήθηκε ενδεικτικό της συμπεριφοράς του ενός εκ των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ 25 Σεπ 2025 | 12:43

Πάρις Ρούπος: Η Pizza Fan απέλυσε τον κωμικό γιατί συνέδεσε την ελληνική σημαία με τα βοθρολύματα- Τι είπε για λιπάσματα και ναζί

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του γνωστού stand up comedian Πάρι Ρούπου, σε παράστασή του, με αποτέλεσμα τη λήξη της συνεργασίας του με την Pizza Fan.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ 25 Σεπ 2025 | 12:29

"Ακραία επικίνδυνος καιρός μπροστά μας" προειδοποιεί ο Μαρουσάκης - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τις καταιγίδες

Αλλάζει απότομα ο καιρός από το Σάββατο και αποκτά τα χαρακτηριστικά του φθινοπώρου.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ 25 Σεπ 2025 | 11:58

"Αντέχω, μου βγαίνουν ωραία εδώ": Τι έλεγε ο 20χρονος ναυτικός λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του στο Blue Star Chios

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του 20χρονου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο όταν εγκλωβίστηκε σε υδατοστεγή πόρτα στο Blue Star Chios με το οποίο έκανε το πρώτο του ταξίδι.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25 Σεπ 2025 | 11:53

Δήμος Αθηναίων: Στον Ισραηλινό δημοσιογράφο Γκίντεον Λέβι το Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών 2025

Χάρης Δούκας: Με το έργο και το θάρρος του μας υπενθυμίζει ότι η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι καθημερινός αγώνας

25 Σεπ 2025 | 11:45

Ταυτοποιήθηκε 28χρονος που απειλούσε τον Παύλο Μαρινάκη μέσω social media - Σχηματίσθηκε δικογραφία

Κατηγορείται για απειλή και εξύβριση δημόσια κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 25 Σεπ 2025 | 11:38

Σοκαριστικό εύρημα: Έμβρυο μέσα σε φορμόλη στο σπίτι 77χρονου αρχαιοκάπηλου [εικόνες]

Βρέθηκε ανθρώπινο έμβρυο μέσα σε γυάλινο μπουκάλι με φορμόλη σε σπίτι 77χρονου στην Αττική.

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ 25 Σεπ 2025 | 11:36

Πέραμα: Τραυματισμός 29χρονου εργαζόμενου από ηλεκτροπληξία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη – Τρεις συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για απάντληση υδάτων με τη χρήση ηλεκτρικής φορητής αντλίας, ο εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 25 Σεπ 2025 | 10:22

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη – Βρέθηκαν κάλυκες και βολίδα, έρευνες για τους δράστες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις οπές και από το σημείο περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες, μια βολίδα και ένα φυσίγγιο.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ 25 Σεπ 2025 | 10:14

"Παίζουν με τον πόνο μας": Ξεσπά η οικογένεια Λαιμού για τον θάνατο της Μαρίσσας - Περιμένουν ακόμα την αυτοψία

Οι γονείς της Μαρίσσας Λαιμού προσέλαβαν δικηγόρους για να μηνύσουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UCLH) για ιατρική αμέλεια.

ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 25 Σεπ 2025 | 10:11

Η ΕΛΑΣ θα προσλάβει 100 Ρομά ως ειδικούς φρουρούς μέσα στους καταυλισμούς - Αρκεί να έχουν τελειώσει το Λύκειο

Η ΕΛΑΣ θα προσλάβει 100 Ρομά ως ειδικούς φρουρούς, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν τελειώσει το Λύκειο και να γνωρίζουν το γλωσσικό ιδίωμα Ρομανί.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 25 Σεπ 2025 | 10:02

Meteo: Ποιες περιοχές "ξύπνησαν" σήμερα με μονοψήφιες θερμοκρασίες [πίνακας]

Μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25/09, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Meteo.

ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ 25 Σεπ 2025 | 09:14

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 62χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Τραυματίστηκε ο γιος της

Η γυναίκα ήταν συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο γιος της

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ 25 Σεπ 2025 | 08:43

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Τι ισχύει από 1η Οκτωβρίου, τι απαγορεύεται, ποιες είναι οι ποινές

Από την 1η Οκτωβρίου 2025 τίθενται σε εφαρμογή οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίες θα ισχύουν έως τις 31 Μαρτίου 2026.

25 Σεπ 2025 | 08:37

Οι Los Angeles Chargers γράφουν ιστορία με το πρώτο NFL Flag Football Event στην Ελλάδα

Οι Chargers θα φιλοξενήσουν μία σειρά εκδηλώσεων στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Σαντορίνης τον Οκτώβριο του 2025, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για το άθλημα στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ 25 Σεπ 2025 | 08:08

Θάνατος 20χρονου ναυτικού: Τι δείχνει το βίντεο που κατέγραψε το δυστύχημα - Απεργούν οι ναυτεργάτες

Ο άτυχος νέος είχε ναυτολογηθεί στο πλοίο στις 15 Σεπτεμβρίου και είχε περάσει πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης και εξοικείωσης.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 Σεπ 2025 | 07:25

Μπαίνει το φθινόπωρο με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες - Η πρόγνωση ως την Κυριακή

Ξεκινά σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνισή του το... φθινόπωρο, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 07:01

Καταγγελία από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη ψευδούς προφίλ του Μητροπολίτη Φιλόθεου στο Facebook

Την ύπαρξη ψευδούς προφίλ του Mητροπολίτη Φιλόθεου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στο Facebook.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 25 Σεπ 2025 | 06:55

Θάνατος 20χρονου ναυτικού στο "Blue Star Chios": Προσωρινά ελεύθεροι ο Πλοίαρχος και ο Α΄ Μηχανικός

Οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια (άρθρο 302 ΠΚ), ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

ΔΕΙΤΕ 25 Σεπ 2025 | 06:00
ΕΡΙΧΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 22:44

Βοιωτία: Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση με τη νεκρή της μητέρα. - "Μου είπε να την πάρω στη Γερμανία"

Η κατηγορούμενη ήθελε να φύγει από την Ελλάδα, να πάει συγκεκριμένα στη Γερμανία, πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση με τη νεκρή της μητέρα.