X

Κακοποίηση 3χρονης στα Χανιά: Καλά νέα για την κατάστασή της – Παραμένει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Θετικότατα είναι τα νέα για την κατάσταση του 3χρονου κοριτσιού που μεταφέρθηκε βάναυσα κακοποιημένο την προηγούμενη εβδομάδα, από τα Χανιά στο ΠΑΓΝΗ.

Γράφει: TheToc team

Θετικότατα είναι τα νέα για την κατάσταση του 3χρονου κοριτσιού που μεταφέρθηκε βάναυσα κακοποιημένο την προηγούμενη εβδομάδα, από τα Χανιά στο ΠΑΓΝΗ.

Το 3χρονο κοριτσάκι που έμενε στα Χανιά και βάσει της δικογραφίας έχει κακοποιηθεί βάναυσα από την 25χρονη μητέρα του βουλγαρικής καταγωγής και τον 26χρονο σύντροφό της από το Πακιστάν, οι οποίοι προφυλακίστηκαν για κακουργηματικές πράξεις, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ωστόσο τα νέα είναι πολύ καλά για την κατάσταση της υγείας του.

Αποσωληνώθηκε, ξεπέρασε τον κίνδυνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε και πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Εκείνο που πρέπει να διαπιστωθεί και είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της υγείας του είναι η νευρολογική του κατάσταση, αφού έχει υποστεί χτυπήματα στο κεφάλι.

Σε μερικές ημέρες θα έχουμε περισσότερες ενδείξεις για την κατάστασή του, ενώ, εφόσον όλα πάνε καλά, θα αναλάβουν οι αρμόδιες Κοινωνικές Υπηρεσίες ώστε να ζήσει σε ένα υγιές περιβάλλον.

Διαβάστε Επίσης