X

Καλλιθέα: Άγριος ξυλοδαρμός δύο νεαρών από ομάδα 10 ανηλίκων - "Χτυπάτε ένα παιδί όλοι μαζί, δεν ντρέπεστε καθόλου;"

Γράφει: TheToc team

Περίπου 10 ανήλικοι σε κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα, έχουν αφήσει χτυπημένους στο οδόστρωμα έναν 17χρονο και έναν 18χρονο στους οποίους επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές.

"Έτρεχε ένας και τον κυνηγούσαν 10. Έπεσε αυτός στη διασταύρωση Σοφοκλέους και Σπάρτης και τον χτυπάγανε αυτοί, με τα χέρια, με τα πόδια στα πλευρά και στο κεφάλι. Όλοι μαζί. Έφαγε πολύ ξύλο", αναφέρει μάρτυρας.

Η επίθεση

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ. Ένας από τους δράστες είχε προσωπικές διαφορές με τον 18χρονο. Μαζί με την παρέα του, του έστησαν καρτέρι την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του.

"Από τα μπαλκόνια όλοι φωνάζανε ‘χτυπάτε ένα παιδί όλοι μαζί, δεν ντρέπεστε καθόλου;’. Κάλεσαν και το 100 και αυτοί τρομάξανε και φύγανε κάτω επί της Σοφοκλέους", συμπληρώνει μάρτυρας.

Διαβάστε Επίσης

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και μετά την περιγραφή που τους έδωσαν τα θύματα, κατάφεραν να συλλάβουν επτά από τους δράστες, έξι 17χρονους και έναν 18χρονο. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.